Резултати от микробиология

• 223 857
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 2 145
При Гинофилус винаги имам такова течение, то е жълто към оранжево. От самите глобули е. Никога не съм слагала глобули, които да не текат на следващия ден, това си е нормално. Просто ги мокри за около 30 сек. добре под течаща вода (топла, но не гореща).

# 2 146
И при мен се получава по 2 дни си тече после

# 2 147
При Гинофилус винаги имам такова течение, то е жълто към оранжево. От самите глобули е. Никога не съм слагала глобули, които да не текат на следващия ден, това си е нормално. Просто ги мокри за около 30 сек. добре под течаща вода (топла, но не гореща).

Благодаря!

# 2 148
Това е резултат от влагалищен секрет,на някой говори ли му нещо, защото аз нищо не разбрах

Преобладават lactobacilli; 10-12 Leuco/поле, включени в слузни повлекла; Плоски епителни клетки
Резултат:   Нормална аеробна бактериална флора. Candida spp. - (-) отр.

# 2 149
По принцип нямаш някакви бактериални инфекции, гъбички или анаероби.
Даже си имаш лактобацили, т.е. полезната флора.
Обаче! Имаш повишени левкоцити, които на фона на тази микробиология не е нормално и трябва да намериш каква е причината.
Съветвам те да пуснеш тестове за другите инфекции, които не се хващат на стандартна МБ, а именно - трихомони, хламидия, уреаплазма и микоплазма.

# 2 150
  • Пловдив
Кандизол - да. 1-4-7 ден, нищо, че си почнала вече Полижинакса.
За лаборатория - писах по-назад, моята микробиоложка се премести в Кандиларов на Бузлуджа, съответно ще си правя МБ там, отсега нататък.

Извинявам се, исках да цитирам друг пост.

# 2 151
  • Пловдив
Здравейте, имам изписан Арилин глобули  по повод бактериална вагиноза, но никъде не мога да го открия освен във Варна, моля ако някой от Варна има възможност да ми го закупи и изпрати по куриер ще съм безкрайно благодарна, става въпрос за аптеки Фрамар - Варна, ул. Александър Рачински 29 ,р. Варна, ул. Юрий Венелин 28, Варна, ул."Селиолу" №11

Търсете по малките аптеки! В кой град сте? В Пловдив успях да намеря в две различни аптеки на Марешки.

# 2 152
Момичета, моля за съвет🙏🏻 От утре започвам 6-дневен курс с Клиндавизин. АГ ми изписа и противогъбично Дифлукан, но не ми изписа пробиотик и се чудя дали да не си взема все пак. Прочетох листовката и ми стана лошо от страничните реакции, та се чудя как да си помогна сама…

# 2 153
Sugarchen,
Какво лекуваш?
Въобще не се притеснявай иначе от локалното приложение на Клиндамицин, той няма системна разорбация в голяма степен.
За инфо - ще ти кажа, че ползвам с месеци локално крем с Клиндамицин и то 4% върху кожата - няма абсолютно никакъв страничен ефект.
Иначе - предполагам, че лекуваш БВ - не ти трябва пробиотик през устата, а след лечението - вагинален такъв.
АГ изписа ли нещо такова след Клиндавизина?

# 2 154
Mila, лекувам бактерия - стрептококи. Не знам откъде се появи това нещо, никога не съм имала и затова сега задавам тъпи въпроси и се чудя за елементарни неща… АГ нищо не ми изписа след антибиотика, но аз съм и на преглед няколко дни след като го приключа и предполагам, че тогава може да ми даде.
Много благодаря за информацията!❤

# 2 155
Ох…
Можеш ли да качиш изследването? Искам да видя Антибиограмата. Отрежи личните данни.
Иначе щом си няколко дни след лечението на контрола - добре, тъкмо ще се види резултата.

# 2 156

Здравейте , може ли някой да коментира тези резултати назначени на мъжа на моя приятелка. Час при доктора имат чак края на септември . Благодаря !

# 2 157
Здравейте. Бременна съм в 11г.с. и АГ ми пусна микробиология и цитонамазка, но съм на преглед чак следващия месец и имам нужда от помощ с разчитането на резултатите, понеже липсват референтни стойности и ми е трудно да се ориентирам. Предварително благодаря.

# 2 158
Имаш бактериална вагиноза, която трябва да се лекува. И то веднага, а не другия месец. Тъй че или се свържи с АГ, който ти е пуснал изследванията или отиди при друг.

# 2 159
Здравейте. Бременна съм в 11г.с. и АГ ми пусна микробиология и цитонамазка, но съм на преглед чак следващия месец и имам нужда от помощ с разчитането на резултатите, понеже липсват референтни стойности и ми е трудно да се ориентирам. Предварително благодаря.

И на мен ми излезе бактериална вагиноза. Поприпнцип АГ ми каза че се случва доста често. По мое настояване пуснахме още една микробиология и сега ми изписа арилин рапид по 1 хапче за два дни. Попринцип не е нещо супер сериозно, но трябва да се лекува

Общи условия

Активация на акаунт