Азиатска козметика и грим 3

• 110 166
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • София
То zari65 трябва да каже,аз от нейния пост ги поръчах

# 631
От този сайт съм поръчвала
https://www.theskin.bg/

Ще досадя с още едно питане, ако направя няколко малки поръчки от jolse ще ми ги обединят ли и как плащате с пейпал или с карта.

Цените в The skin са много завишени. Пачовете на Petitfee в корейските сайтове са около 10долара и много често са на промоция Wink

От Jolse не обединяват поръчките- изрично имат написана бележка по този въпрос. Въпросът е ако влезат по едно и също време в БГ от митницата да не го направят. Винаги пишат, че е подарък и декларират сума до 20 долара. Аз от там си пускам всеки продукт като отделна поръчка, за да се презастраховам за митниците, а и при изгубена поръчка поне да е само едно нещо.

Във всички корейски сайтове и ebey плащам само с Пейпал.

# 632
Получих си магарешката маска😊, омазах се подобаващо и много ми харесва как мирише. Езно кремче за околоочния контур си бях поръчала също, ако е добро, ще го похваля😉

# 633
Препоръчайте ми хубава хуалуронова киселина като серум моля.

# 634
Ползвам почти месец на Мизон и съм доволна. Купих я от yesstyle.

# 635
  • софия

Ампулите на Мизон са много добри.Пробва ли я с бялото мезо(по спомен от др.тема имаш уреда).
Хвърлила съм око на цели серии на Мизон -с колаген и с охлюви.
Обаче не знам заслужава ли си ,цялата серия или да се съчетават разл.марки.

# 636
Благодаря,

Viola Tarakanova, за разясненията.

Не се въздържах вчера аз и пуснах 2 поръчки, радвам се че не ги обединяват.
Пачовете са средна хубост, за млада кожа сигурно ще са перфектни, ползвам ги почти ежедневно защото така и не мога да попадна на околоочен крем, който да не почне да ми дразни очите в един момент, а с тях нямам проблеми.
Добре хидратират, тъмните кръгове много слаб ефект, за бръчките почти никакъв - изхабила съм поне 4-5 кутии вече, така че мисля че повече от това ефект няма да постигна, но продължавам да си ги ползвам и съм в търсене на нещо добро околоочно.
А хиалуронова киселина съм ползвала български ампули и бях доволна, но изчезнаха от аптеките. От азиатските не съм пробвала.

Поръчах и на дъщеря ми вчера 2 кремчета.
Чудих се на някои неща, но съм зарита с козметика и се въздържах, а гледам и доста бързо някои се изчерпаха, а други са свалени от сайта.

# 637

Ползвала съм я, хареса ми. Искам да пробвам нещо друго. Чух добри отзиви за това:

# 638

Ползвала съм я, хареса ми. Искам да пробвам нещо друго. Чух добри отзиви за това:

О Да, за тази и аз чувам все добри отзиви.

# 639
  • Сливен
В момента я ползвам и съм много доволна. Поръчах си я от iherb.

# 640
Момичета, чудя му се на този серум
http://jolse.com/product/md-skinlab-red-serum-40ml/15928/?cate_n … p;display_group=1
и на този околоочен
http://jolse.com/product/md-tosowoong-spot-whitening-vita-clinic … p;display_group=1
Ще се радвам на някакви отзиви.

# 641
околоочния е за тъмни кръгове, т.е. избелващ, а аз предпочитам да е хидратиращ

# 642
  • София
Аз също не съм си открила "моят околоочен крем", но затова пък ползвам тези пачове през ден и съм адски доволна, но аз нямам сух контур и там нанасям козметиката, която ползвам за цялото лице.
https://www.ebay.com/itm/BERRISOM-Placenta-Firming-Hydrogel-Eye- … 502.c100227.m3827
По-напред в темата бях споменала, че правя японския масаж на лице. В началото го правех вечер, но сега започнах сутрин ... отнема около 10 минути, а след това лицето е толкова гладко и свежо ... ще продължавам ....

Момичета, имам едно предложение .... нека дамата, която пуска следващата тема с две три дума на първа страница да напише освен сайтовете от които се пазарува азиатска козметика и особеностите ... доставка, сума, която пишат на пакета ...

# 643

Пачовете са средна хубост, за млада кожа сигурно ще са перфектни, ползвам ги почти ежедневно защото така и не мога да попадна на околоочен крем, който да не почне да ми дразни очите в един момент, а с тях нямам проблеми.

Пачовете на Petitfee не са много хубави нито като състав, нито като полза и затова не виждате особен ефект. Препоръчвам ви да пробвате тези на BERRISOM  с плацента (има линкове назад в темата), или It`s skin златните, но във варианта в кутия 60 броя, защото индивидуалните са много сухи, или JM Solutions златните пачове, и ще видите разлика още след първите 1-2 ползвания.

За околочен крем аз съм много доволна от  Benton Fermentation Eye Cream (изключително бюджетен, страхотен състав, голямо количество) , Whoo Gongjinhyang Qi Jin Eye Cream и SU:M 37 Losec Therapy Eye Cream. Наскоро излезе и околочният крем на Pyunkang Yul и, тъй като съм голям фен на марката, ще е следващата ми покупка.

В Jolse днес има презареждане на mega sale артикулите Simple Smile

# 644
  • Варна
В Jolse днес има презареждане на mega sale артикулите Simple Smile

Преди малко поръчах този силно намален крем с магарешко мляко - най-добрата оферта на която съм попадала до сега:
http://jolse.com/product/md-hope-girl-ultra-moist-donkey-milk-cr … p;display_group=1

Прави ми впечатление обаче, че поръчката ми от петък не е шипната. Thinking

П.П.
СЕга като цъкна на линка ми дава, че крема е изчерпан. Явно съм поръчала последната бройка. Shocked

Последна редакция: ср, 29 авг 2018, 13:41 от Хексе

Общи условия

Активация на акаунт