Студенти в UK - 9

• 104 360
  • 779
  •   1
Отговори
# 615
http://www.dostavka-anglia.com/ - имат офис в Гилфорд, вземат ги от университета, ползвали сме ги и в двете посоки до Варна и обратно и сме доволни.

# 616
Здравейте! До сега само четях, сега се осмелявам да започна да питам. Интересува ме университетът в Единбург, компютърните специалности. Освен шестици на матурите и дипломата, какви други изисквания имат? Нужни ли са задължително отличия от олимпиади и състезания? Благодаря предварително.

# 617
  • UK
Не, не са задължителни отличия и олимпиади.

# 618
  • София
http://www.dostavka-anglia.com/ - имат офис в Гилфорд, вземат ги от университета, ползвали сме ги и в двете посоки до Варна и обратно и сме доволни.

[/quote]
luss - специално за Съри от опит - Спиди и ДПД. Заявката направихме на сайта на Спиди и на втория ден са взели багажа от посочения адрес в Гилфорд.

Благодаря Ви, момичета!

# 619
  • Бургас
Жалко, че нямат точка до и от Бургас......

# 620
  • my own world....
Или в мотивационното писмо или в препоръките е хубаво да се спомене ако има отличия от олимпиади.

# 621
Жалко, че нямат точка до и от Бургас......
Ако става дума за Спииди-имат. Може да си го вземете и от офис,или да го донесат на адрес. Трябва само да се направи поръчка в сайта им.В Англия  го взеха  от адрес. Не знам дали може да се носи там в офис. Ние така изпращахме багажа до Англия и го върнахме от Англия. Връщането беше 85 лева за колет до 31.5 кг. Синът ми не е в Лондон и не намерих кой да транспортира до Бургас. Трябваше да платим на частно лице 5 паунда за вземане от адрес в Англия,по 1 паунд на кг (колета беше 25 кг) и после да ни го изпратят по Еконт. Цената е почти еднаква без никакви главоболия. А по едно време Спииди има промоция за колет до Англия до 31,5 кг - само 50 лева. Не знам дали е валидна.

# 622
  • UK
Има ли студенти в университета  в Coventry?

# 623
Здравейте. Най - накрая дойде време да се похваля. Уорик направиха офертата unconditional след 5,6 обаждания по телефона. Олекна ни. Сега идват на ред самолетни билети, които скочиха почти двойно, докато чакахме и другите битовизми. Да попитам след като фърст ни прие нали няма бутон за потвърждение в юкас? Тя така ми каза ама аз нали съм Тома неверни да питам 😁. Да уточня, че статуса в юкас е променен, но мейл от унито щяло да има края на август или септември. Класирането за общежитието ще стане края на август, та и това ще чакаме( много дълъг процес си е това кандидатстване). Относно горния пост Уорик е много близо до Ковънтри. Вие кога летите и с коя авиокомпания?

# 624
Здравейте!
Има ли някой от участниците, който учи медицина в UK?
Благодаря

# 625
  • Варна
Здравейте! До сега само четях, сега се осмелявам да започна да питам. Интересува ме университетът в Единбург, компютърните специалности. Освен шестици на матурите и дипломата, какви други изисквания имат? Нужни ли са задължително отличия от олимпиади и състезания? Благодаря предварително.

Искат да са положени 3 матури , едната задължително по "научен"  предмет  / физика, математика/, всяка с оценка не по -ниска от 5.95 - 6 .

# 626
  • В най - голямото село
sday Честито! Само успехи и късмет на детето!

# 627
cikoni, rebus99, zina1234 Сърдечно благодаря за хубавите думи Smiley!  Да изживеете същата радост и прекрасни емоции! Flowers Four Leaf Clover Flowers Hibiscus Wine Glass

# 628

Искат да са положени 3 матури , едната задължително по "научен"  предмет  / физика, математика/, всяка с оценка не по -ниска от 5.95 - 6 .
Е де, откъде измъкна тия три матури?
Освен Бристол и Уорик, не бях чувала друг университет да иска 3 матури
Аз ще кажа само, че трябва впечатляващо мотивационно, за да предложат изобщо оферта. Това е препъни-камъка. После ще му мислите как да я изпълнявате.

# 629
  • Варна

Е де, откъде измъкна тия три матури?

Тъй съм чувала , пък и на страницата на университета си пише :

https://www.ed.ac.uk/studying/international/european-union-under … ents/a-f/bulgaria

"College of Science & Engineering
For nearly all degree programmes demand for places is much higher than places available so applicants who meet the detailed academic requirements are not guaranteed an offer of studies. The majority of offers will be made to students who achieve grades well above the detailed entry requirement.

Detailed academic requirements
Award of Diploma za zavarsheno sredno obrazovanie with at least 5.5 in all final year subjects. Plus 5.5  in  three state maturity exams ,  including required subjects or 5.95 where a grade A is required.

In addition all applicants are required to demonstrate proficiency in English language, holding one of the qualifications accepted by the University. "

А за това , че изобщо може да не  получиш оферта, си права Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт