Всичко за косата тема 2

• 87 497
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
аз вчера правих смяна на цвят... бях с естествен цвят ... исках съчетание от тези двете

като нагоре да ми е като краищата от първата снимка а надолу като краищата от втората... обезцветиха ме ... след това ми правиха някаква отливка и станах златна с розови оттенъци... полудях ... настоях да се оправи ... резултатът не е това което исках ... цветът става но съм разочарована Sad

# 706
  • София
На първата ти снимка не изглежда добре, но на останалите е много хубаво

# 707
  • София
Имате ли впечатления от Schwarzkopf beology? В ДМ са на промоция и им се чудех доста.

В момента използвам изглаждащия шампоан на Beology, не е лош, но не ме впечатлява. Мисля, че като съотношение цена / качество си отговаря на цената, когато е в промоция.

# 708
Мога ли да си я поръчам тази въртяща четка да ми я доставят в нашия град? Няма я в нашия Лидл?
Ако може пак една снимка, да си я сейфна най- накрая и да пробвам

# 709
elle.n харесва ми на последната снимка най много Simple Smile

На първите две снимки няма нищо общо с товс което си искала да получиш.
Косата ти ми харесва,много е хубава с приятна дължина.

# 710
Мога ли да си я поръчам тази въртяща четка да ми я доставят в нашия град? Няма я в нашия Лидл?

Аз се пробвах звънях им на националния телефон, но ми казаха, че никъде няма в наличност, което се оказва лъжа. Явно след определено време спират да виждат наличностите. В крайна сметка си я взех от ОЛХ.

# 711

Аз се пробвах звънях им на националния телефон, но ми казаха, че никъде няма в наличност, което се оказва лъжа. Явно след определено време спират да виждат наличностите. В крайна сметка си я взех от ОЛХ.

Гледах я в ОЛХ, но уж все нови, а нямат касови бележки

# 712

Гледах я в ОЛХ, но уж все нови, а нямат касови бележки

Аз си я купих от едно момиче беше си с касовата бележка от лидл, т. е гаранцията ще и важи.

# 713

на първата изглежда някак си оранжева но е от снимката ... ефект уж на камерата на телефона ... чудя се след месец дали да не посетя друг салон за да ми направят бежовото което исках

# 714
Ill

на първата изглежда някак си оранжева но е от снимката ... ефект уж на камерата на телефона ... чудя се след месец дали да не посетя друг салон за да ми направят бежовото което исках
Да,може и заради камерата .Не винаги снимките показват реалния цвят в действителност.Не знам дали трябва да посетиш друг салон.Да не ти се  съсипе хубавата коса с толкова често боядисване.
Може да пробваш с тонерите и цветните  пигментите.Не съм запозната с русите нюанси.Flushed

# 715
Ела в темата на блондинките.И на мен на първата снимка не ми харесва и като цвят и като състояние,но другите две са супер

# 716
Ела в темата на блондинките.И на мен на първата снимка не ми харесва и като цвят и като състояние,но другите две са супер

И преди бях питала за тази тема за блондинките, може линк към нея.

# 717

Боя за коса - Blond43 - Клуб на блондинките

# 718

Боя за коса - Blond43 - Клуб на блондинките

Благодаря

# 719
  • София
Моля за съвет Simple Smile Решила съм да сменям прическата и естествено ще ида на фризьор, но ми се ще предварително да се боядисам в кестеняво, а  фризьорката да направи останалото. Въпросът ми е, кой номер е според вас това кестеняво, в корените? Косата ми е 5ца естествен цвят, но надолу към краищата червенее леко все още заради стари боядисвания, а в корена си е естествен цвят. Идеята ми е да се боядисам, след което да ми направят омбре в салон.

Общи условия

Активация на акаунт