RYANAIR - 11

• 90 228
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Аз искам да попитам при чекиране онлайн и заплатено приорити, директно отивяме на проверката, без да минаваме през някое гише за чекиране, нали?
Точно така Simple Smile

# 106
Здравейте,  ще съм ви благодарна,  ако ударите едно рамо Blush Куфарите за ръчен багаж,  с които разполагам са по 22см дълбоки... Дали ще има проблем на летището? Какво ще ме посъветвате,  да търся ли друг вариант?
Пътувайте си спокойно и не се притеснявайте.
Никой няма да ви направи проблем за 2 см.
Лично съм била свидетелка в Берлин, как една служителка непрекснато гледаше с какви куфари идват пасажерите и щом малко се усъмни ,че е по голям, те кара да го сложиш на модела.Щом стрчи малко те карат да си платиш и хората започваха да вадят неща от куфарите, раниците да си обличат дрехи и т.н. за да докарат до позволеното. Единия човечец си плати. На други места не са ни проверявали.
Така че според мен е въпрос на късмет.

# 107
  • София
Благодаря за отговорите. Мисля да рискувам, защото единия куфар е купен специално за пътуването Flushed Ако има драма ще си платя и това е

# 108
  • София
Момичета, имам въпрос - колко дни/часа най-късно преди полет може да се чекираме онлайн?
Днес ми изписа, че за едната посока може да ме чекира (петък), но за другата (понеделник) да съм се чекирала на 08.03.
Чудя се дали да не направя чекирането и за двете посоки направо на 8-и

# 109
Можеш да се чекираш до два часа преди полета.

# 110
  • DE
Може да се чекираш четири дни преди полета за пътници без закупено място.

# 111
Момичета, другата седмица ще пътуваме до Англия само с ръчен багаж и имаме поръчка да вземем цигари от тук. Ще ги купуваме от безмитния на летището. Какъв е максималния брой, който можем да носим, като пак казвам ще сме само с ръчен багаж?
Simple Smile

# 112
  • София
4 стека. Но на безмитния може да няма от желаната марка.
Аз си купувам от града, цените с безмитния са еднакви.

# 113
  • Варна
Здравейте, искам да ви попитам за кредита 10%, който се получава при резервиране на хотел чрез Райън. Може ли да се ползва този кредит за самолетните билети, които се купуват заедно с хотела или кредитът остава за друга сделка едва като се плати настоящата?

# 114
тия кредити винаги идват след време, примерно повече или по-малко време след престоя в хотела. Никога не можеш да ги използваш още при резервацията.
ако отмениш резервацията, не получаваш нищо, затова чакат да мине резервацията, хотела да прати потвърждение...

# 115
  • София
Благодаря за отговорите!
Още нещо да попитам - много ли са стриктни с багажа на борда?
Ако взема само един брой, но тип малка раничка (20л), дали ще ми дадат да е на борда или ще я броят за голяголям

# 116
  • София
Рози, мои близки пътуваха няколко пъти след 15.01.2018 с  единствен багаж - подобна раница.
В нея лаптоп и малко дрехи, не са им ги вземали на изхода.
Но какво ще преценят на момента от обслужващата летището компания  няма как да се каже с точност.

# 117
В Бг се качихме с малка раница, от Италия я изпратиха в багажното
Малка, като за лаптоп и дребни боклукчки

# 118
Предполагам зависи колко са пълни рафтовете в салона на самолета в момента, освен неизбежната лична преценка на служителите.

# 119
Имам следния случай: На 28.02. С моя приятел летим с Раянеър София-Глазгоу. Полетът закъснява около час при излитане. Час преди кацане пилотът съобщава, че ще кацнем на Престуик, защото времето е лошо и летището в Глазгоу е затворено. Съобщава ни се, че ще бъдем превозени до крайната точка с автобуси...НО след чакане въпросните автобуси да се появят около час, идват и ни съобщават да се комбинираме по 4 човека и да си вземем такси до другото летище, което е на около час път, като разхода ще ни го покрие авиокомпанията,  срещу документ. Раздават ни по един лист със сайт, на който да ги заявим ( в последствие виждам,че този сайт не работи). Заявявам аз сумата от 35 паунда за двама души и получавам отговор, че фирмата няма да покрие разхода, заради метеорологичните условия. Вие какво бихте ме посъветвали? Има ли някой попадал в подобна ситуация? Парите не са много, но в случая въпросът е принципен.

Последна редакция: пт, 09 мар 2018, 23:42 от Gergana Ignatova

Общи условия

Активация на акаунт