RYANAIR - 11

• 90 267
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Синът ми и баща му пътуваха за пръв път със самолет. При резервирането на билета не купих предварително място като се надявах все пак да ги сложат един до друг. В деня на чекирането видях,че са на различни места, тогава доплатих за избор на място и даже до прозореца,естествено синът ми беше много доволен. Той е на 14 год. и може и вие така да направите.

# 166
 В петък пътувах от София. На гейта служителките действат на око, не мерят багажа а преценяват май по симпатия. Например: На младеж с малка раница + найлонов малък плик му взеха раницата и я пуснаха в багажното! На жена с две дамски чанти не и казаха нищо. Аз самата имах освен чантата си и плик, в който си бях сложила якето, нищо не ми казаха. На един младеж се опитаха да му вземат единствената чанта и да я сложат в багажното, той почти им се развика, че е малка и не си я дава, и те просто се отказаха да се занимават с него, не се заядоха да я слага в металната кутия за тест. Определено действаха на принципа "на око" и "който не възрази".

# 167
Някой да ми каже как мога да се свържа с кол центъра, не ми се отваря линка?
Предстоят ми смяна на документите, как да си закупя билет така?

# 168
Лични документи ще Ви трябват при чекиране. Ако дотогава ще сте получили новите документи, няма от какво да се притеснявате. В момента на покупка ще Ви трябва правилно изписаното име на латиница.

p.s. Видях в другата тема казуса. Предложението ми е да пътувате с име и презиме. И него го има на документите Ви. Мисля, че това е решение и няма да е проблем. На личните документи има по 3 имена (поне) чужденците могат да имат от 2 до 5-6...)

# 169
Не се бях сетила за това, благодаря!
И все пак е странно, че не мога да звънна и няма къде да си задам въпроса към авиокомпанията?

# 170
Можеш да се свържеш с техен консултант в чата им

# 171
Не се бях сетила за това, благодаря!
И все пак е странно, че не мога да звънна и няма къде да си задам въпроса към авиокомпанията?
С чата няма ли връзка?
https://secure.livechatinc.com/licence/5665411/open_chat.cgi?groups=9

# 172
Е иска букинг номер?

# 173
Телефон: + 44 871 500 5050 - English speaking. Calls cost £0.13 per minute plus international calling rates and network extras and your phone company's access charge.
Може да им пишете в чата във Фейсбук.
Мисля, че може и с измислен Букинг № в чата.

# 174
Току що си писах с тях чрез чата.Вкарах несъществуващ Букинг.
Понеже ще пътуваме с деца и бебе и ни трябва столче/колан/ за бебето.На сайта пише  да се свържем с тях.А те ми пратиха линк за система за обезопасяване  за бебе,която трябва да закупим.
Някой ,ако е пътувал с бебе да сподели опит моля ви!

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 15:55 от valshebna

# 175
Някой забеляза ли , че Райънеър са почнали да правят номера с превалутирането от Англия за България излиза в Паундове, а като искам да платя ми ги качва в Евро на доста лош курс?!

# 176
  • София
Не е лош курса., реален е. Последните дни GBP  набра скорост и скача.
Еврото и то расте като цяло  заради действията на Тръмп.
Няма как да го смятат по курса от преди 2 месеца например.

# 177
Не е лош курса., реален е. Последните дни GBP  набра скорост и скача.
Еврото и то расте като цяло  заради действията на Тръмп.
Няма как да го смятат по курса от преди 2 месеца например.

Не е така На 150Паунда - цели 10Евро вземат над 6% скрит приход си докарват така.
Намерих го как да се оправи след час чудене, в цената има отметка под картата, като се махне се връща старата.
Номерата на УизЕър правят.

# 178
  • Варна
Бих искал да попитам при чекиране на дете с възрастен на една  резервация, детето чекира ли се или само възрастния, а после на летището го чекират безплатно ?
Всъщност то, като е под 16 години може ли изобщо да му се въведат данните ?

# 179
  • Варна
Бих искал да попитам при чекиране на дете с възрастен на една  резервация, детето чекира ли се или само възрастния, а после на летището го чекират безплатно ?
Всъщност то, като е под 16 години може ли изобщо да му се въведат данните, въпреки че има лична карта?

Общи условия

Активация на акаунт