Всичко за косата тема 2

• 87 477
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
Моля за съвет Simple Smile Решила съм да сменям прическата и естествено ще ида на фризьор, но ми се ще предварително да се боядисам в кестеняво, а  фризьорката да направи останалото. Въпросът ми е, кой номер е според вас това кестеняво, в корените? Косата ми е 5ца естествен цвят, но надолу към краищата червенее леко все още заради стари боядисвания, а в корена си е естествен цвят. Идеята ми е да се боядисам, след което да ми направят омбре в салон.

на снимката според мен основата е  6 - ца .

# 721
И според мен е 6-ца или 6-ца + 7-ца.

# 722
И аз мисля, че е 6-ца, и то червеникава (6.45, примерно) но ми се виждат и тънки кичури в различни нюанси (лилаво, пепелно). За ефект 1:1 не мисля, че ще стане лесно в домашни условия. Иначе за близък вид - шоколадова шестица с окислител 6% би трябвало да стане.

# 723
Е къде го видяхте това червено. ?6-ца или дори 7ца е според мен и надолу вече смесица от разни кичури.

# 724
След боядисване слагате ли задължително балсама, който върви с боята? И по цялата коса или само по дължините? В корените дали се слага?

# 725
Да слагам. Балсам не се слага в корените.

# 726
  • Бургас
Слагам и аз по дължините.

# 727
Благодаря, момичета  bouquet
Досега слагах навсякъде и ми се омазняваше по-бързо косата след боядисване. Затова е било.

# 728
Аз така го виждам - топло светло кестеняво със червен отенък. Вероятно зависи и от монитора на устройството, с което се гледа снимката, и от очите на гледащия. Аз съм с телефон, който преекспонира цветовете, та снимките ги виждам по-ярки.

# 729
  • Street of Dreams
Аз си ползвам моите шампоани и балсами след боядисване с непрофесионална боя.

# 730
  • Sofia, Bulgaria
Аз също ползвам моите балсами и маски с дрогерийните бои. Слагам само по краищата. В корените  никога не слагам.

# 731
Използвам киселинен шампоан и балсам за запечатване на цвета Simple Smile
Балсама слагам само по дължините.
И да споделя една снимка с вас.
На ниво  7 ца Simple Smile)Преди 4 години.И ужасно слаба ,тогава бях 48 кг...Сега съм цели 7 кг над това Pensive

Последна редакция: чт, 05 апр 2018, 20:57 от Анонимен

# 732
На тяло ми се струваш същата.  Косата обаче с най добри чувства лично на мен не ми харесва, по скоро не мисля че ти отива Kissing Heart

Благодаря за мненията за Beology. Аз във възтановяваща серия съм се загледала, но ще помисля.

В показаната снимка не виждам и 0,001% червено. Даже ми бие към пепелно, но по скоро залагам на чиста, натурална 6.0.

# 733
  • Street of Dreams
И на мен хич не ми харесваш така, Чаровна. Знаеш, за мен си за тъмна и студена.

# 734
И аз не се харесвам на това ниво.
Simple Smile
Ето ме със сегашния топъл

Момичета имате ли си маска която винаги ще взимате и ще подновявате?Аз си имам вече такава Simple SmileИ съм изключително доволна Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 апр 2018, 22:49 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт