Мартенско-пролетна на мамите от ИБ

• 53 796
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аууу прекрасна новина. Жива и здрава да е малката МиА Grinning, естествен шоколад дет се вика. На мама бързо възстановяване.Heart Eyes
Маги, аз водя моите юнаци само и единствено при Френгов, много е добър. Дано всичко е наред с очичките на децата.
Арвенче, дано се поуспокоят нещата при вас, сподели ако искаш.Hug
Пънче, малчо тръгна ли на ясла, как понася промяната?
Дани, пази се и Дени пази, много ви се насъбра и на вас.
Като чета във Фейсбук за толкова болни ми настръхва косата.
Много здраве на всички дечица.Hug

# 61
  • NE
Маги За очила си знам, че се разширяват зениците. 0.8 е малко, но и на  0.5 слагат очила. Късогледството може да се влоши и да доведе много бързо до висок диоптър. Аз по тази причина нося вече висок диоптър защото когато започнаха оплакванията ми не сложих очила, а години по-късно. Най-добре попитай Мария от отчетната. Те сложиха очила на нейното момче.
Стискам палци за Вико. Сигурна съм, че няма да има основание предположението, но си го свършете докато е малък и не разбира. Дано всичко мине добре.

# 62
  • до едно тепе
Жива и здрава да е малката шоколадка Миа bouquet

# 63
  • shumen
Маги,и аз мисля като Цветето.Аз също нося голям диоптър очила,защото като открихме проблема не исках да нося,че в училище ми се подиграваха.
Ани,благодаря.За сега се пазим и двамата и се надявам да оцелеем дълго здрави.
Аз днеска звънях на няколко агенции и намерих в едната жена,която ще гледа Дени поне до 05.03.От там нататък вече ще преценя дали да взема бележка и да го пусна на градина вече или ще си го оставя още вкъщи.

# 64
  • Варна
Иии понеже не ми стига другото,  Атанас избичи 40 градуса Т...   Само Панадол мога да давам,  към Нурофен е алергичен,  а Диалгин или Хексалгин -  повръща.

# 65
  • shumen
Арвенче,ужас.А свещички не можеш ли някакви да слагаш?Аз сега с това боледуване като видех 39 и нагоре давах Хексалгин,но ти казваш,че не можеш или пък увивах с мокри чаршафи или го вкарвах в банята.
Дени нещо пък втора вечер ми върти едни номера.Заспива,по това време се събужда и казва,че се е напишкал,да го сменя.Досега не беше го правил,а ставаше без проблем и отиваше до тоалетна,а сега не знам стрес ли,настинал ли е нещо,но го прави.Снощи и към 8 го направи,но тогава каза,че се е заиграл и малко пишнал на гащичките,да го сменя.
А аз пък пак се разболявам.Кихам,гърлото ме боли,бузите ми горят.Направо не знам вече какво е това чудо вече втори месец все се въртим някои да е болен.

# 66
Арвенче, как е Насето?

# 67
  • NE
Дани, много му се насъбра на детето. Прави го от стреса. Ще отмине ...
От страх да не му бъркат в ушите, Вилито е готов да чака тихо и кротко пред кабинета (нещо, което доскоро не правише) за да не влиза при доктора. Сега почна и да харесва УНГ доктора.

# 68
  • Варна
С Т.  е Атанас.  Сваля до 38,5 и пак качва,  но не е грип.  Правихме изследване,  отрицателно е за типовете грип. Гърлото е червено и нослето хъркоти. Сега му се моля да хапне малко.

# 69
  • NE
Ангина?

# 70
  • Сливен
Да се запиша и аз в темата.
Съжалявам за всички болни дечица, бързо да оздравяват  Praynig
Честито бебе на Шоколадка, да са живи и здрави.
Моето обучение продължава, бях си за една седмица вкъщи, сега още 4 - в Плевен.
Цяла зима децата бяха здрави, в първата седмица на моето отсъствие се разболяха и тримата, а всяка следваща седмица, когато тръгна в неделя към Плевен, след два часа Тео вдигаше температура и така поне 2-3 дни (последната неделя - 40.5гр.), побърках се от притеснение, далеч от него на 240км. В момента, в който се прибера в петък вече е друг и като тръгна започва отново. Сега ужасно се притеснявам за утре, защото отново трябва да тръгвам. Да минава вече, че ми омръзна.....
Това е от мен, пожелавам на всички много здраве и хубави почивни дни.

# 71
Рокси, мъжът ти сам ли гледа децата като те няма?

# 72
  • shumen
Цвете,и аз си мисля,че от стреса го прави.Той и на един-два пъти в болницата ми го направи този номер и там си мислех,че е от страх да отиде сам до тоалетната,че нали ме видя аз като отидох и беше мокро как паднах и едва станах.Днеска още не ми го е правил,но пък се стиска до последно и като му се допишка много бяга веднага.
Арвенче,да не е ангина при Насето.При Дени така започна с висока Т,кашлица и хрема и накрая като усложнение стана вирусна пневмония.
Рокси,а от какво вдига Т Тео?Кой ги гледа като те няма и не са на градина?
Моето диване взе да пощурява само по цял ден.Не смея още никъде да го водя да играе с деца,по кафета и молове и цял ден с мен изтрещява.Сега излязохме за малко,но сам му е скучно и поиска да се прибираме.

# 73
  • Сливен
Рокси, мъжът ти сам ли гледа децата като те няма?
майка му (свекърва ми) му помага, дойде пък тя от Плевен (разменихме се Simple Smile  ) , поне да стои при децата, когато се налага. Иначе в събота и неделя чистя и готвя като луда, да имат до петък. А бе, голяма лудница, ама поне половината мина.

# 74
  • Варна
Рокси,  звучи изключително трудно,  само ти си знаеш как се справяш! Децата от стрес боледуват,  че те няма,  тогава имунитетът им отслабва.  Страхотно е,  че имаш такава подкрепа от мъжа си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт