Мартенско-пролетна на мамите от ИБ

• 53 803
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
  • NE
Дани, поне повече няма да я мислите. Леко и бързо да мине.

# 676
  • shumen
Благодаря,Цвете.Само се моля да минава леко.

# 677
Дани,дано леко я изкарате.Кофти за почивката,но знаеш,че с деца плановете рядко се осъществяват.
Цветенце,дано се задържи Вили в градината.А за синката-задължително говори с госпожата,трябва да има контрол.И Дари вече 1 месец ходи без прекъсване.Има от време на време сополи,но и другите в групата са така. Инъче много й харесва,строява децата и била първа помощничка на госпожата
Меци,разказвай,звучиш ми доволна.
Бени,дано и при теб нещата се уредят ро най-добрия за теб начин.Разкажи когато можеш.
Вики е приет на ясла,голям късмет.

# 678
  • В къщурката на хълма на феите
Ема е болна .. хрема отново .. спазъм отново .. ларингит отново .. грам не спим отново ..

# 679
Уф,Меци,бързо да минава всичко.Няма лабаво никъде-едно мине,друго дойде.

# 680
  • shumen
Меци,да се оправя Ема.
Маги,благодаря.За сега леко я кара,без Т,с кашлица,но вече с доста пъпки,който го сърбят и е яко крив.
При нас избиват все нови пъпки и днеска ме подлуди у дома цял ден.Реве,сърди се,тръшка се и иска само вънка,а не може и затова е мега крив.

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 00:08 от danaeka

# 681
  • NE
Имам проблем с едната госпожа на Вилизар. На n-ти път го взимам в истерия от нея. Днес пак ѝ беше черен. Бил взел някакви бисквити от раницата си и хукнал с тях на двора. В такива случаи всички деца хапват заедно и няма драма, но тази със сила и викове е решила да го възпитава. При въпроса ми защо детето е нахапано до синьо отговора беше защото биел децата. Постоянно се жалва, че не иска да стои на масата, а вчера при другата госпожа с очите си видях как тихо и спокойно опитва да обядва с децата. ... на столче. Днес го взимам в истерия и при въпроса какво се е случило ми отговаря, че  бил изнервил децата, нищо че тя не успява да се оправи с него. Дотук 5 госпожи са минали през групата и само тя има проблеми с него. Освен всичко друго  ме е страх това нейно "възпитание" да не рефлектира върху порива му да проговаря.
Чакам да ми мине и хващам баща му да видим как я вижда тази работа госпожица директорката.

# 682
хич няма да чакам да ми мине .. както не ми е минало и госпожица директорката, и госпожата, и майките им може да си отидат ощастливени ..

# 683
  • shumen
Цвете,и аз не бих чакала да ми мине.Веднага я бих подкарала.
Аз с въпрос.Може ли ЛЛ на детето да ми издаде направление за педиатър и кои номер е това,някой знае ли?Днеска звънях в болницата в Трявна и ми казаха да взема такова направление,за да може да сме на процедури през детско.Исках през физиотерапия,но няма как,понеже д-р Станева е отпуска другата седмица.

# 684
  • Северозапада
Дани, питай в темата за Санаториума, ако вече не си го направила.
Ние пристигнахме днес. Беше голям екшън да стигнем да 16 ч., защото се оказа, че д-р Станева утре няма да е на кабинет. Добре, че реших да и звънна, че бяхме тръгнали да се разхождаме в Севлиево, та бегом обратно в колата.
Фея, дано се наредят нещата. Явно си няма подход жената. В нашата група има едно момченце, с което пък никоя учителка от градината не може да се справи.

# 685
  • NE
Мраве, надявам се да ви допадна хотелчето. Успех!
Утре мисля с баща му да направим посещение на директорката. Няма да падна по гръб! Особено като се информирах как да стресна.

# 686
  • shumen
Мраве,там питах,но никой не отговори.Мисля,че ЛЛ е педиатър и общопрактикуващ и не знам може ли да издаде такова направление.Надявам се,ако нещо объркат да не ни върнат,а през спешно да ни приемат.

# 687
  • до едно тепе
Може да ви даде за педиатър дори и тя самата да е такава. На нен нашата ми е давала.
Фейче покажи им къде зимуват раците. Що трябва да слагат етикети на детето само щото една от 5 не може да се справи. Посвиите и перките. Ааа то само лесно няма. 4 годишни деца са все пак.
Моя синковец тая вечер ми сервира страшен замисъл. Щели да унищожават градината. Утре един негов авер щял да носи кибрит и да палят. Обяснявах, пак ще обяснявам кат си дойдат. Да видим ще му влезне ли нещо в главата.

# 688
  • shumen
Поспаланче,надявам се да е влязло нещо в главицата на Слав.Тези деца са много изобретателни направо.
Цвете,и при нас има едно момченце,с което госпожите виждат зор да се справят,но успяват все по някакъв начин.
Мраве,аз и звънах,но каза,че в Понеделник ще е на кабинет след обяд и ще може да започнем процедурите чак във Вторник,а през почивни и празнични дни,ако е през тях правят само платени и затова ни насочи към детско.От там правели и през почивните и празничните дни без проблем.
Аз да питам тези,чийто деца изкараха варицела на кой ден ги изкарахте?Аз тази вечер го изкарах за малко,разбира се,далече от деца и като се прибираме срещаме вънка една баба от блока и като почна да дава акъл защо съм го изкарвала,бил заразен,тя нейните не ги изкарвала до последно и като ми кипна,казвам Ви нахраних е яко.

# 689
Моя синковец тая вечер ми сервира страшен замисъл. Щели да унищожават градината. Утре един негов авер щял да носи кибрит и да палят.
ахахахахахахахахахаха оф Поспалане сигурно хич не ти е смешно, обаче аз само дето не умрях от смях .. боже как им ги раждат главите Grinning Grinning Grinning

Дани може ЛЛ да ти издаде направление за педиатър - той все пак е специалист като всеки друг, няма абсолютно никаква пречка ..

Общи условия

Активация на акаунт