Мартенско-пролетна на мамите от ИБ

• 53 817
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
  • В къщурката на хълма на феите
Аз пък заспивам като ида на зъболекар .. така изкарах акъла веднъж на една зъболекарка .. тя помислила, че съм припаднала, аз пък съм заспала .. такива неща .. сега водя Ема на зъболекар при приятел - малко се шашка от машинките, но като цяло е много спокойна и даже като знае, че някой отива на зъболекар без нея и реве на умряло 😁

П.С. Поздрави от Истанбул Simple Smile

# 601
Чаках те да се включиш. Как е положението?

# 602
Когато съм с упойка и на мен ми се приспива, иначе обратното адреналина ми е на макс.

# 603
  • shumen
Меци,как е Ема?
Ние сега учим стихотворение за тържество,но не знам за кога.

# 604
  • до едно тепе
Първи юни може би?
Мецко  fingerscrossed fingerscrossed
Феята на зъбките не идва у нас. Кат не ще да си ги вади сам подаръци нЕма. Crossing Arms
Както е тръгнал и за първи юни ще ми спести подаръка. Днеска изреваха от градината. С едно аверче си изкривили дръжките на  лъжиците. Леличката едвам ги оправила после. Са е без ТВ до края на седмицата ooooh! Предупредих го,че при трети такъв случай,че ще му сменя градината. Есента бяха натрошили със същото дете флумастрите.

# 605
  • Бургас
Любимец ми е Слав Simple Smile

Ще го местиш ли в училище или ще си кара пак в градинката?

# 606
  • NE
На 11 май ще има пак Луд петък в Хиполенд с -25%. За 1-ви юни явно.
Аз видях днес първата творба на Вилито. Апликирали балони върху картинка. Стана ми страшно хубаво да видя и негова творба. Вече и майките го познават като Вилизар бързият.

# 607
  • Бургас
За онлайн поръчки дали ще важи, че съм харесала едно говорящо пони, но го има само онлайн.

# 608
  • NE
Да, онлайн и в магазините. Така пишеше в рекламата.

https://www.hippoland.net/news/obshti-usloviya-za-pazaruvane-v-o … mc_eid=a2c728884c

# 609
  • до едно тепе
Прахче няма как да го преместя в училище. Около нас няма такива с предучилищна, а и те май в училищата са само до обяд. Няма кой да го гледа след обяда. Сиилно се надявам Бубето като тръгне на градина септември да се върна на работа.
Фейче мерси, че сподели. Ще спестим евентуално някой лев. Аз творбите ги събирам в една кутия. Много се кефи да си ги разглежда от време на време. Simple Smile

# 610
  • В сърцето на любимия човек
Какво ще им взимате за 1ви юни? Вкъщи най-интересните играчки са тенджери, легени, съдомиялната, пералнята, книгите (да се късат), дистанционните и ако докопа нечии телефон. Всичките играчки са низвергнати.

# 611
  • Варна
Ау, книги не разрешавам да се късат. Никога! Докато беше във възраст да къса каквото докопа книгите стояха далеч от него. Не мога да понасям да гледам разпарцаливени книги, включително и детски, книгите трябва да се уважават. Иначе когато беше на възрасттана Йоан горе-долу му взех от ОЛХ кола с педали.

# 612
  • NE
Едни Тайо автобусчета с гаражи пристигнаха наскоро от китайците. И двамата трескаво ги сасипват, така че не мисля да купувам скъпи играчки. Нещо символично може би.

# 613
Нищо! И двамата имат рождени дни през юни, така че материални подаръци за 1-ви няма да има, може би ще ги заведем на детски празник някъде в града. И... ще се копирам от една друга тема Sad Ние не успяхме да стигнем до операция Sad Трябваше да е следващата седмица, но с оглед завишените ИгЕ отидохме на алерголог. Която като видя, че в миналото е бил с АБКМ, че има алергия към соя, и категорично забрани (това й бяха думите) да правим в този сезон операция. Направихме и надраскване на ръчичките срещу още доста алергена, и излезе алергия към тревни полени. Което затвърди мнението й, каза, че ако държим толкова на операция, да я направим септември. Сега, в сезона на всичко цъфтящо, ако направим операция, сме щели да отключим сенна хрема. Едно да оправим, друго да развалим.
Отделно имам чувството, че от днес нов сопол тръгна, и сутринта беше с 37 темп. Не знам вече какво да го правя това дете, утре пак се уговорих с УНГ да го заведа и да го мислим как да го закрепим до септември.

# 614
Мойта ще получи брат.

Общи условия

Активация на акаунт