Мартенско-пролетна на мамите от ИБ

• 53 946
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Шпионирах......айде не се гордея с това. Дребното снощи на вечеря ми изстреля, че ще става кака и само дет не си глътнах грахта накриво.

# 91
  • Варна
Шегувам се, де, и аз понякога като няма нищо интересно из моите теми се шляя из отчетни, искам бебе и къде ли не.
Опс, чакай, че късно ми загря реотанът. Дребното наистина ли ще става кака???

# 92
хаххах чудя се на пъвото ти изречение и видях че си загряла-
Не знам. Така ми каза.

# 93
  • Sydney
pospalancho Благодаря за темата Simple Smile мн е хубава както винаги...
danaeka Ацикловир за мазане...

Сори хора, побърквам се тотално и нямам никакво време... за това не пиша, докато прочета и вече трябва да се мятам...

Миналата седмица имаше пожар до плажа, за пет минути хавлии, дрехи и коса се умирисаха на пушек, пепел във въздуха, пушек, ужасно... тая седмица затвориха плажовете в нашия район, заради бели акули, бяха ухапали жена, за щастие нищо сериозно няма да й име, но гадно...

Ходих на родителска среща на класа - запознах се с учителката, не съм очарована, както и децата, но това е защото сравнявам от миналата година, тази жена няма нищо общо с предната, апатична ми е, дано поне ги научи на нищо, за една година ще я изтърпя...

Отделно Ема прави зверски циркове, крещя на терасата не те обичам, не си ми майка, избяга от баща си, загуби си всички неща за обяд, сложи хартия в пералнята, обаждаха ми се от училище, че се е намокрила и щяла да се прибере с друга униформа и гащи... изобщо луда съм, тотално...

Честито на Щоколадчето, не я помня, но нищо...
Честито и на Форест, да е вс наред до края...

Пак ще пиша...

# 94
  • Северозапада
Да са живи и здрави вчерашните именници!
На Форест желая лека и спокойна бременност!
И при нас вали сняг. Ако вали както го дават в прогнозите, ще успеем да изкараме шейната и тази зима. Досега при нас не се е задържал снега повече от една нощ.

# 95
  • Варна
Честито на Форестчето,  много хубава новина Simple Smile  Лека бременност!
Бениии,  подобни преживявания имам с Атанас,  само дето сме си в България 😵
Не искам сняг,  искам лято! 

# 96
Момичета, просълзихте ме от радост ❤ Благодаря ви за милите пожелания!
Сигме 😘

Утре съм на ФМ и мислех да си призная тук вече. Стиснете ни палчета ❤

# 97
  • В къщурката на хълма на феите
вали сняг от 1 час и вече има 3мм по тревите и дърветата, искам сняяяяяг .. нямаше зима тая година, а аз я обичам .. дано поне БМ оправи положението ..

Дани за херпеса фенивир крем - на Мецан и Ема много им помогна точно този крем ..

Ема снощи и тя голямо мятане се мята .. тя спи, ама бълнува и ме проверява там ли съм .. тая сутрин хич не ми се ставаше .. добре, че ми отпусна време да се излежавам до 11 Grinning

# 98
  • до едно тепе
Форестче стискаме силно.
Ние излязохме за половин час. Децата позачервиха бузите. Щеше да е приятно, ако нямаше гаден източен ветрец. Тук спирА, пак заваля, обаче няма сняг дори да направи една снежна топка човек. Явно се топи.
Бени, Арвенче гуш и на двете. Ще пораснат ама здрави нерви ви пожелавам.
Месечко не съм смела хич. Толкова ваксини са минали и двамата, а сякаш тази ме притеснява повече. Настояват за нея и за профилактичен преглед. Записах час за него, но ваксината ще я сложим само ако всички сме абсолютно здрави. А той след 7 дни на тобрадекс все още има сутрин секрет от очите. Не колкото беше, но малко повече от обикновено.  ooooh!

Последна редакция: нд, 25 фев 2018, 20:06 от pospalancho

# 99
  • shumen
Меци,точно него купих днеска от аптеката и започнах да се мажа,че това да имаш стресница е нещо ужасно.
Поспаланче,явно снощи на всички им е била сбъркана нощта.А за тоя преглед и ваксина не знам защо всички лекари настояват.Нашата педи и тя се опита да ме кара да я сложим,но нали се разболя и отложихме и сега ще чакам към края на Март-Април,а и тя иска сутрин,когато и са часовете за консултация,а мен това не ми харесва,защото после като го пусна на градина цял ден ще го мисля.
Форестче,стискаме палци за утре.
Мраве,и тука днеска валя и натрупа малко сняг.
Месечинке,аз ако не е далече или го водят с такси мисля,че няма нужда да отлагаш часа.Аз сега издирвам читав зъболекар,че тази при която го водих досега му направи едното зъбче с 300 зора,но пък го наплаши много.Детето ревеше и не искаше с машинката,а тя му работеше и в резултат на което сега не иска да ходи,а има още едно за правене.Според нея да съм го оставела да позабрави малко и тогава пак да го заведа,но по добре според мен сега,отколкото като започне да го боли и реве от болка.За утре са ми дали един телефон на един друг и ще видя да звъня да питам работи ли с деца и дали ще може да се справи с моето.
Бени,Арвенче,ще пораснат децата и ще започнат да ни слушат.
Аз днеска също го изкарах малко с шейната,че у дома подивя.

# 100
  • В къщурката на хълма на феите
имаааа сняяяягг юхууууу!!! цяла зима го чакам!!! верно, че е 5см на кръст, но имаааа! и вали! Мецан снощи сън не спа да изкара шейните на децата  .. днес през деня никой от двама ни няма време да ги изведе, но това е друг въпрос, надявам се довечера да можем да ги покажем и да поиграят, че Ема няма търпение HeartHeartHeart

# 101
  • Северозапада
Това е най-силния снеговалеж за тази зима. Сефте изкарахме шейната, но има силен вятър при нас. София вчера след обяд вдигна температура. Вчера сутринта я заведохме при свекървата  (за първи път от много време имах няколко часа без задължения сама със себе си) и се чух с нея по обяд, тя каза, че не иска да яде и е легнала. Към 4 се обади да каже, че се е събудила и плаче. Като отидох, гореше и казваше, че я боли челото. Дадох лекарства, към 8 пак имаше Т, пак дадох лекарства, проспа вчера половината ден и нощ и се събуди в 3 и сега нищо и няма. Ще идем до докторката да ми пусне 3 дни болничен за сега, пък ако се наложи, ще удължаваме.

# 102
  • NE
Юхуууу и при нас има сняг! Не го бях виждала откакто родих Алекс в онази зверска снежна буря.
Бързо оздравяване на София.
Алекс е в някаква нетърпима фаза. Освен, че сме като ваденки, но вчера изкара с един час обеден сън цял ден до 22:00 ч.
В това време е нон стоп на крака. Усъвършенствал е вървенето до водене на едно пръстче. И аз не знам защо при положение, че той ме води, но го е страх. Аз не му давам зор, ще му дойде времето ... скоро.

# 103
  • shumen
Иха,и при нас има сняг.Шейната и ние изкарахме вчера,но днеска не знам ще имам ли време и дали ще става за нея,че май е доста студено.
Мраве,да се оправя скоро София.Да не е скарлатина при нея нещо?Онзи ден в поликлиниката се засякохме с една позната с нейното детенце и каза,че само веднъж вдигнали Т,но като отишли на лекар ги изпратила на гърлен секрет и се оказали със Стрептококус Пиогенес.
Цвете,скоро ще се пусне Алекс.Все ще се престраши някога.
Аз май трябва да си пусна гърлен секрет.От вчера ми се върти някаква храчка из гърлото и ме дразни.

# 104
  • Северозапада
Дани, предполагам, че детенцето е имало поне някакъв проблем с гърлото? Обикновено не се сещат за гърлен секрет при зачервено гърло, а само за Т направо ми звучи невероятно да пуснат. Ние се върнахме от лекар и няма никакви други симптоми. Ходих до градината и казаха, че друго дете в групата е с Т и повръщане. А се замислих, че и София се оплакваше, че нещо и е лошо на корема, но мислех, че от лекарствата на гладно, но може и да е същия вирус, но детето да е с по-чувствителен стомах.

Общи условия

Активация на акаунт