Забременели след ин витро - Тема 43

• 107 669
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Мирослава, отиди при друг лекар. В 7 седмица би следвало да се вижда ембрион, сърдечна дейност. Гинеколога какво ти каза?
Каза, че вижда само плоден сак който е 1 сантиметър.
Не чува сърдечна дейност, нито ембрион вижда.
Ще отида но на  12 съм на преглед.

То не е от апарата това, че не вижда, от лекаря е. В 7 г.с. трябва да се чуе сърчицето. Пожелавам ти да го чуеш скоро, но нищо не пречи да проследиш ЧХГ - през 48 до 72 часа.

# 631
Здравейте на всички! Честито на всички мами и успешни бремености! Първо искам да ви питам според месечния ми цикал утре влизам в 8-седмица, а според последния ми ултразвук утре влизам в 9-седмица. По кое да си го смятам?

# 632
По дата на пункция/трансфер.

# 633
По дата на пункция/трансфер.
Благодаря, замразения трансфер ми беше на 01.06 от тогава да броя седмиците ли?

# 634
Любимият ми калкулатор.По него се водех. www.yourduedate.com

# 635
Да, този е добър.

# 636
Според пункцията и по ехограф термина ми е 6.01 .Тук в Бургас на ЖК ми смятат ПРМ и го водят 11.01,което излиза че ще го нося една седмица повече .При планово секцио с кой термин се съобразяват ?Знам ,че е далеч но ми е любопитно.Живот и здраве дано всичко е наред.

# 637
Ако са като моите доктори ще ти го смятат според ПРМ, а правилното е според дата на пункция, тъй като само при инвитрото се знае с абсолютна точност кога е станало оплождането.

# 638
На мен по дата на пункция ми определиха секциото.Но пункцията ми беше точно на 14 ден от началото на цикъла,заради което датите съвпадаха.По ехограф дечко вървеше с десеттина дни напред.

# 639
  • София
На мен по дата на пункция ми определиха секциото.Но пункцията ми беше точно на 14 ден от началото на цикъла,заради което датите съвпадаха.По ехограф дечко вървеше с десеттина дни напред.

Стефи, познаха  ли с теглото, смисъл наистина ли се роди по-едро за деня си или не?

# 640
Да,Буена познаха.Дори дечко избърза да се роди седмица преди определената за секцио дата.Роди се в 36+6г.с 3360гр.Приеха ме по спешност с родилни контракции.Когато ме приеха от болницата казаха,че бебето ще е около 3кг,но моят доктор от самото начало на всички прегледи си ми казваше,че момчето ми отговаря на по-напреднала седмица.За бебе родено три седмици преди термин,си беше големичък. Simple Smile

# 641
Момичета четох в интернет, че трябва да ми се взе кръв и урина за изследвания, но за сега той не ми е назначил. Кога трябва да се взимат, четох че било важно, нали за захар и дали имам инфекция.

# 642
Момичета четох в интернет, че трябва да ми се взе кръв и урина за изследвания, но за сега той не ми е назначил. Кога трябва да се взимат, четох че било важно, нали за захар и дали имам инфекция.
На ЖК ще ти вземат в 12 г.с .Как така пулс ,а пък не се е видял ембрион .Нещо не си разбрала мила.

# 643

Вижда ли ли се ембрион?

# 644
ЖК- Женска консултация.Когато е правена снимката си била в 6г.с и 6 дни .Сметни по нея в коя влизаш сега.Ами вижда се жълтъчно мехурче .На следващия преглед ще видиш ембриончето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт