"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 826
  • 776
  •   1
Отговори
# 405
  • somewhere over the rainbow
Няма какво да се чудиш. По-положителен тест не сме виждали скоро в тази тема.

# 406
  • София
Теста е "много положителен" понеже момичето си го е направило една седмица след закъснението, а не една седмица преди, както повечето.
rosica.jelewa93 - говори с приятеля си, обмислете го хубаво и бавно, и вземете най-доброто за вас решение.

# 407
Здравейте. С приятеля ми се пазим с прекъснат акт, но два пъти става се празни в мен. Закъснява ми с една седмица, на 24 съм, не знам дали съм сигурна че искам дете,това е теста от одеве, не знам какво да мисля, объркана съм, възможно ли е да греши?
Скрит текст:

Ами, като не искате дете, защо не сте се пазили? Не знам двойки, като вас, на какво разчитат. Всеки възрастен човек би трябвало да е наясно как точно се забременява. Тестовете не грешат, така че си бременна. Изчакай още 4-5 дни и отиди на преглед. Мислете бързо, защото след 1-2 седмици ембриончето ще има вече сърдечна дейност.

# 408
Здравейте, нова съм тук и имам въпрос, на който се надявам да намеря отговор. Преди 4 дни ходих на гинекологичен преглед, понеже ми закъснява с почти 2 седмици а тестовете са отрицателни. Прегледа мина добре, всичко беше наред и лекарката през цялото време повтаряше, да съм спокойна, че ще има бебе и след като я попитах "дали ще ми дойде" тя каза "Ако не ти дойде значи си бременна"?!?!? т.е. не потвърди, но и не отрече бременност. ... Изписа ми Pregnaguard и дуфастон и ми каза, че ме чака след 3 седмици на преглед с бебе и, че е сигурна в това. Имам прословутите болезнени гърди, тъпа болка носко долу, сънливо ми е и т.н точно както преди цикъл. Имам снимки от прегледа и искам да попитам тези от вас, които има опит дали виждате налична бременност? Благодаря предварително!

Последна редакция: нд, 11 мар 2018, 22:07 от Lillyyy

# 409
  • София
Здравейте. С приятеля ми се пазим с прекъснат акт, но два пъти става се празни в мен. Закъснява ми с една седмица, на 24 съм, не знам дали съм сигурна че искам дете,това е теста от одеве, не знам какво да мисля, объркана съм, възможно ли е да греши?

Здравей и честито.

Ако все пак следиш какво се пише тук бих искала да ти дам един съвет и един пример.  Пример с мен, нещо което ми се случи преди 6 години и което все още не съм си простила.
И преди 6 години бях със същия партньор,  с който съм и сега и от многото любов в началото на връзката ни и много секс се оказах бременна на 19 1 месец  преди да стана студентка. Беше ме толкова страх и толкова не мислех, че мигновенно взехме решение да махана бебето. Приничине бяха хиляди, дали бяха и са осбователни обаче не мога да кажа, сега ми се струват смешни и още тогава 2 месеца след К ми се струваха, но вече беше късно.

Сега когато се почуствахме готови обаче нещата не се случват а съм само на 25, почти 26.

Помислете  добре, дано не съжаляваш никога за решението, което вземете.

# 410
# 411
  • somewhere over the rainbow
Имам снимки от прегледа и искам да попитам тези от вас, които има опит дали виждате налична бременност? Благодаря предварително!

След като лекарката не е видяла бременност, ние как ще види? Simple Smile При две седмици закъснение ще се види ясно дори и от теб. Спазвай предписанията на доктора и всичко ще е наред!:)
Има вероятност. Но аз не можах да разбера какъв точно е проблемът. Зацапване, макар и рядко, може да има около овулация.

# 412
Аз може да се каже че почти всеки път когато имам овулация имам зацапване , но този път два дена подред , дали може да имам зацапване заради контакта

# 413
Lillyyy, върви при друг лекар. На две седмици закъснение, да те извика след 3 без обяснение, не е много ок. Не знам с какво те е гледала, но на 14 дена закъснение трябва и пулс да се види вече ... не виждам нещо подобно на снимката.

# 414

Изобщо не греши,бременна си!Много момичета се борят със зъби и нокти да имат такива прекрасни две чертички!Успех!

# 415
Здравейте,
започвам с малко пред история.
Очаквам цикъл в неделя 11.03, в петък вечерта излизам с приятеля ми и не знам как но ми стана лошо и повърнах(извинявам се за изказа), в събота се повтори, но само с гадене през деня. Вчера вечерта отново ми стана лошо(повърнах) и днес(понеделник) ми дойде. Съответно отново имам гадене и то доста тежко.
Никога не съм имала като ПМС гадене или повръщане.
Според вас има ли шанс за бременност или е просто временно неразположение?

# 416
  • София
Здравейте,
Очаквам цикъл в неделя 11.03, в петък вечерта излизам с приятеля ми и не знам как но ми стана лошо и повърнах(извинявам се за изказа), в събота се повтори, но само с гадене през деня. Вчера вечерта отново ми стана лошо(повърнах) и днес(понеделник) ми дойде. Съответно отново имам гадене и то доста тежко.

След като Ц ти е дошъл, няма бременност. Имала си временно нерсзположение , яла си нещо развалено или нещо подобно.

# 417
  • София
Здравейте,
Е, след като ти е дошло, как може да си бременна? Човек повръща от много неща, дори на мъжете се случва.

# 418
Здравейте, нова съм тук и имам въпрос, на който се надявам да намеря отговор. Преди 4 дни ходих на гинекологичен преглед, понеже ми закъснява с почти 2 седмици а тестовете са отрицателни. Прегледа мина добре, всичко беше наред и лекарката през цялото време повтаряше, да съм спокойна, че ще има бебе и след като я попитах "дали ще ми дойде" тя каза "Ако не ти дойде значи си бременна"?!?!? т.е. не потвърди, но и не отрече бременност. ... Изписа ми Pregnaguard и дуфастон и ми каза, че ме чака след 3 седмици на преглед с бебе и, че е сигурна в това. Имам прословутите болезнени гърди, тъпа болка носко долу, сънливо ми е и т.н точно както преди цикъл. Имам снимки от прегледа и искам да попитам тези от вас, които има опит дали виждате налична бременност? Благодаря предварително!
Скрит текст:

При 2 седмици закъснение, вече трябва да се види плоден сак в матката. Щом имаш и отрицателни тестове, нещата определено са съмнителни. Съветът ми е да отидеш при друг лекар, защото тази лекарка, вместо да те викне пак скоро, те вика чак след 3 седмици. Също е важно да те гледат с вагинален ехограф, защото иначе по-трудно ще се види бременността.

# 419
Здравейте, имам питане относно бременност. На 02.03 правих тест за овулация, полужителен, и съответно със съпруга ми не сме се пазили. Днес имах преглед при генеколог, записан доста отдавна и той ми изписал фложил, каза че имам бяло течение. Чудя се дали да го слагам? Днес ми е 9 ден след овулация, но той каза, че няма омекване на шийката на матката и най-вероятно няма бременност. Някой има ли идея кога се получава това омекване? И дали да слагам глобулите?

Общи условия

Активация на акаунт