"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 5

• 66 270
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ох, после ще ви чета, че много сте писали.
Скрит текст:
Красивата песен към този момент

е на Дилек Кавраал "Герой мой" - https://www.youtube.com/watch?v=hMWrfF-tUIs

Текстът е хубав, нещо такова:
Ти си моята съсипана приказка.
Ти беше моят герой.
Добре дошло разкаяние мое!
Ти беше мой приятел.

Като аромат на горещ хляб.
Като сън в бащина къща.
Като страхът, ако си отидеш.
Колко си хубава вътрешно.

Защо избяга от моята приказка,
Винаги си избирал лесния начин.
Героите не правят това!
Защо се отказа от мен?

Моят герой ...
Защо се отказа от мен?
[/color]

Обаче за някои редове изобщо не съм сигурна, че е така. Много ми се ще някой знаещ турски да ни помага. Praynig

[/spoiler]

Профи, мила - ти си златна - много благодаря, толкова ми харесват повечето турски песни в сериалите с едни силни текстове и толкова точно подбрани!

# 601
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Скрит текст:
    Време за разплата! Доволна съм, че сценаристите развиха докрай темата за лъжата. Да, лъжата трябва да бъде наказана! Още повече да лъжеш любимия си, гледайки го в очите, че отиваш на фризьор и да кроиш други планове с приятеля си от детство! Да лъжеш, че си разговарял толкова дълго с Елмаз по телефона, а в същото време  „флиртуваш“ с Фатих! Да кажеш в очите на човек, когото толкова силно обичаш: „Съжалявам, че бях принудена да те излъжа, но няма да ти се извиня!“ Да не реагираш на въпроса: „Ти с кого споделяш живота си, с  мен или с онзи? Не знам кой съм аз в твоя живот, не знам!“ и накрая да си толкова силно изненадан от думите на Ийт: “Добре знам каква цена съм платил, а ти! Казвам ти открито, аз си плащам цената, но и ти ще си платиш!“ това не го разбирам.
     Какво очакваше Нур, че Ийт ще си затвори очите и кротко и спокойно ще гледа как тя поема в грешната посока, направлявана умело от Фатих. Та кой нормален мъж, знаейки, че Фатих е влюбен в Нур ще стои и наблюдава безпристрастно?
     Това е Ийт Козан  и реакциите му изобщо не ме изненадват. Обича страстно, желае любимата да бъде само и единствено негова, какво лошо има в това? Всеки  силно обичащ мъж  желае да бъде единствен господар на сърцето на своята изгора. Но никой не обича да бъде лъган.
     Ийт постъпи като типичния работодател. Нур  не може да започне работа на още едно място, защото фирмената политика е такава. И след като е решила да се изявява на модния подиум – да си събира нещата. В тази фирма  няма място за нея! Точно и ясно, с достойнство наказа лъжата. Оттук насетне да я мисли мениджърът (който толкова бързо се понесе към кабинета си, след като разбра, че Нур отива при Ийт. Трябваше да чуе разговора между двамата, за да е готов и услужливо да предложи помощ на Нур).
      Жалко, много жалко и за двамата – от амбиция и гордост ще направят удоволствие на другите, а самите те ще се разкъсват от болка и любов!

Еми, Heart, харесва ми как браниш Ийт - аз хем го разбирам, хем ми е тъжно за Нур, тя не заслужава толкова тежък удар - пак ще се повторя, заради тайните и лъжите страдат най много те двамата, защото УЖ всеки им помага...
Това много ми хареса - Жалко, много жалко и за двамата – от амбиция и гордост ще направят удоволствие на другите, а самите те ще се разкъсват от болка и любов!

# 602
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз изобщо не съм съгласна.
Преди всичко за Нур Фатих е само приятел, тя не знае за чувствата му и никога не е флиртувала с него. На нейно място аз също бих се опряла на приятеля от детството, когато любовта на живота ми не ми е показала, че мога със сигурност да разчитам на него.
Да не пропускаме и това, че Иит е последният човек, който има право да пита Нур с кого споделя тя живота си. Защото и кьоравият вижда, че Иит споделя живота си с всички други, но не и с Нур. Нея я ползва за отдушник от всичко и от всеки.
На следващо място Иит застана до Иджлял навсякъде и във всичко, и нито веднъж не се изправи пред всички до Нур. Напротив, на няколко пъти открито я остави сама.
Отдавна трябваше да го е наритала и да му е показала пътя, както Лабрекс писа. Peace

# 603
Хайде,дами, да извадим гаубицата  Joy Joy Joy, че утре ще ползваме и по-голямо бойно снаряжение. hahaha hahaha hahaha

Много грозна постъпкка на Ийт бе тази, когато се криеше зад вратата на портата от Нур и още по-грозното беше, че така  показа на Иджлял какво се случва с него и Нур.
Писна ми от такъв тип факти да бъдат предоставяни по такъв начин на врага.
Чудя се защо Ийт все още не може да разбере, че споделяйки с Иджлял й дава храна да води битки срещу Нур. Не разбира ли вече, че той е проводника на лошите взаимоотношения, които се създадоха между двете жени и детето.
Дори да се приеме, че Нур го е излъгала, което е силно казано, тя го направи не да го излъже, а да скрие намерението си за работа, която той презира. Защо той е решил така за тази професия, без да разбира нейните желания, аз пък не го разбирам. Друг е въпросът дали въобще бизнес средата в този сериал е показана достоверно. Това висене на секретарките пред едни шкафове и непрекъснатото им събиране пред Нур, застанали на прозорците ме вбесява.
За жалост големият бизнесмен Ийт Козан се пропука и прояви слабост като уволни Нур. Да, скри се зад правилата, изтъквайки колко са железни за фирмата, че поведението му е фирмена политика, но истината е съвсем друга. Нур му я каза директно, а тя е, че той не я разбира. Да, той в това неразбиране
прояви слабост, която изби в агресия и жестокост, изгонвайки  Нур. Много разочароващо и непростимо.
Накрая излезе от сградата, за да я съпроводи и  види как си тръгва с Фатих. Имах усещането, че я захвърли, все едно я "ритна по стълбите" или я изгони като мръсно коте. Горе-долу са ми такива определенията за това му поведение, когато я съпровождаше с много високо вдигната глава на гордост и превъзходство, че е победил и е отстранил една неправда, която е бившата му жена да работи в неговата фирма.
Ако бях на нейно място сигурно щях да го заплюя в лицето, да се врътна и да си тръгна, без да му обяснявам колко много ще си стъпя на краката.

В билярдното помещение Джахид много добре каза на Ийт, че наранява и Нур и себе си с този гняв и с това си действие.

Много сладки бяха Ямур и Емин. Емин прекрасно погаза на Нур нейната принадлежност към семейство Козан, че нейните братя я чакат и я обичат. Прекрасно бе замислена сцената между тях с шамаросването им и целувката накрая.  

# 604
Емин и Ямур наистина са много сладки  Heart Eyes .
На мен много ми допаднаха думите на Елмас, че все едно са обречени да се влюбват в членове на фамилията Козан.  Grinning

Димана, рано е за гаубиците.  Wink Laughing

# 605
Аз изобщо не съм съгласна.
Преди всичко за Нур Фатих е само приятел, тя не знае за чувствата му и никога не е флиртувала с него. На нейно място аз също бих се опряла на приятеля от детството, когато любовта на живота ми не ми е показала, че мога със сигурност да разчитам на него.
Да не пропускаме и това, че Иит е последният човек, който има право да пита Нур с кого споделя тя живота си. Защото и кьоравият вижда, че Иит споделя живота си с всички други, но не и с Нур. Нея я ползва за отдушник от всичко и от всеки.
На следващо място Иит застана до Иджлял навсякъде и във всичко, и нито веднъж не се изправи пред всички до Нур. Напротив, на няколко пъти открито я остави сама.
Отдавна трябваше да го е наритала и да му е показала пътя, както Лабрекс писа. Peace

Днес мислех да пиша нещо за Фатих, но се отплеснах. Сега все едно прочетох мислите си . Профи Peace
Абсолютно съм съгласна с подчертаното и не само. Peace

# 606
Емин и Ямур наистина са много сладки  Heart Eyes .
На мен много ми допаднаха думите на Елмас, че все едно са обречени да се влюбват в членове на фамилията Козан.  Grinning

Димана, рано е за гаубиците.  Wink Laughing

Тогава ще извадим освен тях и друго поразяващо. Joy Joy Joy

# 607
Момичета, успях да ви изчета и съм съгласна с всичко, което сте казали за Ийт, Нур и случилото се. Жалко, че представят нещата като в детската градина - това са зрели хора и трябва повече да влагат разум...Мисля си, ако Иджлял беше на мястото на Нур, Ийт щеше ли да спази правилата на фирмата....Макар, че никога Иджлял не може да бъде на мястото на Нур, защото до сега Ийт щеше да плаща всички разходи, както го прави и в момента.....
Нур трябва да му бие  дузпата, колкото и да е болезнено....Така само се унижава, а доколкото разбирам от снимките утре вечер ще представя бижутата на Иджлюл.....
Какво още ще се случи нямам идея, но не знам до кога ще й стигнат силите да бъде унижавана от семейство Козан и най-вече от Ийт..........  

# 608
Изтормозих се с довършването на репортажа с Амине. Tired Embarassed
Много бързо говорят, много е шумно наоколо и много силен музикален фон върви. ooooh!
Питат я за сватбата с Месут, тя казва, че всичко върви много добре. Питат я той ще дойде ли в самата Турция, "Да" отговаря тя. (вероятно самата сватба ще е в Турция) Питат я как върви, как става, "Добре, слава Богу, мога единствено да кажа, че сме много щастливи и всичко върви много добре". После и подхвърлят нещо за това, че и двамата обичат много Чешме и нещо се говорело, но не разбрах какво, а Амине се разсмива "Ох, приятели ....". Явно и на нея и е смешно какви неща я питат.
След това, доколкото схванах казва, да-да, че постоянно си говорят, пишат си съобщения, ей такива неща.
Явно питат и за колието, май го има отдавна, като е нещо като талисман и си го носи.
Накрая говорят нещо за това Амине да носи рокля на Рашит, ?на сватбата?  newsm78, Рашит е готов стига Амине да поиска, като и двамата казват, че това е до късмет и ако е рекъл Бог.

Много от нещата изобщо не ги разбрах. Embarassed

Чок зор!  Tired Tired

# 609
     Време за разплата! Доволна съм, че сценаристите развиха докрай темата за лъжата. Да, лъжата трябва да бъде наказана! Още повече да лъжеш любимия си, гледайки го в очите, че отиваш на фризьор и да кроиш други планове с приятеля си от детство! Да лъжеш, че си разговарял толкова дълго с Елмаз по телефона, а в същото време  „флиртуваш“ с Фатих! Да кажеш в очите на човек, когото толкова силно обичаш: „Съжалявам, че бях принудена да те излъжа, но няма да ти се извиня!“ Да не реагираш на въпроса: „Ти с кого споделяш живота си, с  мен или с онзи? Не знам кой съм аз в твоя живот, не знам!“ и накрая да си толкова силно изненадан от думите на Ийт: “Добре знам каква цена съм платил, а ти! Казвам ти открито, аз си плащам цената, но и ти ще си платиш!“ това не го разбирам.
     Какво очакваше Нур, че Ийт ще си затвори очите и кротко и спокойно ще гледа как тя поема в грешната посока, направлявана умело от Фатих. Та кой нормален мъж, знаейки, че Фатих е влюбен в Нур ще стои и наблюдава безпристрастно?
     Това е Ийт Козан  и реакциите му изобщо не ме изненадват. Обича страстно, желае любимата да бъде само и единствено негова, какво лошо има в това? Всеки  силно обичащ мъж  желае да бъде единствен господар на сърцето на своята изгора. Но никой не обича да бъде лъган.
     Ийт постъпи като типичния работодател. Нур  не може да започне работа на още едно място, защото фирмената политика е такава. И след като е решила да се изявява на модния подиум – да си събира нещата. В тази фирма  няма място за нея! Точно и ясно, с достойнство наказа лъжата. Оттук насетне да я мисли мениджърът (който толкова бързо се понесе към кабинета си, след като разбра, че Нур отива при Ийт. Трябваше да чуе разговора между двамата, за да е готов и услужливо да предложи помощ на Нур).
      Жалко, много жалко и за двамата – от амбиция и гордост ще направят удоволствие на другите, а самите те ще се разкъсват от болка и любов!

Еми , много си лоша Simple Smile И аз съм на мнение , че на лъжата краката са къси. Но пък не смятам, че Нур поема в грешна посока . Света не се върти само около любимото същество. Има те и теб и твоите чувства, желания и стремежи. И двамата сгрешиха, но е факт неоспорим двойния аршин по който мери Козан. Може да обича Нур с цялата си душа и сърце, но не я уважава. За това има вина и самата тя. Нещото, което разбрах и от личния си опит е, че жената сама трябва да си го спечели. Трудно е, но пък е гаранция за едни по-чисти взаимоотношения.И той се осъзна и го разбра, за което много му се радвам. Разбира се , че трябваше да се измъчи. Това ще го гледаме по-късно.
Много им се радвам на любовта, но както казах по-рано не са готови да градят живота си заедно.
Нур има още да учи. За да бъде до такъв мъж и трябва вътрешна сила и най-вече любов и преданост към самата себе си. И си мисля, че на Йит точно това му е необходимо - жена , която гордо върви напред и отстоява позициите си. Мекотело не му е нужно, той си го има у дома . Длъжен е да изпитва уважение към жената родила най-милото му, но не е достатъчно само да родиш за да си разпишеш билета за вечно съжителство. Болно ми е , когато ставам свидетел как свещената го манипулира . Нито веднъж не успя да и се опре така , както го прави с Нур. Толкова лъжи преглътна, толкова грозни постъпки и думи му минаха през главата. Даже аз все още се чудя за онзи случай в който Иджлял сама се наби и обвини Нур. Трябва да му светне лампата най-накрая ! Аз пък си мисля, че точно едно такова поведение на непокорство от страна на моята любимка ще го накара да се събуди.

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 06:24 от Лолита 13

# 610
Скрит текст:
    Време за разплата! Доволна съм, че сценаристите развиха докрай темата за лъжата. Да, лъжата трябва да бъде наказана! Още повече да лъжеш любимия си, гледайки го в очите, че отиваш на фризьор и да кроиш други планове с приятеля си от детство! Да лъжеш, че си разговарял толкова дълго с Елмаз по телефона, а в същото време  „флиртуваш“ с Фатих! Да кажеш в очите на човек, когото толкова силно обичаш: „Съжалявам, че бях принудена да те излъжа, но няма да ти се извиня!“ Да не реагираш на въпроса: „Ти с кого споделяш живота си, с  мен или с онзи? Не знам кой съм аз в твоя живот, не знам!“ и накрая да си толкова силно изненадан от думите на Ийт: “Добре знам каква цена съм платил, а ти! Казвам ти открито, аз си плащам цената, но и ти ще си платиш!“ това не го разбирам.
     Това е Ийт Козан  и реакциите му изобщо не ме изненадват. Обича страстно, желае любимата да бъде само и единствено негова, какво лошо има в това? Всеки  силно обичащ мъж  желае да бъде единствен господар на сърцето на своята изгора. Но никой не обича да бъде лъган.
     Ийт постъпи като типичния работодател. Нур  не може да започне работа на още едно място, защото фирмената политика е такава. И след като е решила да се изявява на модния подиум – да си събира нещата. В тази фирма  няма място за нея! Точно и ясно, с достойнство наказа лъжата. Оттук насетне да я мисли мениджърът (който толкова бързо се понесе към кабинета си, след като разбра, че Нур отива при Ийт. Трябваше да чуе разговора между двамата, за да е готов и услужливо да предложи помощ на Нур).

Еми , много си лоша Simple Smile И аз съм на мнение , че на лъжата краката са къси. Но пък не смятам, че Нур поема в грешна посока . Света не се върти само около любимото същество. Има те и теб и твоите чувства, желания и стремежи. И двамата сгрешиха, но е факт неоспорим двойния аршин по който мери Козан. Може да обича Нур с цялата си душа и сърце, но не я уважава. За това има вина и самата тя. Нещото, което разбрах и от личния си опит е, че жената сама трябва да си го спечели. Трудно е, но пък е гаранция за едни по-чисти взаимоотношения.И той се осъзна и го разбра, за което много му се радвам. Разбира се , че трябваше да се измъчи. Това ще го гледаме по-късно.
Много им се радвам на любовта, но както казах по-рано не са готови да градят живота си заедно.
Нур има още да учи. За да бъде до такъв мъж и трябва вътрешна сила и най-вече любов и преданост към самата себе си. И си мисля, че на Йит точно това му е необходимо - жена , която гордо върви напред и отстоява позициите си. Мекотело не му е нужно, той си го има у дома . Длъжен е да изпитва уважение към жената родила най-милото му, но не е достатъчно само да родиш за да си разпишеш билета за вечно съжителство. Болно ми е , когато ставам свидетел как свещената го манипулира . Нито веднъж не успя да и се опре така , както го прави с Нур. Толкова лъжи преглътна, толкова грозни постъпки и думи му минаха през главата. Даже аз все още се чудя за онзи случай в който Иджлял сама се наби и обвини Нур. Трябва да му светне лампата най-накрая ! Аз пък си мисля, че точно едно такова поведение на непокорство от страна на моята любимка ще го накара да се събуди.
[/quote]

Добро утро!

Лоли, Hugнапълно споделям. Peace newsm51 За теб, твоята любимка и не само твоя Peace smile3503

Да пием по кафе. Нека новата и кратка седмица бъде по-добра и по-щастлива!

И, разбира се, любимата ми двойка с един колаж на Максим Солдатов от руския форум.

# 611
  • On the sea
Добро утро! И аз успях да ви изчета и подкрепям мненията ви за Ийт, уволни любимата жена по много жесток начин. Добре, фирмена политика, но можеше да и го каже по друг начин, да се опита да не я нарани толкова, много ми стана жал за нея, кой обичащ мъж би постъпил по този начин? Вярно Нур го излъга, но предвид причините и можеше да се опита да я разбере или пък тайно да плати дълговете и, така поне щеше да нарани само достойнството и, а сега..... мъчно ми е за нея, тя не заслужаваше такова отношение.
Еми да ме прощава, но този път много се разсърдих на Ийт, ще ми е нужно повече време да му простя, иначе идеята с пушката много ми допадна, действай смело Rolling Eyes

И една красота за разсънване

Labrex и аз като теб взех да се кахъря отново с Кара севда и там наистина много тежко го преживявам.

# 612
Здравейте, момичета!
     Жива съм! И Ийт е цял, драскотините не се броят! Опазих го! Нищо не може да ни уплаши -  нито  гаубица, нито  по-голямо бойно снаряжение!

Ще заблестим и довечера! Предстои кулминацията!

Ийт Козан - високомерен и горд, ексцентричен, понякога и циничен! Искрен и непредсказуем, твърдоглав, но и състрадателен! Допускащ грешки, но и научил много от тях. Ревнив и ревнуващ, обичан, но и силно обичащ!
Влюбен до полуда, но и получаващ същата страстна любов!
Просто - Ийт Козан!

Усмихнат, приятен и ползотворен работен ден!

# 613
Еми , много си лоша Simple Smile
Скрит текст:
И аз съм на мнение , че на лъжата краката са къси. Но пък не смятам, че Нур поема в грешна посока . Света не се върти само около любимото същество. Има те и теб и твоите чувства, желания и стремежи. И двамата сгрешиха, но е факт неоспорим двойния аршин по който мери Козан. Може да обича Нур с цялата си душа и сърце, но не я уважава. За това има вина и самата тя. Нещото, което разбрах и от личния си опит е, че жената сама трябва да си го спечели. Трудно е, но пък е гаранция за едни по-чисти взаимоотношения.И той се осъзна и го разбра, за което много му се радвам. Разбира се , че трябваше да се измъчи. Това ще го гледаме по-късно.
Лолита, позволих си да те цитирам, защото напълно съм съгласна с всичко, което си написала. Благодаря ти! Коментарът ти ми хареса и защото изразяваш мнение, без да го натрапваш, без да се опитваш да нараниш другите, без да призоваваш за подкрепа! Защото уважаваш мнението на другите, а това е много ценно качество!

Тези искрени и неподправени коментари привличат вниманието на всички, които се интересуват от сериала. Затова темата ни е гореща и толкова посещавана! Много ми е приятно, че дори и Теленовелас публикува нашите коментари и колажи!
http://tvnovellas.blogspot.bg/2018/02/3_24.html#more

# 614
Емили

Цитат
Ийт Козан - високомерен и горд, ексцентричен, понякога и циничен! Искрен и непредсказуем, твърдоглав, но и състрадателен! Допускащ грешки, но и научил много от тях. Ревнив и ревнуващ, обичан, но и силно обичащ!
Влюбен до полуда, но и получаващ същата страстна любов!

Твърдоглав по отношение на Нур и състрадателен по отношение на Иджлял....

Емили нали знаеш "И сам воинът е воин...." Отбранявай си момчето....
Чакам с нетърпение какви ще ги свърши довечера...
Ийт Козан си заслужава Иджлял - тя да го лъже, той да й вярва...

Общи условия

Активация на акаунт