Азиатска козметика и грим 3

• 110 130
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Поръчах това  https://m.ebay.com/itm/Benton-Cosmetic-Papaya-S-Sun-Cream-SPF50- … xnId=174390473300
И отиде на митница,направо не мога да повярвам

POLINKA, по-добре си плати ДДС-то, отколкото да го връщаш. Аз така изгорях с парите с този търговец в ebay. Върнах крема, но търговеца не ми върна парите. А пък от ebay ми казаха, че не мога да докажа, че съм го върнала нищо, че пътува обратно със същия тракинг номер, с който пристигна тук и до адреса на изпращача.

# 661
https://www.theskin.bg/media/57/469.jpg
Това да сте ползвали? Хубави неща обещава, чудя се. Мисля,ч е съм го мяркала в Сефора, някой ако се сети, ако може да ми припомни цената там, pls

# 662
NalSi, от stylekorean каква сума изписват на кашона? Не съм пазарувла от там, а съм огромен фен на Pyunkang Yul  и  със сигурност искам 5-6 продукта, но ако ще ходи на митница....

# 663
Viola Tarakanova, до сега не бях поръчвала от този сайт. Поради това поръчах само околоочния крем. Преди малко получих имейл, че вече е изпратен. Когато пристигне ще споделя тук каква стойност са писали на пакета.

# 664
NalSi, от stylekorean каква сума изписват на кашона? Не съм пазарувла от там, а съм огромен фен на Pyunkang Yul  и  със сигурност искам 5-6 продукта, но ако ще ходи на митница....

Ето какво пише на сайта:
Customs Refusal
We are not responsible for packages refused by customs, despite of any reason including denial to pay tax, banned importing items, and any other customs related issues. When refused package returns to Stylekorean, we are not responsible to ship it out again. But we inform our customers of receiving notice of the package and if customers pay shipping cost again, Stylekorean will ship it out. No refund, no replacement will be incurred by Stylekorean with any of customs related issues.

т.е ако отиде на митница и го откажеш няма да ти върнат парите. Нали така?

# 665
Да допълня и за yesstyle, че отдавна им се каня, но само заради вероятността да ходя на митница ме спираше. Това звучи добре, но дали работи???.

Starting May 7, 2018, YesStyle offers refund for any customs taxes, import duties, goods and services taxes (GST), valued-added taxes (VAT) or other customs-related fees incurred on orders under US$ 1000. This offer includes administrative or brokerage fees incurred due to customs processing and clearance of the shipment.

Customers must pay the customs fee first, and then email a refund claim with a valid payment receipt to our Customer Service team within 30 days of the receipt date. The refund will be issued in the form of YesStyle Credit. Refund claims that are submitted more than 30 days after the receipt date will be disregarded.

Refund claims with payment receipts can be submitted through this link: https://www.yesstyle.com/en/help/contact-us.html/hfi.16 .

This offer does not apply to sales taxes and postal service or courier fees, such as storage fees and pick-up handling fees.

For more information, please refer to the full Terms and Conditions for Refund of Customs Taxes and Fees .

# 666
  • София
Viola Tarakanova, благодаря за изчерпателния отговор Flowers Hibiscus

Вчера получих мостри от четирите продукта на BENTON  Snail Bee. Първоначално реших да направя 7 skins и го направих, но ми се искаше да пробвам и останалите продукти  и... след 7 кратното нанасяне на тонера BENTON ® Snail Bee High Content Skin 150ml имах чувството, че не съм сложила абсолютно нищо на лицето си. Консистенцията  не бих казала че е водниста, а направо като вода. Ако продължавам да правя 7 skins няма да е с този тонер, не казвам, че не ми харесва Yum
Следващият продукт BENTON SNAIL BEE HIGH CONTENT ESSENCE е прозрачен, нелепкав, гелообразен, изключително бързо попива в кожата.
Лосионът BENTON Snail Bee High Content Lotion 120ml е бял на цвят, лека структура, премерено мазна, лесно се разнася и попива в кожата.
Кремът Benton Snail Bee High Content Steam Cream 50g е малко по-плътен от лосиона, след нанасяне на моята не много суха кожа е попил до 10-тина минути.

На четирите продукта консистенцията и плътността  са много добре преценени за да може да се използват всичките заедно  като многостепенна грижа /имам 2 серии мисля на Миша, при които е невъзможно да се ползват и 4-те стъпки, като мазен тиган съм в лицето/

Определено съм впечатлена и ще си закупя продуктите в пълен размер, може би само лосиона не, защото имам налични в момента.

# 667
Viola Tarakanova, благодаря за изчерпателния отговор Flowers Hibiscus

Вчера получих мостри от четирите продукта на BENTON  Snail Bee. Първоначално реших да направя 7 skins и го направих, но ми се искаше да пробвам и останалите продукти  и... след 7 кратното нанасяне на тонера BENTON ® Snail Bee High Content Skin 150ml имах чувството, че не съм сложила абсолютно нищо на лицето си. Консистенцията  не бих казала че е водниста, а направо като вода. Ако продължавам да правя 7 skins няма да е с този тонер, не казвам, че не ми харесва Yum
Следващият продукт BENTON SNAIL BEE HIGH CONTENT ESSENCE е прозрачен, нелепкав, гелообразен, изключително бързо попива в кожата.
Лосионът BENTON Snail Bee High Content Lotion 120ml е бял на цвят, лека структура, премерено мазна, лесно се разнася и попива в кожата.
Кремът Benton Snail Bee High Content Steam Cream 50g е малко по-плътен от лосиона, след нанасяне на моята не много суха кожа е попил до 10-тина минути.

На четирите продукта консистенцията и плътността  са много добре преценени за да може да се използват всичките заедно  като многостепенна грижа /имам 2 серии мисля на Миша, при които е невъзможно да се ползват и 4-те стъпки, като мазен тиган съм в лицето/

Определено съм впечатлена и ще си закупя продуктите в пълен размер, може би само лосиона не, защото имам налични в момента.

Прекрасни продукти аз все още ползвам цялата серия...нямат свършване. Препоръчвам ти да си ползваш и "водичката" Тоника подготвя кожата за останалите продукти, които ще се нанесат /ако греша ме поправете/  Wink
 Почистване ▶ Snail Bee High content Skin ▶ Snail Bee High Content Essence ▶ Snail Bee High Content Lotion ▶ Snail Bee High Content Steam Cream

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 22:28 от Анонимен

# 668
NalSi, аз вчера си поговорих със сайта и ми отговориха, че пишат ниска сума и пратката я маркират като подарък. Поръчах си доста неща  Joy

raduni , и аз така го разбирам това за Yesstyle- ако задържат пратката на митницата си плащаш таксите, пращаш им сметката и те възстановяват каквото преценят като кредит. Аз 3 пъти съм поръчвала до сега от там и все за по40-50 долара, но не са ги задържали. Доколкото помна пишат, че е подарък и отбелязват стойността на 1 от артикулите на кашона.

emy_emy , аз ползвам редовно на BENTON само есенцията и лосиона (плюс околоочния) и съм много доволна от това как хубаво се съчетават с всички останали марки и продукти. Есенцията им я харесвам много повече от тази на Cosrx (охлювената). Искам да пробвам и Benton Snail Bee Ultimate Serum, но в момента съм отворила толкова продукти...   Blush

# 669
  • Berlin
Мисля, че и от Ягодката преди имаха услуга за връщане на  ДДС, но лично не съм се възползвала.

# 670
Simple Smile Сега поръчах от yesstyle  препопъчания околоочен на Бентон - в момента е в промоцията - 15 долара, добавих и Benton Fermentation Essence 100ml от серията, да хвана безплатната доставка и една пинсетка, купон за новорегистриран отстъпка, та общата сметка стана 31 долара, та скоро ще разбера ще се ходи ли на митница или не, но все пак се надявам да не ми се наложи.

Последна редакция: сб, 01 сеп 2018, 12:40 от zari65

# 671
  • София
Flowers HibiscusTeAdoRa, имах предвид, че имам един отворен тонер, чакам и още един и на този етап не ми се купува този на BENTON ... но на по-късен етап може да се случи.

Viola Tarakanova, след като се съчетават добре с други продукти спокойно ще ползвам друг тонер, благодаря  Flowers Hibiscus

# 672
Момичета,
Понеделник в IHERB ще има намаление на секция Treatments & Serums и включва доста от корейските продукти Simple Smile https://iherb.co/4iaLdgPG

Код   22SERUMS  дава 22% намаление  на Treatments & Serums /серуми/
Ще бъде валиден само 24 часа: от 20.00ч. понеделник 03.09 до 20.00ч. вторник 04.09.
Може да се ползва с персонален код /допълнително 5% намаление/

# 673
SmileSmile
Момичета,
Понеделник в IHERB ще има намаление на секция Treatments & Serums и включва доста от корейските продукти Simple Smile https://iherb.co/4iaLdgPG

Код   22SERUMS дава 22% намаление  на Treatments & Serums /серуми/
Ще бъде валиден само 24 часа: от 20.00ч. понеделник 03.09 до 20.00ч. вторник 04.09.
Може да се ползва с персонален код /допълнително 5% намаление/
Айййй това не исках да го разбера Smile тъкмо ми свършва нощната маска на Миша.

# 674

Айййй това не исках да го разбера Smile тъкмо ми свършва нощната маска на Миша.

Мисля, че Миша не влиза в тази промоция  newsm78 Цъкни на линка и виж кои продукти са намалени, но като гледам са само серуми и пъпкотрепачи. Предвижда се  целият Септември да е с ежедневни намаления от 22% по случай 22рата годишнина на сайта, така че рано или късно ще пуснат код за k-beauty или за bath&beauty секцията.
Следя редовно сайта и ще споделям като има нещо интересно  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт