Азиатска козметика и грим 3

• 110 178
  • 745
  •   1
Отговори
# 645

Пачовете са средна хубост, за млада кожа сигурно ще са перфектни, ползвам ги почти ежедневно защото така и не мога да попадна на околоочен крем, който да не почне да ми дразни очите в един момент, а с тях нямам проблеми.

Пачовете на Petitfee не са много хубави нито като състав, нито като полза и затова не виждате особен ефект. Препоръчвам ви да пробвате тези на BERRISOM  с плацента (има линкове назад в темата), или It`s skin златните, но във варианта в кутия 60 броя, защото индивидуалните са много сухи, или JM Solutions златните пачове, и ще видите разлика още след първите 1-2 ползвания.

За околочен крем аз съм много доволна от  Benton Fermentation Eye Cream (изключително бюджетен, страхотен състав, голямо количество) , Whoo Gongjinhyang Qi Jin Eye Cream и SU:M 37 Losec Therapy Eye Cream. Наскоро излезе и околочният крем на Pyunkang Yul и, тъй като съм голям фен на марката, ще е следващата ми покупка.

В Jolse днес има презареждане на mega sale артикулите Simple Smile

Извинете, нова съм в пазаруването от тези сайтове  за азиатска  козметика и  затова  не мога да открия тази секция с mega sale....Може ли малко помощ?

# 646
# 647
# 648
Благодаря, момичета, че споделяте опита си!
Вече понатрупах опит с някои корейски продукти за лице и се сетих да попитам -имате ли впечатления от добре хидратиращ продукт за устни?
Лицето ми е мазно, а устните ми са ужасно сухи, зимата дори болезнени. Ползвам какви ли не балсами от Бг, но трябва да се мажа на всеки час, за да са добре устните.
Flowers Hibiscus

# 649
Вече понатрупах опит с някои корейски продукти за лице и се сетих да попитам -имате ли впечатления от добре хидратиращ продукт за устни?
Лицето ми е мазно, а устните ми са ужасно сухи, зимата дори болезнени. Ползвам какви ли не балсами от Бг, но трябва да се мажа на всеки час, за да са добре устните.
Flowers Hibiscus
Мисля, че няколко писахме по-нагоре за нощната маска на LANEIGE за устни, лично аз съм доволна, но бих взела по-малката кутийка, че е доста количеството и не вярвам да се изразходи дори за 1г. А за през деня не съм ползвала балсамчета или нещо друго за устни от корейски марки.

# 650
Flowers Hibiscus

Нощната маска на LANEIGE  е моето спасение! От както я ползвам не ми се налага да слагам балсам през деня, не си облизвам постоянно устните и тн. Количеството наистина и голямо предвид колко е икономична, но има мини сетчета за около 5-6 долара с маската за лице и тази за устни. Много съм доволна и от колагеновия балм за устни на Mizon  Collagenic Aqua Volume Lip Essence SPF10 -много хубаво подхранва и седи като гланц с лек блясък, и напомпващ ефект.

Прави ми впечатление обаче, че поръчката ми от петък не е шипната. Thinking

Не се притеснявай, бавят се от Jolse с шипването почти винаги. Поръчката ми от 23ти я шипнаха чак днес  Shocked

# 651
  • София
Поръчах това  https://m.ebay.com/itm/Benton-Cosmetic-Papaya-S-Sun-Cream-SPF50- … xnId=174390473300
И отиде на митница,направо не мога да повярвам

# 652
  • София
Viola Tarakanova, би ли споделила каква слънцезащита ползваш?Yum

# 653
Препоръчания околоочен бентон ме грабна, и сега влязах в размисъл откъде да го поръчам.

# 654
Аз на устните слагам и обикновена нощна маска, пак помага. Също така, си слагам зимата от нощната маска и на ръцете. Попива много бързо и веднага ми ги оправя, като ефектът държи 2-3 дни с едно намазване.

# 655
Поръчах това  https://m.ebay.com/itm/Benton-Cosmetic-Papaya-S-Sun-Cream-SPF50- … xnId=174390473300
И отиде на митница,направо не мога да повярвам

Много неприятно! Мисля, че по-назад в темата вече имаше коментар, че този продавач в ebay не е добър и нещата отиват на митница, защото явно пише реалната сума на кашона.

Препоръчания околоочен бентон ме грабна, и сега влязах в размисъл откъде да го поръчам.

Ибей
https://www.ebay.com/itm/BENTON-Fermentation-Eye-Cream-30g-Free- … :CLIAAOSw9sZa-kSi

https://www.ebay.com/itm/Benton-Fermentation-Eye-Cream-30g-Free- … :J-oAAOSwqF9Zvj-j

Jolse (в момента не е наличен), Yestyle (най-добра цена, но доставката е безплатна при мин.35 долара)

Viola Tarakanova, би ли споделила каква слънцезащита ползваш?Yum

До момента съм пробвала доста корейски слънцезащити и съм много впечатлена. Имам склонност към пигментация и ги ползвам за ежедневна грижа или като база под грима целогодишно. Избирам ги от коментари на блогърите, които следя и състав, и до момента нямам продукт, които да ме е разочаровал:
HEIMISH - Artless Glow Base SPF50+PA+++ (доста парфюмиран, но страхотна озаряваща база за под фондьотен)
От сериятя подходящи за чувствителна и проблемна кожа:
A'PIEU Madecassoside Sun Cream SPF39, PA++ 40g и ETUDE HOUSE Soon Jung Mild Defence Sun Cream - 25ml (SPF49 PA++)
Един от най-любимите ми продукти е Neogen Day Light Protection Sun Screen SPF50 PA+++ 50ml
От луксозните марки 2 продукта, които са абсолютно без забележки:
Sulwhasoo  Snowise EX UV Protection Cream (SPF47 PA+++)
HANYUL White Chrysanthemum Sun Screen (SPF50+ PA+++)

Innisfree fig brightening sun cream spf 50 с физ.филтър, но на мен ми идва малко сух.

В издирване съм на Too cool for school air sun cica lotion - лек флуид/крем с физ.филтър и центела азиатска, подходящ за чувствителна и проблемна кожа, страхотна база за грим.
Hera sun mate leports spf 50 (водоустойчив крем с хим. и физ.филтър) само съм го пробвала, но е много добър.

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 12:29 от Viola Tarakanova

# 656
Здравейте, момичета, от известно време ви следя. Благодаря, че споделяте опита си! Днес в сайта stylekorean.com всички продукти от серията Pyunkang Yul са на цена $9.99 http://www.stylekorean.com/shop/pr_listtype.php?idx=79
Неприятното е, че има доставка до България. Въпреки нея, обаче, цените са доста ниски

# 657
TeAdora, Viola, благодаря!
Явно съм пропуснала коментарите за тази маска, видях я за 3,55 паунда, 20g и директно я поръчах.
Flowers Hibiscus

От нашите аптеки съм взимала какви ли не, вкл и 2 пъти си слагах филър с цел хидратация - и двата пъти до месец всичко изчезваше.Към момента вариантът ми е да вървя с балсам в едната ръка и постоянно да мажа Bowtie

# 658
Здравейте,тъй като съм нова и засега само чета за азиатските продукти и магазини ,моля- тук или пък на лични,ако някоя дама от пишещите дами има блог,където да прочета повече за използваните азиатски продуктите да ми пусне линк или пише.Ще бъда много благодарна на отзовалите се ...

# 659
Здравейте,тъй като съм нова и засега само чета за азиатските продукти и магазини ,моля- тук или пък на лични,ако някоя дама от пишещите дами има блог,където да прочета повече за използваните азиатски продуктите да ми пусне линк или пише.Ще бъда много благодарна на отзовалите се ...
Аз се запознах с корейската козметика от този блог fiftyshadesofsnail.com

Общи условия

Активация на акаунт