Отговори
# 90
Здравейте сладуранки!!! Искам и аз да се похваля, вчера сгънах 2 изпита наведнъж и завърших вече семестриално, сега остава най-големия зор- държавния изпит другия месец Crazy Много съм щастлива, че приключих с всички изпити засега, ще се стягаме да учим вече за държавния. По време на единия изпит бебко така се вълнуваше миличкия, сигурно усещаше колко много съм притеснена.
dvv сигурна съм , че нашите  малчовци са помогнали за взимането на изпитите. Сега ние с бебчо отиваме малко на разходка и после при татенцето на плажа Laughing Весел ден момичета  bouquet

# 91
Здравейте,мили момичета! Да ви попитам-сутрин ми тече кръв от носа... Знаете ли нещо по въпроса?
На мен досега ми се е случвало 2 пъти. Обяснението е свързано с увелчената кръвна маса в майчиния организъм, което води до изтъняване на капилярите. Освен че понякога може да тече кръв от носа, често при бременните с по-светла кожа се пукат капилярчета по кожата на лицето и тялото. Все пак понякога причина за кръвотечение от носа е и промененото кръвно налягане, така че, за да не се тревожиш излишно си премери и кръвното.   bouquet
Доника, ама много умно това бебче!Честито! И приятен плаж /казвам го с лека завист Wink/

# 92
  • Sofia
Браво на мамите студентки  bouquet Все така напред и нагоре Heart Eyes
Ирини за болките ми се струва нормално, че то и при мен стават все по сериозни...Вече ме боли и ниско долу така наречената срамна кост и точно там където е белега от секциото:oops: Сега казват, че най- много се разширява матката, както и че сега се пълнее, съответно натежава на таза и костите Wink Помня, че преди 2 години мъжа ми ме обръщаше, когато лежах, а и не можех да ставам..
А и аз забелязвам, че сънувам малко повече кървави и жестоки сънища. Предимно за Виктор, детенцето...може би защото напоследък мисля как ще бъде като се роди бебето, а и ми е леко жал за него...ще ревнува сигурно, защото е много привързан към мен...много мисли ми минават и се отразяват в сънищата ми..

# 93
Здравейте мами,

На вси4ки мами. успеШно положили изпитите - Браво, гордеем се с вас.! Grinningпосле Ще разказвате на бебковците kak са ви оказали помоЩ и заедно сте се справили с у4енето:)

Сега за болките- май мъ4ат вси4ки ни, ама Ще търпим. В този период се разтягат и връзките и е нормално да ни тормозят мускулите. НоЩем сменям хиляди пъти позицията, заЩото много бързо ме заболяват бедрата и ябълките...малко се 4увствам като баба Embarassed

Да се върна леко към темата за подготвянето на зърната за кърмене - някой мисли ли да ползва крем4ето на Avent, аз 4ух хубави отзиви та се 4удех дали да не го пробвам  Thinking

За съниЩата - и аз сънувам едни глупости, ужас! и естествено и неЩа, свързани с беб4ето. Но и аз 4етох, 4е е нормално, така 4е гледам да не мисля много - "предродилна депресия " сигурно:)

Купих си последното издание на книгата на док. Спок : Doctor Spock's baby and child care. занимателна е и има полезни неЩа за периода преди и след раждането. Стига разбира се да се 4ете с крити4но око.

Последен въпрос: как сте с килцата? - аз + 6,50. За сега е нормално, но голямото едреене тепърва предстои Confused

Това е от мен за сега. Пожелавам на вси4ки приятни емоции и се пазете от жегите!

целувки на мами и корем4ета:)

# 94
Кокетна девойка или силен юнак през септември очакваме с голям мерак!!!
Това е предложението ми за заглавие на някоя от следващите ни темички, ей сега ми щукна в глават и реших да споделя с вас. Надявам се ви хареса, ако имате предложения за примяна , казвайте!
Относно килцата аз засега държа фронта и съм +2 само, но пък за сметка на това имам доста излишни Crazy

# 95
  • Ямбол
Здравейте мами   bouquet
donikagg Предложението за име на темата е страхотно подкрепям с 2-те мои ръце и с 2-те ръчички на бебка.
за подуването слава богу още не се подувам или поне нямам усещането за това нито имам болежки, но има време де да не казвам голяма дума.. че  ooooh!
Днес обаче като се разкарвах и имах чуството, че бебка ще падне (така ми опъваше матката), че направо ми призля. Добре, че седнах на кафенце с приятелка и ми помина. На някоя от вас това случвало ли се е ( много странно чуство ).
Коремчето расте не с дни ами с минути направо. За килограмите съм + 5 свалих 2 покраи тия жеги и съм доволна  Mr. Green
Иринии виж за контракциите ТуК обсъждаха  Flutter

# 96
  • Русе
здравейте момичета  bouquet
Плами, в Русе лекциите на 9-месеца са платени и се провеждат в близост до комплекс ЕВАС,ул.хан крум 15А,етаж 1.ето ти сайта и координатите:
www.ma-mabg.com
082/828-525 и 0887/999-987
лекциите води една много мила и приятна жена,която е детска сестра в "ЕСКУЛАП"казва се Дида Върбанова.може да се обадиш и да се разберете за лекциите.

# 97
Новата тема е супер Simple Smile
Браво за изпитите!
Аз вече не сънувам еротични неща, а и не съм така поспалива както в началото.
Този период го намирам за много сладък от бременността.Харесва ми!
Така ми е празнично и ваканционно, че ако трябва да се празнува не знам как може да стане по-празник.
Таткото пък само пренася и подрежда в гнездото
 Simple Smile
До скоро от мен Heart Eyes

# 98
 Simple SmileДобро Утро на всички мамчета и на веселите ни мъничета!Сега ствам от сън и с чашата с кафе хоп на компютъра да ви прочета и поздравя.Вчера прекарах денят си на вън по разходки,кафета и срещи,вечерта прибирайки се изведнъж ми стана толкова притеснено,започна да ме пробожда сърцето и едва си поемах въздух мнооого ужасно усещане ,което продължи и докато се опитвах да спя през ноща.Слава богу утрото е прекрастно и все още прохладно в къщи и всичко е ок .Днес ще си стоя тук и ще си почивам повечко.С нетърпение чакам утрешният ден,защото ще ходим на преглед да си го видя бебока,че не сме ходили от края на април  Simple Smile Той си подритква,но вече не така както преди ,сега усещането е по-скоро сякаш е бутане или се протяга и като се преобръща е страшно целият ми корем се променя и се вижда някакви бабуни които искат да се преместят на някъде докато се наместят ....

donikagg много хубаво заглавие си съчинила.  bouquet

# 99
Здравейте Мами!
Одавна не съм писала.....ре6их и аз да се похваля и ние с мойто беб4е сме взели 2 изпита,но това бе6е о6те януари месец,заверих и последния семестър,но имам о6те изпити  8)6те се прибирам в БГ за да видя какво става с у4ението и ако мога да се явя на някой изпит.Мами вие кой университет завър6вате?Аз съм в Техни4еския.
Аз съм добре,като изклю4им 4е но6та се въртях като пумпал4е  Joy
Сега ви казвам 4ао и приятен ден изпълнен с много усмивки  Grinning

# 100
  • Стара Загора
Добър ден момичета от нас bowuu
Момичета да питам и вас за коло-маските? Ходите ли? Или въобще как се поддържате? Лично аз до сега винаги съм ходила на коло-маска.
Предварително благодаря за отговорите ви Hug

# 101
Също така моя доктор нищо не ми е препоръчал да пия,а примерно често по време на сън имам това стягане на прасците..
   И на мен ми се случва от време на време, по  често сутрин. Като се стегне прасеца ужасно боли за около минута, през която си мисля че никога няма да спре. Освен това имам една лека подутина над лявото коляно, там ме  боли когато вървя. Не зная на какъв доктор да отида,а и jp-то дава напаравление с голям зор. 

# 102
Здравейте сладурки!
Днес съм много щастлива защото ходих отново на плаж,след това обиколих магазините и си накупих нови дрешки за бремелинки и вече почти приключих с покупките покрай предстоящата сватба.
Хера за колата маска съм чувала,че самата болка може да предизвика контракции.Това явно е ако имаш някакви проблеми,а и при повечето бременни кожата става по-чувствителна и немогат да изтрайват на болката.Аз продължавам да използвам кола маска и епилатор при обезкосмяването и не мисля,че ме боли повече от преди.Единствената разлика която откривам е,че няколко дни след като махна косъмчетата ми се появяват няколко ситни пъпчици,които моментално изпичам на плажа.
Поздрави и целувки по шаващите коремчета.  Heart Eyes

# 103
 babydust7 който види тази вълшебна феичка го очакват сбъднати мечти защото днес е моят ден  Laughing

Two Hearts 2 сърчица бият в мен в този ден рожден...и разбира се 2 торти, третата да се готви септемрви

Забавлявам се с близки и приятели а всъщност празнично е в душата ми вече 6ти месец preggo

а, и за първи път виждам толкова летящо шампанско, което приемам за супер знак за идните месеци, а особенно септември си пожелавам да  е супер късметлийски за нашето маминско парти тук Grinning

# 104
Здравейте!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АЛФИРА! newsm59 newsm51!
Желая много здраве ,здраво беб4е   ylinfant,много 6тастие и късмет!
Леко бременеене на вси4ки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт