Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №55

• 57 457
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Не знам дали ви направи впечатление, когато отвлякоха Йозгюр и Аслъ, авторите на сериала изполваха същия похват, върху който е построен целият филм на Роберто Бенини "Животът е прекрасен" - Аслъ представи отвличането като игра, за да не се плаши детето. Аз намирам за гениален филма на Бенини и не ме подразни (може би само малко) тази "заемка", защото хубавите идеи трябва да се популяризират.

# 151
Не знам дали ви направи впечатление, когато отвлякоха Йозгюр и Аслъ, авторите на сериала изполваха същия похват, върху който е построен целият филм на Роберто Бенини "Животът е прекрасен" - Аслъ представи отвличането като игра, за да не се плаши детето. Аз намирам за гениален филма на Бенини и не ме подразни (може би само малко) тази "заемка", защото хубавите идеи трябва да се популяризират.
Дааа, само дето не го накара да се скрие. Жалко, че детето е малко дървено и не бях сигурна дали разбира какво му казва. Smile

# 152
Чудех се какво му има на детето, че не ме омайва (обикновено се влюбвам в малките артисти) - ами наистина е дървено.
Сега, ако някой ми каже и къде съм гледала лисичката Идил, съвсем ще се успокоя. Joy
(Много ме яде, когато не мога да се сетя къде съм гледала някого, чак физически е тормозът. Joy)

И си права, Морела, не им се получи много играта на Аслъ и детето, то не схвана много-много идеята.

# 153
Сега, ако някой ми каже и къде съм гледала лисичката Идил, съвсем ще се успокоя. Joy
(Много ме яде, когато не мога да се сетя къде съм гледала някого, чак физически е тормозът. Joy)

http://www.imdb.com/name/nm1728379/?ref_=ttfc_fc_cl_t3

аз в слънцето

# 154
Благодаря ти, Попай, за опита, но не. Не съм го гледала.

# 155
# 156
По нощите чета какво сте писали Peace
Наде Hug, пак си се погрижила за мен с фрага, но аз чак сега ви изчетох, мерси Heart Eyes
Светле Hug, не повярвах на очите си, че си писала Peace, че даже си ни и настигнала със сериала Heart Eyes

Аз, обратно на всички туркини, дето искат смяна на Ибо, моментално спирам да гледам ЧБЛ, ако стане така Joy Joy Joy И не ме интересува колко пъти говори с Михрето по телефона и защо....това, което схванах от всичкото е, че социалните медии, колкото са полезни, толкова са и вредни и опасни! И криейки се зад анонимност, някои хора стават твърде дръзки и се изживяват точно като някои запалянковци по футболните мачове, които са там, само за да провокират newsm78
Какво е станало, никой не може да каже, никой! Колкото повече се обяснява човек, толкова повече затъва, за мен изявлението, общата снимка с наградите на Ибо и Бирдже ми стигат....всичко друго е някой снимал /ама в точно определен миг/, пък другите мигове пропуснал, друг казал, трети си измисля и така стават работите, че се налага да доказваш, че нямаш сестра Joy Joy Joy Joy А ако наистина си сгафил, би трябвало сам да си направиш изводите...спирам Stop

Мъка, мъкаааа

Хубаво е в такива тежки моменти да имаш хора до теб, които те обичат и ти помагат да преодолееш мъката!

Последна редакция: нд, 25 фев 2018, 01:50 от lia-martin

# 157
Добро утро, момичета!  Hug

Цитат
Какво е станало, никой не може да каже, никой! Колкото повече се обяснява човек, толкова повече затъва, за мен изявлението, общата снимка с наградите на Ибо и Бирдже ми стигат....всичко друго е някой снимал /ама в точно определен миг/, пък другите мигове пропуснал, друг казал, трети си измисля и така стават работите, че се налага да доказваш, че нямаш сестра... А ако наистина си сгафил, би трябвало сам да си направиш изводите...спирам

Че хубаво го каза! Аз сега по принцип, не за случая с Ибо, но много хубаво го каза, снимките са само един миг. Не знаем мига преди това, не знаем мига след това. Понякога тези мигове, които не знаем, променят смисъла на запечатания миг. Затова запечатания миг може да ни се струва всякакъв. А недоброжелатели и жълти медии могат да превърнат този миг дори в скандал.

Хубав ден, мили момичета!  Hug

# 158

На мен 3тия трейлър не ми хареса, защото мразя драма и сълзи.. и сега само това ще гледаме. Искам да върнат татуто.. Scream  

E, то без драма и сълзи в турски сериал не може... Но пък аз имам нужда от такава серия... За да погледна Ферхат от друг ъгъл и да видя как може да бъде подкрепящ, разбиращ, любвеобилен, гальовен... Животът не е само еуфория, романтика и пърхащи мигли... Животът понякога ти поднася и не дотолкова красиви моменти... Които обаче с помощта на някого другито или дори само усещайки неговото присъствие, могат да станат по-поносими и по-търпими... Затова се радвам.. Не защото Джем умира, а защото ще видя един преобразен Ферхат... Ненатрапчив, мъдър, отдаден и очарователно мил .... Heart Eyes

ПП А защо да връщат татуто???? То достатъчно, че ще връщат Синан... ooooh!

# 159
Мъчех се да се сетя в който друг от сериалите, които гледам, голям човек превръща мъчението на детето си в игра, за да понесе по-лесно страданието. Сетих се. В "Ти разкажи, Черно море" майката е превърнала целия живот на детето в приключение, за да не живее живота си само в страх. Децата не са глупави, разбират, но въпреки всичко са деца и имат нужда дори от измислица, за която да се хванат. А майките или големите проявяват сила на духа и се държат силни заради децата.

Лия, дължа ти един преразказ на епизод на Черно море, излъчиха го в сряда, но тези дни ще ти го преразкажа.  

Последна редакция: нд, 25 фев 2018, 09:52 от Дданни

# 160
mury9, казах го на шега това с татуто Smile защото сцената с нея ми е любима, а сега ще гледам много драма и сълзи, които не са ми по вкуса.

Някой знае ли от предишни сериали дали заради такива скандали е падал рейтинга?  Последователите на Ибо в инста се увеличават всеки час. Ако рейтингът се запази.. всичко е бошлаф.

Последна редакция: нд, 25 фев 2018, 10:03 от morella allan poe

# 161
Серията на български във Викито и за онлайн сваляне от Мега. Датата не работела в момента.

https://vk.com/club113691288?z=video-113691288_456240502%2Fa7f39 … l_wall_-113691288

За сваляне - https://mega.nz/#!aYZVgQLC!Gvau6hFMTyVx6xvv5eZFNscxvGv0-Iyi2b53_0XYqVU

Hug Hug Hug за екипа преводачи!

В Туитър фенският кръг започва да си връща ентусиазма и да забравя, че е обиден! Туитват #HerDaim SiyahBeyazAşk/ #ВинагиЧерно-бяла любов

От всичко през изминалите дни ми беше най-тъжно, че има наранени фенове. Сега, когато виждам, че започват да се успокояват, и аз се успокоявам. Щях да гледам серията с натежало сърце, знаейки че някой, някъде е обиден на Ибо, който дава всичко от себе си за тази роля. Grinning

Освен това фенството в Туитър се шегуват, че вече са станали още по-стерилни, препратка към думите на Ферхат, когато искаше да влезе в операционната "И ние сме стерилни, и ние сме стерилни!" Фенството е станало по-стерилно, след като фенките-провокаторки изчезнаха от интернет пространството и закриха профилите си. Вече няма зараза. Grinning

Последна редакция: нд, 25 фев 2018, 11:40 от Дданни

# 162
Малко снимки от предстоящия епизод! Къде ли са с тези аристократични мебели?

Какво правите в този сняг.. пишете като гледате епизода Simple Smile

# 163
Много красиво място е това от новите снимки и бялата спалня от последния фраг. Да видим къде е това?

И малко хумор от последната серия. Нашата докторка Аслъ знаете ли как кръсти двамата зли похитители? Имената им имат скрит смисъл и ако на Ректум смисълът е ясен и на български, то на брадатичкия похитител името му Лавман означава клизма. Та клизмата и ректумът отвлякоха Аслъ и Йозгюр. Докторски хумор и презрение вложи Аслъ в имената им.  Grinning Но едва ли им стигна мозъкът да го осъзнаят.

# 164
 wavey

ОЗЕТ
Скрит текст:
ОЗЕТ к 19 СЕРИИ...
#SiyahBeyazAsk #ЧерноБелаяЛюбовь #AsFer
Сумеет ли Аслы спасти Джема, которого называет отцом. Джунейт не единственный человек кто хочем смерти Джема.
Йитер будет задержана по причине выстрела в Намыка Эмирхана. Йигит в процессе допроса матери, которую называет"Госпожа Йитер', окажется лицом к лицу с правдой которой он совсем не ожидал. Что же сделает Йигти перед такой правдой?
SET

Общи условия

Активация на акаунт