Мартенско-пролетна на мамите от ИБ

• 53 820
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
  • shumen
Рокси,трудно е.Ти само си знаеш как се справяш с децата.
Аз как се ядосах само.Сега диването ме ядоса,кряснах и една бабка от другия вход идва,звъни,отварям и тя като почна какво съм го правела това дете,какво съм крещяла,е казвам Ви наврях я в миша дупка.

# 76
  • При моето слънце
Честит имен ден, Прахче! Пожелавам ти всички здравословни беди да са скоро в миналото и да се похвалиш с растящо коремче  Hug
Честито и на Тео на мама Рокси! Да е здрав и да се радва на щастливо детство  Heart Eyes
Честита Миа на мама Шоколадче  Hug
Арвенче, бързо да се оправя Насето и проблемите да се решават също бързо  Hug
Едва ли ще очудя някого, че искам да избягам от вкъщи.... ама пуста съвест, все не ми дава, така че ... мога да ви кажа наздравееее

# 77
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Не ме питайте какво правих там, но каааааво намерих

Елфита, благодаря за новата тема! Нека я напълним с хубави бебешки новини Flowers Four Leaf CloverAnimal BeetleTwo Hearts

Моят термин е 11.09 - втора бременност Gift Heart

# 78
  • NE
Ау браво на Форесчето. Лека и спокойна да е до термин.

# 79
  • При моето слънце
11.09. Е една много хубава дата  Mr. Green

# 80
Айде Петьофи пий вече с чиста съвест  Mr. Green

# 81
  • При моето слънце
А, Сигме, аз си сипвам още, преди да са заспали. Няма кой да ги чака. НЕма да издържа просто  Crazy

# 82
  • shumen
Честит имен ден на всички именници.Да са живи и здрави.
Прахче,дано скоро мечтата ти стане реалност.
Петьофка,да идвам и аз да пием,че вече откачам.
Форест,честито.Лека и безпроблемна до края.
Аз вече се побърквам.От снощи кихам,смотано ми е и носа ми пак тръгва.Не знам детето ли ме зарази,настинах ли или това е бонус от болницата,но вече ми иде да хвана гората или да се  #2gunfire.Само се моля да не заразя и него отново,че още е на АБ.

# 83
  • до едно тепе
От снощи се оплакваш. Поне маска сложи ли си?
Честит Имен Ден на именниците. Много здраве и сбъднати мечти.
Радвам се за Форестчето. Лека да и е до термин.
Мъжо се оплака че му е сухо на гърлото. Тая седмица бяха на панаира. Кой ли не им се е извървил да им киха и кашля. Въоръжих го с маска и Авирон. А във вторник съм записала час на Слав за ваксина.
Наздраве! Simple Smile  Утре може и аз да си налея. Като гледам как вървят нещата.

# 84
  • shumen
Поспаланче,от снощи се разкарвам с маска из къщи.Сменям я на всеки 2-3 часа и се надявам да има ефект.
Дано твоя мъж да не се разболее и да успеете да сложите ваксината на Слав.
Ние след това разболяване се разбрахме с педи,че за сега ще я отложим и като реша ще и се обадя.Това може би ще стане обаче не по-рано от края на Март-Април,да забрави малко,че сега е много наплашен.

# 85
  • Бургас
Благодаря ви от сърце!

Сигме, я я кажи, какво прави там верно Joy

Честито да е на Форестчето, до термин и лека бременност, що не се похвали тук, не знам....

# 86
  • shumen
Ужас!
Дени тази сутрин се събуди и каза,че ухо го боли.За сега други симптоми няма.
Мен пък и стресница ми е излязла.И да питам и тук кажете с какво да я мажа,че да изчезне по-бързо.

# 87
  • NE
Снощи Вилито стана с рев посред нощ и държа ухото и устата. Май сънува ...

# 88
  • до едно тепе
Тая нощ им е била яко сбъркана на децата май. Вчера следобед оставих децата при баба им и си ги прибрахме вечерта преди лягане. Бубето става 3-4 пъти с яки писъци. Не збам какво правят у баба си обаче това е редовно. Останат ли там за повечко часове и нощта ми го изкарва през да не казвам къде. Направо пищя кански и се тръшка на сън.
Иии честит ни снеговалеж. От половин час вали яко и стана по- тъмно някак. Вече почна да се задържа по тревите. Децата се радват Simple Smile

# 89
  • Варна
Сигме,
а ти що търсиш там, а Joy Joy Joy Честито на Форест, лека и успешна!
Поспалане,
ама много си смела да слагаш ваксина по това време... Що не я отложиш?
Ау, ама как може да свие такъв студ по това време? Цяла зима не е било толкова студено, за 1-ви март се сети. Не му ща снеговете, искам пролет вече, писна ми тая зима Sad За утре съм писала Борислав за зъболекар по обяд, трябва баща ми да го води и върне вкъщи, а точно утре дават сняг и силен вятър. Чудя се дали да не отложа часа, защото нищо не виждам на зъба, а той не се е оплаквал повече. Но с тая варицела в групата ако се опъпи, а пак го заболи ще трябва да чакам да мине карантината... Ни тъй, ни инак!

Общи условия

Активация на акаунт