Бъбриви айляк дами чоплят НЕМСКАТА система в 197-ма тема

• 73 140
  • 769
  •   1
Отговори
# 735
  • Берлин
Ох,дано бързо се оправи. Гушки от мен,Сбъдваща

# 736
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
дано инфекцията е скорошна и антибиотика да подейства!

моето дете вчера настъпи пчела и сега има слонски крак, много отече ooooh!

# 737
Олеле...
Сбъдваща мечти, дано и вие се отървете само с един курс антибиотик. fingerscrossed Все пак е късмет, че се е появило зачервяване и сте го видели, 'щото невинаги имало такова, въпреки налична зараза. ooooh!

asyalein, бързо да се оправя детето! Добре поне, че не е алергично.

Ние се каним след малко да ходим за боровинки и ще накарам народа да се намаже с противокърлежовото от глава до пети. Уж там нямаше кърлежи, но миналата година ме налази един. Уф. Няма да пускам детето да излиза извън пътеките.

# 738
Синьо, за такива излети съм ушила дълги панталони от тънък плат за ризи, долу с ластик. като му стане топло и си го вдига над колената като къс  Joy
с какво се мажете?

мисля, че ако беше алергичен, щеше веднага да се забележи. било нормално при първо ужилване да отече толкова много, сега прави имунитет. днес го сърби, отокът е поспаднал.
обаче е досадно, подскача на един крак, по стълбите слиза седнал, не можем да излезнем. ooooh!

# 739
Сбъдваща,дано бързо да се оправите!
Ася,Фенистил не помогна ли?Аз настъпих оса и  с гела мина за 10 минути...

# 740

Ася,Фенистил не помогна ли?Аз настъпих оса и  с гела мина за 10 минути...

даже нямам подобно нещо вкъщи.  Rolling Eyes
ние бяхме навън, на детска площадка с вода, прибрахме се след час - час и нещо. чак няколко часа след това се поду.
днес детето е пушка и извървя няколко километра...
искаше пак на такава площадка, ама като видя осите и се отказа.

# 741
Тези дни където и да седна на открито е пълно с оси и то грамадни.

# 742
  • Берлин
Оправяйте се бързо и гушки за всички болни.
Аз съм в шок-мрънкам от седмици,че умирам от жега. Нашите бяха тук през май и оттогава е все топло. Майка все казва,че са донесли бг лятото с тях в Берлин и са забравили да си го вземат обратно. За първи път спя гола и само с чаршаф. И то в Берлин!!! Не мога да повярвам

# 743
И тук умираме от жега. В четвъртък дъщеря ми се върна от Варна и като излезе от терминала попита къде се намираме, т.е. да не сме в Малта пак. 37 градуса беше него ден в Кьолн, но по някаква причина се усеща много по-тежко, отколкото като живеехме дълги периоди от време на 40 градуса и нагоре. Може би защото е сухо и няма морски полъх.

# 744
  • The QC to be!!!
От липсата на полъх, а не от сухия въздух е.

Този циклон съвсем се засели, и обърква много неща, както в западна, така и в източна европа. Фермерите и 2те части се оплакват, както и хората.

# 745
Днес бяхме на контролен. Всичко е ОК, с 10дневен курс нещата се изчистха. Колкото по-бързо изчезне петното на мястото на ухапването, толкова по-добре - това беше репликата на доктора. Петното при Лени изчезна на 3 ден

# 746
  • гр.София
Здравейте!
Дъщеря ми е на 15 години и ще пътува сама от Германия за България, доколкото знам е необходима декларация от родителите само когато напуска България..имате ли представа какво е необходимо когато напуска Германия? Също така ще пътува и от Германия до Франция без родители, дали и за там е необходим някакъв документ?

# 747
Дъщеря ми е на 16 и преди три седмици пътува сама от Германия до България. Никой не й иска декларации. Като се връща от България обаче имаше проблем, защото в бързината съм й дала само копие от декларация без оригинал и на разсъмване граничен полицай ни звъня по Вайбър, а преди това направо не искали да я пуснат.
Между Германия и Франция няма да има проблем, нито между другите страни от Шенген.

# 748
  • Германия
Здравейте!
Дъщеря ми е на 15 години и ще пътува сама от Германия за България, доколкото знам е необходима декларация от родителите само когато напуска България..имате ли представа какво е необходимо когато напуска Германия? Също така ще пътува и от Германия до Франция без родители, дали и за там е необходим някакъв документ?
За всеки случай можете да и дадете съгласието за самостоятелно пътуващо дете, не е нужна заверка , само подпис.
https://www.adac.de/der-adac/rechtsberatung/reiserecht/reisevollmacht-kinder/

# 749
  • гр.София
Дъщеря ми е на 16 и преди три седмици пътува сама от Германия до България. Никой не й иска декларации. Като се връща от България обаче имаше проблем, защото в бързината съм й дала само копие от декларация без оригинал и на разсъмване граничен полицай ни звъня по Вайбър, а преди това направо не искали да я пуснат.
Между Германия и Франция няма да има проблем, нито между другите страни от Шенген.

Check Please ,   pepelyashka   Благодаря ви! Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт