Мартенско-пролетна на мамите от ИБ

• 53 815
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
  • Северозапада
Мойта ще получи брат.
Hushed
София също няма да има отделен подарък за 1ви юни, предвид че 3 дни по-рано има РД.
Моме, ще стиснеш зъби още малко. Дано лятото по-малко боледува.

# 616
  • NE
Момченце, по-добре всичко да е на 6 и така да правите операцията. Освен това съм чувала и че в горещото може да се появи повече кървене.
Сигме Hushed

# 617
Сигме, уби ме 😂
Предполагам, че нещо символично, защото баткото на 29 май има рожден ден и ще получи подаръци.
Моме, не е лесна вашата, защо не пробвате в някой санаториум процедури или другото, което се сещам е поне 2 седмици на планина.

# 618
  • Бургас
Да няма да се жените с гаджето Wink

# 619
Нищо чудно. Засега не. Баща и ще и го осигури брата.

# 620
  • Бургас
Ти да видишш.....брей брей, вие не бяхте ли също с МФ....

# 621
Какво е МФ?

# 622
  • Бургас
мъжки фактор, сякаш такъв спомен имам, не че е важно де....учудих се че бързо е свършил тази работа

# 623
По фонда бяхме с мъжки фактор. Но пък докато го чакахме ФСХ то ми скочи двойно. Сега сигурно вече може да гони и 50. Не знам. Истината е, че нямам отговор защо 5 години не се получи по нормалния начин. Ноооо каквото- такова. Минало заминало

# 624
  • В къщурката на хълма на феите
Сигме още не съм се отпуснала да се нарева от облекчение, ама като го направя, ще ви разкажа .. засега ще кажа само, че Господ беше с нас ..

# 625
Сигме още не съм се отпуснала да се нарева от облекчение, ама като го направя, ще ви разкажа .. засега ще кажа само, че Господ беше с нас ..

Меци, успокой си душичката и чакаме да разкажеш 🤗

# 626
  • shumen
Поспаланче,да,в училищата са до обяд само предучилищните.Аз също затова ще го оставя в градината,защото няма кой да го гледа след обяд.
Моме,да се оправя скоро Марти.
Моето подарък за първи юни сигурно няма да получи,но тази седмица ще ходим на Джъмбо в Събота и ще му взема нещо дребно.Днеска и на мен ми се оплака лелята,че не слушал в градината и сега е наказан без ТВ и таблет до края на седмицата.

# 627
  • до едно тепе
Мецко   Hug
Моме при Бакалова ли бяхте? Нали знаеш,че повечето време дрънка откровени глупости. Слав е с махната през този сезон трета сливица и не е отключил все още сенна хрема. Започна обаче след махането на сливицата да прави бронхоспазмите. Може би, защото неспирните сополи вече ги нямаше и тялото му реши да си компенсира при боледуването. А може и да няма връзка изобщо с това. Обаче сингулара тушира нещата.

# 628
Реви, реви  Hug

# 629
Меци, въздъхвам с облекчение и аз с теб!
Поспаланче, при същата, педи нали все при нея праща Grinning А как се засегна, че сме били при Димитров.... половината преглед мина в изтъкване как тя е едни гърди пред нея. Сега му направихме и допълнителни надрасквания на ръчичката, излезе положителен към групов тревен полен. Та не смея да рискувам, честно казано.
Миналото лято бяхме 10 дни на море и поне 20 на планина. Знаете с какъв ефект Grinning

Общи условия

Активация на акаунт