Забременели след ин витро - Тема 43

• 108 357
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Фортуна, хубави са ти резултатите, хемоглобина за мен ти е много нисък.  Не знам дали ти бях споделила да приемаш феротон сашета 2 по 1 и билкова кръв 1 път на ден по една доза от  30 милилитра. С двуплодна бременност особено на края трябва да си в топ форма. Пиеше ли ти Елевит? Не си спомням дали ти бях казала за тях? Принципно Карликая ги изписва на всичките си пациентки още преди трансфер?

# 136
Фортуна, хубави са ти резултатите, хемоглобина за мен ти е много нисък.  Не знам дали ти бях споделила да приемаш феротон сашета 2 по 1 и билкова кръв 1 път на ден по една доза от  30 милилитра. С двуплодна бременност особено на края трябва да си в топ форма. Пиеше ли ти Елевит? Не си спомням дали ти бях казала за тях? Принципно Карликая ги изписва на всичките си пациентки още преди трансфер?
Да, Дънди вземам си Елевит. Simple Smile Явно обаче това желязо бая ми го точат човечетата, и сега ще вдигна дозата, пък да видим дали ще се подобрят нещата. Иначе само е гадно това отичане и изтръпване на ръцете и краката, но му се вижда края. Ще стискам зъби, и ще се опитам да подобря доколкото мога сегашното положение. 🙂

# 137
Да, Дънди вземам си Елевит. Simple Smile Явно обаче това желязо бая ми го точат човечетата, и сега ще вдигна дозата, пък да видим дали ще се подобрят нещата. Иначе само е гадно това отичане и изтръпване на ръцете и краката, но му се вижда края. Ще стискам зъби, и ще се опитам да подобря доколкото мога сегашното положение. 🙂

Оххх и аз бях така. Пий по 2-3 таблетки шуслерова сол 8 като ги разтваряш в топла вода сутрин, това на мен ми извеждаше излишматабвода от организма девойките те точат яко.

# 138
Джеси, какво стана с теб, наред ли е всичко?
Още стискам. За сега всичко е наред. След няколко дни, живот и здраве, ще се срещнем с моята госпожица.

# 139
  • София
Джеси, какво стана с теб, наред ли е всичко?
Още стискам. За сега всичко е наред. След няколко дни, живот и здраве, ще се срещнем с моята госпожица.
Браво. Стискам палци и те чакам. Ние ще сме тук поне още 4-5 дни.

# 140
Стискам палци и аз! Ще чакаме хубавите новини! Simple Smile

# 141
От няколко дни имам леко пристягане в корема. Тъй като имам проблеми със стомаха, първоначално помислих, че проблема е от него, но в последствие се розмислих, че може и да е от бременността. В 18 седмица съм. Звэннах днис на АГ и ми каза да пия Магнирот 3х2. Имали ли сте подобни контракции и ако да каква терапия ви назначиха
повлияхте ли се от нея?

# 142
Да имах, от 16 гс започнах прием на магнезий. Магнерота е добър.

# 143
Рени, как сте? Защо сте още тук?

Аз също имах контракции от 16г.с. и ми изписаха Магнерот и Но шпа - и двете 3х2. На мен лично Диаспорал ми действаше по-добре от Магнерот, но го смених чак към 6-ти месец.

# 144
  • От Луната
Фортуна, коя седмица си?
Хемоглобина е много нисък, особено за секцио. Освен желязо, жск, добре е да видкш нивата на Б12 и фолат.

# 145
Фортуна, коя седмица си?
Хемоглобина е много нисък, особено за секцио. Освен желязо, жск, добре е да видкш нивата на Б12 и фолат.
Здравей,
33г.с. + 3 дни съм. Показах резултатите на АГ и попитах точно за хемоглобина, но не ми се стори да го тревожи. Относно Б12 и фолат, аз съм хетерозигот по MTHFR- приемам всеки ден по 1таб. Неофолик мета + 1таб. Метилкобаламин 1000мг под езика. Последно като ги изследвах бяха хубави нивата им. Просто явно на финала девойките си ме точат яко. 🙂

# 146
  • От Луната
Малко остава ... Всичко ще е наред. След раждането не ги спирай известно време.

# 147
Фортуна, и аз месец след раждането приемах витамините и добавките. Направих почивка о сега пак почнах, защото изтощението с близнаците си е факт

# 148
Helinor17,имах такива контракции още от 14г.с.Пиех магнерот 3×2 и ношпа.Бях си самоназначила и магнезиев диаспорал,защото имах непрекъснато контракции и то болезнени.Нищо не ми помогна и така си изкарах до края-В 36+6 се роди детето ми,напълно доносено,въпреки притесненията ми да не родя преждевременно.
За хемоглобина,моят от 5 месец беше 108,после падна на 105.Пиех желязо.Изписаха ме след секцио с 91.След това бързо се нормализира без добавки.

# 149
Нашето малко момиченце се роди вчера Simple Smile.3,200/49см. в 38г.с. Само дето ни уплашиха, че изостава. Още не мога да го осмисля и осъзная. В един миг, животът придоби нов смисъл Heart

Общи условия

Активация на акаунт