RYANAIR - 11

• 90 243
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
  • на земята

Здравейте,
предстои ми пътуване с райънер другата седмица. Премерих куфара, но на широчина излиза с около 3-4 см повече (вместо 20 е 23-24). Дали ще има проблем или е по-добре да потърся друг? Дължината и височината отговарят на изискванията. Благодаря предварително !
Зависи на късмет е работата,при нас имаше проблем,и аз си мислех,че едва ли някой ще погледне за 2,3 см ,нооо да.
И какво стана след като видяха, че куфара Ви е с 3см. по - голям? 
Ами стана това,че замина в багажното и трябваше да го чекирам и платя ,като стойността ,която платих беше опомената на място,тоест на момента.Това стана.

# 661
Много неприятно, но са били в правото си. Не знам на кой размер сте били в плюс, но ако вместо 20см е 22-24, както пита Петето, е веднага видно без да се мери. На 55 см 1-2, дори 3 отгоре не личат толкова, но пак е въпрос на късмет. 

# 662
Здравейте, имам следния казус.
Имам закупен билет за София за 6-ти юни, искам да прибавя към билета и 14 месечното си бебе, тъй като в последния момент решихме да пътува и то.
Обаче в приложението не ми позволява закупуване на билет само на бебе. Какво се прави в случая, ако някой знае да помогне.
Не съм звъннала още в Райн еър.

# 663
55-40-20 е размера ,но без да са включени колела,дръжки?
Ако премеря и колелата ,при мен се получават 56-57 см ,дано да нямам проблеми  Thinking
Не съм пътувала често с Райън,по - строги ли са от Уиз ?

# 664
  • на земята
Много неприятно, но са били в правото си. Не знам на кой размер сте били в плюс, но ако вместо 20см е 22-24, както пита Петето, е веднага видно без да се мери. На 55 см 1-2, дори 3 отгоре не личат толкова, но пак е въпрос на късмет. 
Разбира се,че са в правото си,имат си указания и те трябва да се спазват,просто не съобразих от бързане и нямах приорити,ако има приорити нямаще никой нищо да се занимава с мен,минаха и с такива куфари като моя.
Купих си нов куфар и за тенхите размери и си пътувам без проблем,за Уиз друг куфар и така.

скитниче,не са по строги,не мисля.
Лек полет на всички

# 665
А трябва, иначе не може. Може и през чата.

# 666
  • Варна
Здравейте, предстои ми полет с Раънеър. Имам 3 билета, за мен и двете деца и един платен куфар до 20 кг към моя билет. Виждат ми се странни тези параметри 81/119/119 и се чудя 81 см коя точно дименсия е? Това че съм платила един чекиран багаж , не пречи да си имам пак този по-малък куфар 55/40/20 или да сме с един голям и 3 малки куфара? Знам , че са глупави въпроси, но .....

# 667
Това са максимални размери. Simple Smile И няма значение коя страна ще е 81.
Значи- багажа е 2 ръчни (55*40*20 и 35*20*20) + големия, който сте закупили. Ако имате пририти- качвате големият ръчен (55*40*20) с вас на борда, ако нямате- качвате само малкия (35*20*20), а другия го взимат безплатно на гейта. Чекираният (платеният) багаж предавате на чек-ин гишето.

# 668
  • Бургас
Здравейте, имам следния казус.
Имам закупен билет за София за 6-ти юни, искам да прибавя към билета и 14 месечното си бебе, тъй като в последния момент решихме да пътува и то.
Обаче в приложението не ми позволява закупуване на билет само на бебе. Какво се прави в случая, ако някой знае да помогне.
Най-добре звъннете. Не знам за бебе как стоят нещата, но при добавяне на дете впоследствие, се купува билет като за възрастен и после се пише на Райнеър да го добавят към същия полет на възрастните с него. Таксува се допънително.

# 669
Здравейте! Имам въпрос към по-често пътуващите с Райън. Ще стигнат ли 2,15 часа за смяна на полет на летището в Милано? Притеснявам се от евентуално закъснение на първия полет. Зная че никой не може да ми гарантира точно пристигане, но ми се иска да чуя и вашето мнение.

# 670
С която и да е авиокомпания такава пауза между два полета е много рискова.

# 671
  • HH
С която и да е авиокомпания такава пауза между два полета е много рискова.
редовно летя през Мюнхен и там 45 минути ми стигат да си хвана вторият полет. Че имам и време да мина през тоалетната и да пуша. Друг е въпросът, че при мен двата полета са на една резервация.
Ако не трябва да чекирате багаж и нямат час и половина закъснение, е много вероятно да се вместите в това време .

# 672
За мен два часа и половина между полетите също е много рисковано и не бих си го причинила. Излишно адреналин.

# 673
Здравейте! Имам въпрос към по-често пътуващите с Райън. Ще стигнат ли 2,15 часа за смяна на полет на летището в Милано? Притеснявам се от евентуално закъснение на първия полет. Зная че никой не може да ми гарантира точно пристигане, но ми се иска да чуя и вашето мнение.

Много по-важно е евентуалното закъснение, отколкото дали можеш да притичаш от единия гейт до другия... Аз гледам да оставям 3 часа при отделни билети и пак съм нервен...

# 674
Привет, имам закупен билет на мое име, но не от мен.Интересува ме  бордната карта, в какъв формат трябва да се даде за разпечатка на принтер?Файла който ми изпратиха(човека дето ми е купил билета) е някакъв с иконка на Файърфокс и няма как да го разпечатам, като го отворя се отваря браузера и така излиза документа с данните за пътуването.Другият ми вариант е в електронен вид на гсм-а, но няма как да го заредя в андройдското приложение на Уиз еър.И последното ми питане е за раницата която е ръчен багаж(без приорити):с ролетка ли я мерят ако е малко по-голяма или те карат да я сложиш в клетката за измерване на багажа?Ако е раница може да се смести, понеже е мека и няма да имам проблем.Благодаря предварително за отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт