Азиатска козметика и грим 3

• 111 148
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Yesstyle е с карта също, но там крема който искаш е по-скъп, а и доставката му е 21дни.

# 376
  • София
Иска ми се да поръчам от roseroseshop крем,околоочен и почистващи продукти. Кожата ми е нормална,дехидратирана и склонна към акне 40г. Трудно ми е да си избера продукт,моля за съдействие.

# 377
  • София
А какво ще кажете за българския сайт кокос? По-скъпо е, но до 3-4дни поръчката е доставена! Някой поръчвал ли е от там?

# 378
А какво ще кажете за българския сайт кокос? По-скъпо е, но до 3-4дни поръчката е доставена! Някой поръчвал ли е от там?

Не съм поръчвала от него именно заради цените, но всеки си преценява. Ако искаш да ти доставят бързо и с наложен платеж, без да плащаш предварително, купуваш от бг-сайтове. За мен лично серумите и кремчетата за лице не са нещо толкова жизненоважно, нетрайно и нужно да пристигне веднага като топла пица, че да не мога да изчакам 2-3 седмици, докато го получа, и предпочитам да платя по-евтино.

# 379
От кокос поръчвах един път още преди да намеря  корейските сайтове, бях поръчала една есенция на бентон, дойде отворена полуплазна, но за щастие веднага я върнах и я замениха без проблем, бяха много коректни.Иначе предпочитам да платя по-малко щом като е възможно и да взема повече неща и дори такива, които в бг сайт не са налични.

# 380

поръчвах, доволна съм от продуктите, но не и от надценката

# 381
  • Русе
Включвам се и аз в прекрасната тема!🌷

Получих от iherb с безплатна доставка и на много добри цени Benton honest cleansing foam и Tonymoly Floria peeling gel.

Възхитена съм от продуктите!
Измивната пяна има странен и леко неприятен мириз,но е много икономична,измива прекрасно,почти до скърцане, без да изсушава кожата.Използвам я след измивното олио на Filorga.

Пилингът е най-невероятното нещо,което съм използвала!Кожата след това е блестяща,хидратирана,кремът попива напълно,а гримът е съвършен!

Сега съм се насочила към Mizon placenta ampoule cream.
Имате ли впечатления от него?Приемам и други препоръки.

Със суха,чувствителна кожа съм

# 382
Включвам се и аз в прекрасната тема!🌷

Получих от iherb с безплатна доставка и на много добри цени Benton honest cleansing foam и Tonymoly Floria peeling gel.

Възхитена съм от продуктите!
Измивната пяна има странен и леко неприятен мириз,но е много икономична,измива прекрасно,почти до скърцане, без да изсушава кожата.Използвам я след измивното олио на Filorga.

Пилингът е най-невероятното нещо,което съм използвала!Кожата след това е блестяща,хидратирана,кремът попива напълно,а гримът е съвършен!

Сега съм се насочила към Mizon placenta ampoule cream.
Имате ли впечатления от него?Приемам и други препоръки.

Със суха,чувствителна кожа съм

Може ли линк към пилинга, защото не го намирам?

# 383
  • Berlin
И аз моля за снимка на опаковката на пилинга, намирам го на 2 места, но опаковката е различна. Thinking

Аз си взех олиото на Kiehl's, дето е хвалено като почистваща грижа, сега търся нещо за 2рата стъпка. Вие какво ползвате след олио?

# 384
# 385
Доживях и моята пратка да взема Smile от митницата са казали на спедитора, че може да е или за магазин или за салон тая стока, защото е много количество.....но обясних, че е част от 10 степенна грижа...гледаха ме гледаха и ми я дадоха в крайна сметка.....платих за всичко това 530лв. /общо с козметика, ддс и такса за спедитора/. за 13 продукта + 2 подарък.
Следващия път няма да правя такава огромна поръчка, винаги съм парвила малки тоя път се олях, но ще има да ползвам за 1г. напред. Все още имам от серията на Бентон.... Flowers HibiscusHeartpulse

# 386
Здравейте, от ББ крема на Миша някой поръчвал ли е, чудя се какъв цвят да си поръчам, в youtube гледах клипчета и всичките ми изглеждаха сиви.

# 387
Здравейте, от ББ крема на Миша някой поръчвал ли е, чудя се какъв цвят да си поръчам, в youtube гледах клипчета и всичките ми изглеждаха сиви.
Аз в момента ползвам ном. 23, но трябваше да взема ном.25. Не са сиви при мен се сливат с тена, те май повечето бб кремове на корейски марки се адаптират.

# 388
Аз в момента ползвам ном. 23, но трябваше да взема ном.25. Не са сиви при мен се сливат с тена, те май повечето бб кремове на корейски марки се адаптират.

Тъмен ли ти идва 23, с топъл подтон съм, мисля от iherb да го поръчам, но там не виждам 25 номер. От кой сайт ще го поръчваш.

# 389
Ном. 25 успях да намеря по едно време в кокос.бг и то голямата опаковка, но така и не го поръчах, защото взех един бб на друга марка /пак много ми допада/. Ном. 23 ми е светъл, ако преди него нанася база става като платно/маска и затова не нанасям.
На тоя етап няма да поръчвам, защото имам друг бб на толомоли мисля че е и един къшън от новата поръчка.

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 14:07 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт