Забременели след ин витро - Тема 43

• 108 363
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Jessy_85, честита рожба и тук Simple Smile

Здравейте бъдещи мамчета Simple Smile Аз все още не се нареждам във вашите редици, но търпеливо си чакам реда.
Питам тук, защото виждам че сте много компетентни по въпроса с микробилогийте. Та направих разширена и уж трябваше да има амбиограма. Днес ви видях резултатите и всичко е отрицателно, но в заключението пише: Има микроскопски данни за бактериална вагиноза. Не ми е изписано лечение, а като чета специално за случаи като нас, които се борим за дете, не трябва да се допуска такова състояние. Взех си ваучер за изследването в Репробиомед и сега ме карат да ходя отново там, за да тълкуват резултатите...
Та исках да попитам някоя има ли такава находка и дали е толкова незначителна че да я оставят без лечение?
Предварително благодаря и леко бременеене

Последна редакция: ср, 14 мар 2018, 10:32 от Dundiu86

# 151
Честито щастие, Джеси! Heart Да е жива и здрава малката принцеса и много, много да ви радва!

# 152
Честита радост Simple Smile
Супер, че са били "фалшиви" притесненията за изоставането с растежа.

# 153
Честита радост, Джеси!  bouquet

# 154
Честита радост, Джеси! ♥♥♥

# 155
Честита радост, Jessy_85 !
Много да ви радва малката кукла всички у дома ! На теб бързо възстановяване !

Аз днес се събудих с високо кръвно, и след консултация с кардиолог и следящото ме АГ ще приемам Допегит- 2х1 таб. Според кардиолога, накрая и с двуплодна бременност се случва често. Прегледа ме и каза, че иначе всичко с мен и човечетата е ок. Събудих се с доста силно главоболие, но след прием на 1 таб. от медикамента лека- полека отшумя. Сега ще следя постоянно кръвното, ако нещо се наложи сме в готовност за незабавно влизане в болницата. Стискайте ми палци всичко да е наред до края ! Hug

Последна редакция: ср, 14 мар 2018, 18:18 от Fortuna_85

# 156
Честито, Джеси Simple Smile

# 157
  • София
Честито Джеси! Да ти е жива и здрава дъщеричката! Бързо възстановяване на теб!
Уф Фортуна, тоя Допегит до края го пих 4х2, даже още го пия. Сама го намалих до 2х1. И след като родих продължих да вдигам кръвно. Михова ме посъветва, ако го спирам да е полека и постепенно.

# 158
Елдорадо,
кардиологът препоръча да го увеличим постепенно. Днес след прегледа пих 1 таб. и ми го нормализира до почти нормалното за мен (от по- рано). Утре ми каза да пия 2х1 бр., да видим, че дано овладеем положението. Според д-ра може да се приемат и до 4таб. на ден, но дано не се налага. Не остана ..., дано само се нормализират нещата. Ако не стане, АГ е готово да ме вземе в болницата за спешно секцио всеки момент. Искаше ми се да задържа още мъничко ... 🙏🏻

# 159
Фортуна, колко ти беше кръвното?

# 160
Фортуна, колко ти беше кръвното?
Доста ... 160/ 95. Сега падна вече на 130/80. Главата спря да ме стяга и се чувствам добре. Сега ще го следя изкъсо на всеки час/два.

# 161
Ох, момиче! Следи се агресивно. Ти беше с оттоците и падналия белтък, нали?
На мен от 20 г.с ми набиват главата за високо кръвно и оттоци и това лекари.
Наопоследък хич не ми се мери.
Не се оставяй. Ако вдигнеш така пак по-добре тичай в болница да си лежиш там да следят кръвотока и тонове на бебече.

# 162
  • София
Честито щастие, Джеси. Да е жива и здрава малката кукла и много много да ви радва. Бързо възстановяване на теб, толкова се радвам, че всичко е минало наред!!!  Hug

# 163
На 14.03 се роди и нашия юнак, 3700гр. Добре сме!
Heart Eyes

Последна редакция: чт, 15 мар 2018, 14:03 от steli4ka s

# 164
На 14.03 се роди и нашия юнак, 3700гр. Добре сме!:heart_eyes:
Честита радост, Стеличка !
Жив и здрав да е малкият, много радост да ви носи. На теб: бързо възстановяване ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт