"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 830
  • 776
  •   1
Отговори
# 390
Ами чакам резултата от бета ЧХГ, и след това ще ми предпише нещо.

# 391
  • София
Ами чакам резултата от бета ЧХГ, и след това ще ми предпише нещо.

Сега ти трябва спокойствие и почивка. Не се напрягай и не вдигай тежко. успех!

# 392
Резултата е 62,640  не знам добре ли е зле ли е.

# 393
За 14ти ден мисля че е добре. По-важното е да нараства правилно. Ако се притесняваш можеш да повториш изследването  48 часа след първото, и ако стойността се е удвоила, значи нараства както трябва.
     ПП.- Възможно е зацапването да е от нисък прогестерон. Предполагам че ще ти изпишат някакъв прогестеронов медикамент.

# 394
Зависи колко ти закъснява,и дали О е била късна. Поне така знам аз.
http://bremennost.bg/hcg-stoinosti.html
Ето стойности по седмици. Simple Smile

# 395
Отново много ви благодаря момичета за информацията и за положителната енергия!  Аз отново чакам пред кабинета Joy

# 396
  • Варна
Абсолютно ок е според мен. За зацапването - не знам прегледа ли те лекарят, аз също имах розово зацапване, но на мен докторът ми каза, че е от пукане на капилярчета заради хормоните. Не ми предписа абсолютно нищо, освен фолиевата киселина естествено. Предполагам, че болшинството лекари на негово място биха праснали дуфастона без изследвания Rolling Eyes Та не се тревожи прекалено от зацапването.

# 397
Ами изписа ми но-шпа 3х2 и дуфастон 2х2 и то не ме преглежда лекаря ми а дежурна някаква според мен беше стажантка, но все тая. Неможа да познае жълтото тяло Astonished

# 398
Miloanna , честито и от мен !

# 399
И таз добра. Ама и нищо чудно като се има предвид че е неделя. Гледай да не се тревожиш и да лежиш, ако имаш възможност.
     Мисля че предписаните медикаменти са ок. Стискам палци зацапването бързичко да спре.  Peace

# 400
Много ви благодаря, че цял ден с мен се занимавате!  Прегръщам ви всички!

# 401
A дами аз да ви попитам, че с мойте тестове се побърках и аз днес теста ми не беше така наситен и пак съм във филма, кога най рано може доки да види плодвн сак ?

# 402
При 10 дена закъснение  Peace
      Не се филмирай  заради чертите, че само си вредиш с излишни нерви.
Ако ти е чак толкова притеснено пусни ЧХГ през 48 часа и ще проличи дали нараства както трябва.

# 403
Здравейте. С приятеля ми се пазим с прекъснат акт, но два пъти става се празни в мен. Закъснява ми с една седмица, на 24 съм, не знам дали съм сигурна че искам дете,това е теста от одеве, не знам какво да мисля, объркана съм, възможно ли е да греши?

# 404
  • София
Не греши! Много си си бременна даже! Хайде обмислете спокойно всичко и се надявам да вземете правилното решение

Общи условия

Активация на акаунт