Азиатска козметика и грим 3

• 111 184
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Чудя се на мен каква ще ми е таксата на митницата като сумата на поръчката е 201долара....ще е бомба
Над 300 лева се плаща мито + 20% върху сумата на документа за поръчката по курса на митницата (около 67лева)+ 3.50лв. митническа такса + 12лв. такса за представителство на БГ Пощи.

# 361
Над 30 лв. - ДДС, над 300 лв. - и мито.
Има и тема някъде из форума специално за митниците.

# 362
Здравейте. Преди 2 седмици ми пристигна пяната за лице на Миша с ягода. Мисля, че точно тя се водеше за суха кожа, измива добре, но въпреки това ми пресушава кожата и усещам опъване. Също така ужасно ми люти на очите, ако попадне от нея в тях.

# 363
Ползвам пяната от години.Със суха кожа съм, но не ми я изсушава допълнително.Изплаквай я хубаво преди да си отвориш очите 🌷

# 364
Момичета, препоръчайте спрей за лице, който да хидратира лицето нещо като спрея за фиксиране на грим, през деня искам да впръсквам и да има някакъв блясък и свежест...не зная дали се разбра какво искам...

# 365
Момичета, препоръчайте спрей за лице, който да хидратира лицето нещо като спрея за фиксиране на грим, през деня искам да впръсквам и да има някакъв блясък и свежест...не зная дали се разбра какво искам...

Потърси за face mist. Като поразгледаш, ще се ориентираш по описанието и съдържанието кое би ти допаднало.

# 366
  • София / Перник
Здравейте момичета,

Моята пратка за $ 30 пристигна в пощата. На кашона беше написано наистина $30, но беше отбелязано и gift, най-вероятно затова дойде в пощата, за мое щастие. Дано и така да продължи! Smile

# 367
  • София
Момичета, някой поръчвал ли е от косметикс лав? Как се действа, за да поръчам от там? Има крем, който е двойно по-евтин, но не знам заслужава ли си да се правят поръчки и какво се изисква?

# 368
Цитат
author=джуджанка link=topic=1021229.msg37002294#msg37002294 date=1530871801]
Момичета, някой поръчвал ли е от косметикс лав? Как се действа, за да поръчам от там? Има крем, който е двойно по-евтин, но не знам заслужава ли си да се правят поръчки и какво се изисква?

Мисля, че се плаща с пей пал, аз нямам и не искам да си направя затова доколкото си спомням се отказах от там да поръчам. Последно поръчах от yesstyle и днес или в понеделник ще ходя да си взема пратката от митница.

# 369

Правиш регистрация и поръчваш Simple Smile Цените са много атрактивни, но си виж колко ще ти излезе с доставката, защото тя е висока. Пълниш кошницата и долу в дясно има поле, където попълваш страна и пощенски код. По принцип от там си заслужава да се пазарува само на промоция, защото често завишават грамажа и съответно доставката.

# 370
  • София
А от кой сайт да поръчам лесно и без много разправии? Харесах си крем на Скин уотчърс, в БГ е 58лв. по сайтовете 25лв. Искам евтинджос да си го поръчам!

# 371
А от кой сайт да поръчам лесно и без много разправии? Харесах си крем на Скин уотчърс, в БГ е 58лв. по сайтовете 25лв. Искам евтинджос да си го поръчам!
Ами то няма лесно и без много разправии, но със сигурност ще е по-евтино от колкото от БГ  Wink Или плащаш по-висока цена продукт без/ниска доставка (jolse, iherb, ebay, yesstyle) или по-ниска цена и доставка (roseroseshop, cosmetic love).  При всички случаи обикновено (и препоръчително) се плаща с пейпал, чака се между 1 седмица и 1 месец, и винаги има шанс да отиде на митница. Бързото и лесното е да поръчваш от някой БГ сайт и съответно да си платиш цената плюс риска да получиш китайско менте. 

В cosmetic love skin watchers в момента е в намаление; до към 200гр доставката е макс 6-7долара, което означава, че крема ако е 25лв ще ти излезе макс 37лева; продукта е под 30лева  и ще го получиш направо в пощата; сайта е сигурен и доставя оригинални стоки.

# 372
  • София
Лошото е, че нямам пей пал 😖 Много благодаря за информацията, може ли да ми посочиш сайт без пей пал и да поръчвам направо! Уф, много съм смотана с чуждите сайтове, въпреки, че Али-то ми е вече като бг сайт. Много благодаря за съдействието!

# 373
Лошото е, че нямам пей пал 😖 Много благодаря за информацията, може ли да ми посочиш сайт без пей пал и да поръчвам направо! Уф, много съм смотана с чуждите сайтове, въпреки, че Али-то ми е вече като бг сайт. Много благодаря за съдействието!
За съжаление не мога да помогна-винаги плащам с пейпал и нямам представа освен iherb къде може с карта. Предполагам, че всеки сайт си пише с какви платежни методи работи Simple Smile

# 374
В roseroseshop в долния десен ъгъл на страницата на сайта е дадено, че приемат Мастеркард и Виза.

Общи условия

Активация на акаунт