Резултати от микробиология

• 218 850
  • 2 337
  •   3
Отговори
# 2 310
Здравей,
Няма как да ти кажем при кой АГ да отидеш, сама казваш, че си обиколила всички в града ти. Вариант е да идете с мъжа ти до най-близкия по-голям град с лаборатория Геника и да дадете проби там. И да, за мъжа ти - Андрофлор, да се види какво точно има и при него. Няма ограничение в кой ден от МЦ, стига да не си в менструация и да няма някакво зацапване.
Тъй като нямам идея къде си - препоръчвам ти да дойдете до София или в Пловдив. Знам, че е трудно с пътуване и т.н., но виждаш сама, че наливаш от пусто в празно.

# 2 311
  • София
А на мен много ми прилича на моята история с гъбичките.

# 2 312
Да, затова трябва да се изключат гадории като уреаплазма и подобни, които не се хващат на обикновена МБ.

# 2 313
Определено ще се пътува до София, защото съм от Северозапада. Имам впечатления (положителни) от д-р Иван Димитров ( работеше в Щерев) , защото преди години идваше веднъж месечно в града и преглеждаше, но сега е в клиника Адела, а в тяхната лаборатория до колкото разбрах не предлагат такива пакети (държа за пакет защото ще е всичко на веднъж). Във Вита съм била на преглед в началото, когато се появиха проблемите, не останах очарована, пък и щом ви се оплаквам тук е ясно, че не е имало резултат. Затова исках препоръка за някой АГ, който би реагирал адекватно на оплакванията ми.

# 2 314
Най-добре е да посетиш венеролог, те са много по-адекватни и това си е в тяхната сфера. Ще ти вземе секрети, каквито е нужно, а и на място ще види на микроскопа какво е положението с влагалищния ти секрет. От цервикса ще вземе секрет, който ще занесеш в Геника. За мъжът ти - еякулат, при 3 до 5 дни въздържание, въпросът е, че до 2 часа трябва да се занесе в лабораторията...Иначе в едно стерилно контейнерче за урина, от аптеката, може вкъщи да се събере еякулат. На колко км от София сте?
Не знам от кой град си, но друга много добра лаборатория, която има същите пакети като в Геника, и можеш да имаш доверие, е Лина. Влез в сайта им, виж в меню Лаборатории, в кои градове имат клон, може би това ще е по-осъществим вариант.

# 2 315
В София добър венеролог, който със сигурност знам че взима уретрални и други секрети е д-р Виолета Нанкова (Александровска болница).

# 2 316
  • до най-прекрасния мъж
И аз съм ЗА венеролог. Обикновените АГ не са за тази работа. Те си знаят - микробиология, антибиограма, антибиотик и бягай вкъщи да се лекуваш. Или съответно баналните мазила и средства да лечение на гъби. И така до откат. Ама нужно ли е, не е ли, не ги интересува. И се въртиш в един порочен кръг и проблемите не се решават трайно, а се задълбочават. Докато съвсем не си скапеш организма, защото всичките тези лекарства не са никак безобидни.
За конкретен лекар не мога да помогна, защото съм далече. Успех!

# 2 317
  • София
Аз да добавя за Лаборатория ЛИНА - Плевен ако ви е удобно. Там има лекар- микробиолог който е специализиран във Фемофлор и Андрофлор.  Дава консултация на място и онлайн. Казва се доц.Сашка Михайлова.  Обадете и се и питайте какво може да се направи за да се изследвате и лекувате локално в Плевен. Др.Иван Димитров вече има профил във Супердок и можете и от там да запишете час. Той преглежда и във МБАЛ СВ.София на бул.България. Адела е на много забутано място.

# 2 318
Аз да добавя за Лаборатория ЛИНА - Плевен ако ви е удобно. Там има лекар- микробиолог който е специализиран във Фемофлор и Андрофлор.  Дава консултация на място и онлайн. Казва се доц.Сашка Михайлова.  Обадете и се и питайте какво може да се направи за да се изследвате и лекувате локално в Плевен. Др.Иван Димитров вече има профил във Супердок и можете и от там да запишете час. Той преглежда и във МБАЛ СВ.София на бул.България. Адела е на много забутано място.

Може ли да ми пишете на лично за телефона на  доц.Сашка Михайлова?  Казвате, че прави и онлайн консултации.. каква е цената?

# 2 319
  • София
Здравейте,  цената е 70 лв. Трябва да имате инсталиран на телефона Superdoc и Healee. Аз я откривам през Healee. Като на специалност търся през "Микробиолог". Нямам и телефона, но  като напишете в Гугъл името и Доц. Сашка Михайлова излиза много информация как да бъде открита.

# 2 320
Здравейте! Според Вас добри ли са резултатите от микробиологията?

# 2 321
Увредена ти е флората. Не виждам никакви лактобацили, за сметка на тях има грам положителни коки.
Предполагам, ще ти изпишат някакви глобули за коките, а после трябва да се сложат вагинални пробиотици.

# 2 322
Здравейте!Направиха ми микробиологично изследване и излезе,че имам Streptococcus agalactiae (gr. B) изписаха ми антибиотик!Някой лекувал тази бактерия да сподели четох,че трудно се изчиства и кога да направя контролна микробиология?Благодаря на всички !

# 2 323
Аз съм я лекувала неведнъж. Последните пъти изобщо не пих АБ, лекувах се с АБ глобули - съвсем успешно. Важно след това е да ползваш вагинален пробиотик, за да не пламнеш с нещо ново.
Иначе - изследване - поне 7 дни след последната доза АБ и след последната глобула.

# 2 324
Здравейте!Направиха ми микробиологично изследване и излезе,че имам Streptococcus agalactiae (gr. B) изписаха ми антибиотик!Някой лекувал тази бактерия да сподели четох,че трудно се изчиства и кога да направя контролна микробиология?Благодаря на всички !

Лекува се по принцип. Обаче ако след месец примерно пак е същото Ви съветвам да си направите по-разширени изследвания, защото аз се влачих три години с тази бактерия и накрая причината се оказа уреаплазма.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт