Забременели след ин витро - Тема 43

• 108 339
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Няма такова нещо като задължително изсл. на ТСХ от ЖК.
От ЖК пускат ПКК, СУЕ, кр. захар, урина, HIV, Wass, хеп. Б (евентуално и С), кр. група (при Rh (-) следят е антитела)

# 121
И на мен не са пускали ТСХ на ЖК, но аз го бях изследвала непосредствено след стимулацията и си беше ок. Иначе ме питаха кога последно съм изследвала и какъв е бил резултатът.

# 122
Джеси, какво стана с теб, наред ли е всичко?

# 123
  • Сливен
Когато бях бременна ЛЛ ми даваше направленията за ендокринолог,въпреки че АГ-то знаеше,че имам проблем със щитовидната.ЛЛ ми е готина,има няколко мами с детенца от ин витро и много ни се радва.

# 124
Аз в трите последни бременности все безплатно ТСХ ми пускат, и ми дават безплатни направления за еднокринолог.

# 125
  • София
Даваха ми направления са различно от задължителни изследвания!

# 126
Нандин, как сте с малкия мъж? Напаснахте ли се?

# 127
И на мен ми звучи логично по-скоро направление да ти дадат и то при положение, че ти си го поискаш. Иначе на моята жк последно ми пуснаха само пкк и захар Relieved

# 128
След 36 г.с ограногенезата е приключила. Това го каза една от най-добрите неонатолози в България в едно интервю.

По принцип е така. Но един от най добрите фетални в България казва, че бебе родено след 32 гс. има всички шансове за развитие като на това родено и в 39 седмица. 

# 129
Когато ми регистрираха трите бременности по ЖК заедно с васермана, спина, ми изследваха токсоплазмоза, тсх, кръвна захар, чернодробни и още много неща по ЗК.

# 130
Като стана въпрос за изследваня,дали личният лекар може да ми даде направление за спин,васерман.Не съм регистрирана никъде и затова се чудя.

# 131
Да. На мен личният ми води жк по зк

# 132
Момичета,
ето ме отново. Този път с готови резултати от урина и ПКК. Ще се радвам, ако Nandin има възможност и се включи да сподели как и се струват, ще съм и много признателна. Blush

# 133
  • В сърцето на любимия човек
Аз не виждам нищо притеснително в тези резултати. Хемоглобинът е добре за бременна, д-р Христов ми беше казал, че трябва да е над 110. Другите също са с нищожни отклонения.

# 134
Благодаря ти за коментара, пънче- мънче !
И аз от това, което знам мисля, че са добре, но е хубаво и някой друг да го потвърди. Hug
Пратих резултата на следящото ме АГ още вчера, но по- рано от утре не очаквам да ми отговори.

Общи условия

Активация на акаунт