"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 5

• 66 304
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Eмчеее  Flowers Sunflower на  другиат ти любимец му избраха партньорка  Айче Айшин Туран . Информативно ти го газвам . Не е зле момето  ама не ми е тамъм . Нейсе  важното е  че скоро почват  проекта .  Ча  е на строга диета  за ролята .

# 571
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Eмчеее  Flowers Sunflower на  другиат ти любимец му избраха партньорка  Айче Айшин Туран . Информативно ти го газвам . Не е зле момето  ама не ми е тамъм . Нейсе  важното е  че скоро почват  проекта .  Ча  е на строга диета  за ролята .

нещо не ми харесва тая ... някак странно излгежда и с Ча пък хич не ми харесват като двойка, ама да видим

# 572
Eмчеее  Flowers Sunflower на  другиат ти любимец му избраха партньорка  Айче Айшин Туран . Информативно ти го газвам . Не е зле момето  ама не ми е тамъм . Нейсе  важното е  че скоро почват  проекта .  Ча  е на строга диета  за ролята

нещо не ми харесва тая ... някак странно излгежда и с Ча пък хич не ми харесват като двойка, ама да видим

А аз съм най-зле - фантастика не гледам, нито пък чета! И какво ще правя? Май ще започна със старите му сериали отново! Но наистина дано тръгне проекта! А ние - няма да харесаме никоя до него!

# 573
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Скрит текст:
А аз с Хазал много го харесвам Simple Smile

Може и да съм ги слагала - ама хубави са ни двамата Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=dnEXlYF0YXQ

Последна редакция: пн, 05 мар 2018, 18:52 от МарМиши

# 574
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ми пак слагам след мой пост, втори - Ама ... е друга тема ... Сори

# 575
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Накратко каквото схванах от казаното в клипчето.
Дебело подчертавам, че нямам претенции за точност.
В началото Амине казва, че всеки, който знае, че Рашит е неин добър приятел, знае че е там за да го подкрепи с много обич и гордост. Че винаги е харесвала дефилетата му, които са невероятни, а дрехите му много купувани, прави добър бизнес. После самият дизайнер казва, че това е много специален проект.
Почват да я питат за Месут Йозил и тя казва, че всичко е много добре при тях.
Другото после, след полунощ, че милото пак зае позиция зад гърба ми и не мога да продължа. ooooh!

# 576
Скрит текст:
А аз с Хазал много го харесвам Simple Smile

Може и да съм ги слагала - ама хубави са ни двамата Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=dnEXlYF0YXQ

Скрит текст:
Аз също в "Огледален свят"  много ги харесах като двойка. Но понеже си харесвам момчето, на партньорките не обръщам особено внимание, дори и имената им се губят при мен!  Но всички сериали с него съм изгледала с удоволствие!

# 577

Тази вечер в епизода:

Приятно гледане!

# 578
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Мерси, Еми, за хубавите снимки Heart
Ох днес и утре, Ийт ще е в апогей - момичетата има да му се ядосват Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 579

Ох днес и утре, Ийт ще е в апогей - момичетата има да му се ядосват Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Миши,а аз трябва упорито да го защитавам. Не мога този красавец да го оставя! Ще се боря до последната серия срещу нападките на  маминото горделивче!

# 580
От сега съм ядосана.Само като хледах какво ще дават през седмицата.Как и се разкрещя пред Иджлял.Супер унизително за Нур.Няма да го гледам тази седмица защото ще ме натовари.

# 581

Едно клипче от серията, която ще дават довечера, със страхотна песен, дълбоки чувства на болка, вина, самообвинение. И страхотна игра. Ако някой може да преведе и текста..
Емилия Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 582
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
От сега съм ядосана.Само като хледах какво ще дават през седмицата.Как и се разкрещя пред Иджлял.Супер унизително за Нур.Няма да го гледам тази седмица защото ще ме натовари.

Гледай, към края на седмица много хубаво става -  няма скандали Wink

# 583
Охх, не можах да устоя на тези колажи!

Поздравления за Maxim Soldatov - VK!

# 584

Едно клипче от серията, която ще дават довечера, със страхотна песен, дълбоки чувства на болка, вина, самообвинение. И страхотна игра. Ако някой може да преведе и текста..
Емилия Flowers HibiscusFlowers Hibiscus
Zvetanka, наистина чудесно клипче! Благодаря, че го сподели с нас!

Общи условия

Активация на акаунт