Камъни в жлъчката - 4

• 69 066
  • 842
  •   1
Отговори
# 660
Моят пък най-малоумен. Докато траела операцията, отскочил до сервиз да му сменят гумите на колата. Друг ден нямал свободен. Е, полудях като ми каза.
Преди 2 год. претърпях операция на извънматочна бременност. Беще се побъркал от притеснение, докато чака да ме свалят от операцията. Мислел че няма да ме види повече жива. Очите му бяха пълни със сълзи от радост, че ме вижда. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега хич не ме беше взел на сериозно. Sunglasses Или вече му е все тая, дали ще ме види. Mask

# 661
И що да не си смени гумите? Нали и тази работа трябва да се свърши? Като седи там ще помогне ли на докторите по някакъв начин? Моят мъж седя, защото точно тогава падна големият сняг и отидохме с автобус. Изчака да приключи всичко, докторът го уверил, че е минала успешно, но не е добре да ме вижда в упойка. Затова дойде чак след два часа, поразходи ме, видя, че ще живея и отиде на работа. После дойде чак на другия ден за изписването. На децата забраних да идват, пък и те не горяха от желание. На друг не съм казвала, даже на баща ми, за да не се притеснява.

# 662
Моят пък най-малоумен. Докато траела операцията, отскочил до сервиз да му сменят гумите на колата. Друг ден нямал свободен. Е, полудях като ми каза.
Преди 2 год. претърпях операция на извънматочна бременност. Беще се побъркал от притеснение, докато чака да ме свалят от операцията. Мислел че няма да ме види повече жива. Очите му бяха пълни със сълзи от радост, че ме вижда. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега хич не ме беше взел на сериозно. Sunglasses Или вече му е все тая, дали ще ме види. Mask
За да се успокоиш, ще ти кажа, че моят беше на работа, когато влязох да раждам. От що ме чакал сума ти време, и бебето закъсня с 6 дена, нашият реши, че няма какво да си губи времето вкъщи, че какво ще прави ами отиде на работа.

# 663
Е, моят на първото раждане не само че беше на работа, ами и в друг град работеше. От 7 сутринта знаеше, че тръгвам към болницата, чак в 2 следобед му разписал шефът му отпуската. Появи се вечерта в 7. Аз междувременно 24 часа не бях яла абсолютно нищо. Излишно е да обяснявам, че и свекървата беше цял ден на работа, само звънна по телефона в родилното да се осведоми дали съм родила и се появи също в седем. За капак като видя детето, че е със същата червена коса като моята, успокои мъжа ми, че ще се "оправи" Grinning
Та винаги има и по-зле.

# 664
Не ни съдете.Моята като и изтекоха водите се панирах повече от нея.То и тогава и през цялата бременност бях със страх да не я загубя при раждането.Та закарах я и от стрес се прибрах да спя/беше през ноща/.Няма как да опиша стреса после,като я видях една бледа..

# 665
Операцията мина!Малко трудно излязох от упойката, върнаха ме в стаята в 10.40 а се свестих чак в 14.00 Сестрите казали на жената при мен че са ме опуили малко повече и после много ми се гадеше ,но отмина зора.Надявам се от тук нататък да ми е малко по добре.

# 666
Бързо възстановяване !

# 667
  • Бургас
Сега как си? Важното е, че всичко е минало. Сега малко по малко ще се чувстваш по-добре.

Да ви питам - четири пръста под пъпа, цялата ми кожа е жълто-синя. От къде са тези кръвонасядания все едно са ме били. При вас имаше ли такова нещо и на какво се дължи?

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 21:53 от miss july

# 668
Сега как си? Важното е, че всичко е минало. Сега малко по малко ще се чувстваш по-добре.

Да ви питам - четири пръста под пъпа, цялата ми кожа е жълто-синя. От къде са тези кръвонасядания все едно са ме били. При вас имаше ли такова нещо и на какво се дължи?
Не съм имала такъв проблем. Болеше ме около дупките при натиск, но според мен това е нормално все пак е травмирано мястото. Но синини не съм имала.
Сега ми се бели кожата където е бил лекопласта от превръзките и още имам лек обрив на тези места, но аз съм с чувствителна кожа и за мен това е нормално и го очаквах. Даже леко ми се размина.
Най добре питай лекаря си за тези синини, изчетох доста преди операцията и не се сещам някой да е споменавал синини. Може и да греша разбира се.

# 669
Горе долу добре се чуствам, отмаляло ми е но си мисля че е защото не съм се хранила още.Малко се притеснявам че снощи вдигнах Т 37.2 беше еднократно защото цяла вечер на всеки час я мерих и нямаше ,при някой случвало ли се е?

# 670
Кажи какви и къде са ти болките,ако имаш де.
 Колкото до синини и температура...кой се е оглеждал или пък си я е мерил?Не се вживявай чак толкова.

# 671
Да ви питам вас кога ви захраниха ,Защото жената която е с мен в стаята и дадоха да се храни на следващия ден а на мен нищо не ми дават

# 672
Температура не съм мерила, но е нормално да има лека не и се впечатлявай толкова. Дадоха ми да ям около 20 часа след операцията мляко, но трябва да си отделила газове. Но в болницата ме включваха на системи и не ми се ядеше. Вечерта изядох 2-3 лъжици мляко, но сутринта си изядох кофичката, че тогава вече умирах от глад. Момичето което беше с мен и позволиха на др ден сутринта като мен вече ме изписваха, т.е. ден и полувина след операцията. Ама тя беше с някакви усложнения от кризите който е правила и с сраствания.
А ти пита ли дали можеш вече да ядеш? Може да са забравили да ти кажат. Аз питах и доктора каза може днес мляко или крем супа утре нормална храна по диетата. Ама иначе май щеше да забрави да ми каже нищо че ми даде диетата. Даже беше леко учуден че още не съм яла.

# 673
  • Бургас
Да ви питам вас кога ви захраниха ,Защото жената която е с мен в стаята и дадоха да се храни на следващия ден а на мен нищо не ми дават
Аз бях на кисело мляко Верея 0.1% целия уикенд /това ми даваха в болницата/. Много ме бе яд, защото на жената на съседното легло й даваха супа, а тя беше с отворена операция и то с преплитане на черва. Иди търси логика.
И аз имах 37.2. Няма страшно. Според мен е от напрежението.

Вече мина седмица от операцията ми, но въпреки това като тръгна да се обръщам в легнало положение, започва едно яко къркорене в стомаха и червата. На лявата страна ми е още леко дискомфортно за спане. И вечер изпитвам едно неразположение както като ти е празен стомаха и ти къркори, но без да къркори, само го чувствам празен и напрегнат. И тези синки около пъпа......мисля си, че просто хирургът нещо не си е свършил работата както трябва 😐

# 674
Няколко хипотези за синките.Понеже каза по кожата жълто,явно не е сериозен натиск.Може би гащите ти са били там,стегнати.Може би колана с който ме вързаха мен-през слабините точно,при теб като по-ниска да ти е минал 4 пръста под пъпа.Аз като излизах от упойка се мъчих да се изправя в леглото и реално с теб може да се е случило същото.А може просто да са натискали мястото,ако ти е много навътре пъпа или обратното,или нещо такова.
 Захранване-преди операцията ми казаха,че ще ме накарат да седна 2 часа след това и ще ме захранят с кисело мляко.Мляко не взех умишлено,но ми казаха да ям чак на другия ден.
Корема ми и сега къркори,трябва да хапна.Чувствам се страшно жив и добре,ходих на банкет,хапнах свинска вратна пържола,лютеница,сухи мезета,салата някаква като овчарска.Снощи ми направиха супа топчета,че обичам,пак пържоли,днес млечен крем.Пийвам бира,не ям пържено.Станаха 30 дни точно вчера.Качил съм някое кило в кръста.

Общи условия

Активация на акаунт