RYANAIR - 11

• 90 235
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Гледам аз сега зимното разписание след октомври към ноември и декември. Не мога да си обясня защо дестинациите от Бургас няма обявено. Пробвах Варна и София има. Това означава ли, че зимните месеци няма да има полети или да почакам да ги обявят.

# 121
В Бг се качихме с малка раница, от Италия я изпратиха в багажното
Малка, като за лаптоп и дребни боклукчки
И при нас така - от София ММ с големичка раница се качи с нея на борда, в Милано, където пеша се качваш в самолета се направи на луд, та един служител го догони и му я взе.

# 122
Глупав въпрос, но има ли опция да се прибавят имената на повече от един пътник при правене на резервацията онлайн? Тоест искам да купя 3 еднакви билета.

# 123
Глупав въпрос, но има ли опция да се прибавят имената на повече от един пътник при правене на резервацията онлайн? Тоест искам да купя 3 еднакви билета.
При търсене трябва да зададете 3-ма души и след избора на цена и опции ще имате възможност да въведете имената преди плащането.

# 124
При търсене трябва да зададете 3-ма души и след избора на цена и опции ще имате възможност да въведете имената преди плащането.
Благодаря!

# 125
  • ...
Здравейте,

Имам питане - платила съм си само за ръчен багаж, а ще си взимам 2 чанти - 1 малка дамска и 1 малко куфарче с колела. По новите правила куфарчето ще отиде в багажното нали? Чудя се дали да не си платя приоритет за 6 евро и да си взема багажа с мен. Живот и здраве пристигаме 22:15 в Бергамо, а се притеснявам да не изпуснем транспорта за Милано ако чакаме за багаж в товарното отделение. Колко време отнема чакането, някой да сподели? Бергамо не е голямо летище, но все пак сигурно половин час поне?

# 126
  • София
Щом бързаш  и ако има възможност - прати си приоритет.
То летището  като е малко може и обслужващия му персонал да е в намален състав.

# 127
Здравейте,

Имам питане - платила съм си само за ръчен багаж, а ще си взимам 2 чанти - 1 малка дамска и 1 малко куфарче с колела. По новите правила куфарчето ще отиде в багажното нали? Чудя се дали да не си платя приоритет за 6 евро и да си взема багажа с мен. Живот и здраве пристигаме 22:15 в Бергамо, а се притеснявам да не изпуснем транспорта за Милано ако чакаме за багаж в товарното отделение. Колко време отнема чакането, някой да сподели? Бергамо не е голямо летище, но все пак сигурно половин час поне?

Последно на Чампино (също малко летище) около 15 минути да сме чакали багажа. Това след минаване на паспортна проверка. На връщане за София само твърдите куфарчета взеха в багажното, раниците ги пускаха в кабината.

# 128
Здравейте,искам да попитам на Stansted Airport в Лондон може ли с мобилна бордна карта/през приложението/,за да не търся къде да разпечатам ?Видях ,че не е в списъка на летищата, където това е невъзможно,но все пак ако някой потвърди ще съм по- спокойна Simple Smile Благодаря предварително!

Последна редакция: чт, 15 мар 2018, 15:45 от muki771

# 129
Здравейте,искам да попитам на Stansted Airport в Лондон може ли с мобилна бордна карта/през приложението/,за да не търся къде да разпечатам ?Видях ,че не е в списъка на летищата където това е невъзможно,но все пак ако някой потвърди ще съм по спокойна Simple Smile Благодаря предварително!

Може.

# 130
Момичета, да попитам. Мой познат ще пътува от Англия до България, да си изкарва документи. Има изтекъл задграничен паспорт и изгубена лична карта. Изкарал си е от посолството някаква временна, с която ще пътува на идване. Предполагам ще си изкара експресна и ще се прибира. Дефакто навръщане ще е с новият документ. Та проблем ли е се чудех?

# 131
  • София
На идване да се чекира с данните от пасавана.
А за връщането да не бърза с чекирането - чак като вземе новата ЛК с нейния №.

# 132
На идване да се чекира с данните от пасавана.
А за връщането да не бърза с чекирането - чак като вземе новата ЛК с нейния №.

Това може при купени вече билети нали?

# 133
  • София
При купуване на билетите не се записва № на ЛК, само имената.
А самото чекиране е до 2 - 3 часа преди полета.
На идване той ще има пасавана  преди пътуването и спокойно ще си го въведе.
А от тук - като му издадат новата ЛК тогава ще го направи.

# 134
Благодаря ти много

Общи условия

Активация на акаунт