Подсъзнанието може всичко/68 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 85 863
  • 789
  •   1
Отговори
# 645
Не съм добре, търся варианти, трудно пиша. Благодаря за подкрепата на всички.

# 646
  • София
Искам да се похваля,че започнах да практикувам йога. Отдавна се каня, а преди седмица ми излязоха две неща наведнъж - йога и танци. И двете ми харесаха,но понеже имам нужда да се справя с болки в кръста, а и понеже е много разтоварващо на психологично ниво, гласувах за йога. С две дини под една мишница щеше дойде дойде доста натоварено.  Мислех си,че съм доста гъвкава,ама май това беше преди време Grinning . Сега започвам да усещам как всички части на тялото ми се обновяват.
Желаният си рядко ги пиша. Когато пиша, нямам правила. Пиша където ми попадне. Обикновено след това забравям къде и кога,но когато ги открия, виждам,че почти всичко се е изпълнило.  Понякога ги изгарям,имаме камина,понякога ги оставям там, където съм ги написала.
Петенце, как си? Не пишеш от поне седмица. Надявам се,че нещата при теб се подобряват! Успех!

Еха, адмирации за йогата, много съм влюбена аз. След някой месец не само гъвкава, но и много лека ще се чувстваш Simple Smile)

Да знаете, не че е новост, но някак си май забравяме, че както си пожелаваме прекрасни неща, така си пожелаваме и гадни. Обикновено не особено съзнателно, разбира се. Аз така съм направила и в последните два месеца положението е (...пиийп...). Както всичко вървеше нагоре и сякаш я бях спечелила тая Вселена на моя страна, все едно в пропаст се сурнах. Е, не е толкова драматично, но буквално ми се изпълняват "мрънканията" като с вълшебна пръчица No Mouth Попаднах на някакви видеа с премахване на блокажи и негативни подсъзнателни "пароли", и сега работя по това + се опитвам да пак старателно да отправям положителни мисли и желания, та да се върна на шосето. Обаче при стрес е малко трудно. За пореден път да кажа, че като спре да ми се получава положителното мислене, започвам да въртя до безпаметност и вече механично Хоопонопоно. Абсолютно гениална техника е това, ако някой случайно не е пробвал.

Петенце, пращам ти и аз каквото ми е останало от положителната енергия Revolving Hearts Каквото и да ти е, дори и чудо да иска, нека то се случи!

# 647
Благодаря Hug

# 648
  • на острова на мечтите
Phil, и аз така си мисля! Но засега само откривам колко съм ръждясала във всички части на тялото (крака,ръце,гръб,дори мишниците ми се обадиха,че ги има). Отделно стави, мускули, тендини  и т.н.
Петенце, опитай с медитация! По малко на ден. По колкото успееш да се концентрираш върху всичко,което те кара да се чувстваш зле. Не се отчайвай! Помни,че всичко е в главата ни!!!!! Понякога дори не си даваме сметка,че си програмираме неприятности!!! Изпращам ти мноооооогооооо положителна енергия!

# 649
В началото на миналата седмица започнах да усещам вибрация в областта на слабините. Все едно съм си сложила телефона в скута включен на вибрация, но не толкова интензивно и силно. Усещането беше леко до умерено. Така 2-3 дена и престана. Вчера отново започна вибриране но на десния крак. Усещам го в ходилото, не се качва по-нагоре и само когато стоя на едно място независимо дали съм права или седнала. Като вървя няма вибриране. По-скоро съм озадачена и любопитна, отколкото уплашена. От почти месец съм спряла опитите за медитация. Мисля си някаква техника за заземяване ли да опитам или нещо друго.

# 650
  • България
Същото нещо ми се случи преди години... 
Както си седях на един стол с вдигнати и свити в коленете крака,изведнъж така силно ми завибрира десния заден джоб Simple Smile)))бях сигурна че е телефона,да ама не,нямаше го Simple Smile)
Скоро бях имала една инициация Рейки,реших че може би има връзка нещо с енергиите.....ики пък просто мускулите си потреоват понякога???

# 651
Минавам само да ви пожелая слънчев ден 🍀

При мен е голяма каша, но дано скоро почнат да се разплитат нещата към хубаво.

# 652
Петенце, пожелавам ти от сърце бързо развитие при теб по най-добър начин и скоро да ни се похвалиш, че си много по-добре! Praynig

# 653
Здравейте.
Аз съм вкъщи и положението ми не е никак добро. Искам да помоля за съвет. Напоследък отношението на баща ми се беше подобрило, но днес ме уплаши с поведението си и се страхувам, че няма да ме бъде. Каза ми ти ме направи на маймуна, не мога да тичам, ставай се оправяй и си купувай, тия ръце не са ти за украшение, де да те знам какво ядеш като не ядеш твърдо и какво ли още не. Вика оправяй се, аз как, той върви на доктор... А там само ще се дотроша и ще съм по-зле. И храна ми носят по-малко и психически ме мачкат. Мащехата само го обработва, сега я чух по телефона как му вика тя не може ли сама да си... А наживо само се заяжда с мен, а той мълчи. Имам нужда от съвет или техника или незнам какво. Молих се, но ефект явно няма. Отчаяна съм вече много повече от преди. Животът ме притияка направо към загиване. Моля, помогнете ми с някаква насока или каквото и да е относно отношения и нуждите ми.
Всичко най-хубаво ви пожелавам.

# 654
  • в огледалото на живота
Здравейте.
Аз съм вкъщи и положението ми не е никак добро. Искам да помоля за съвет. Напоследък отношението на баща ми се беше подобрило, но днес ме уплаши с поведението си и се страхувам, че няма да ме бъде. Каза ми ти ме направи на маймуна, не мога да тичам, ставай се оправяй и си купувай, тия ръце не са ти за украшение, де да те знам какво ядеш като не ядеш твърдо и какво ли още не. Вика оправяй се, аз как, той върви на доктор... А там само ще се дотроша и ще съм по-зле. И храна ми носят по-малко и психически ме мачкат. Мащехата само го обработва, сега я чух по телефона как му вика тя не може ли сама да си... А наживо само се заяжда с мен, а той мълчи. Имам нужда от съвет или техника или незнам какво. Молих се, но ефект явно няма. Отчаяна съм вече много повече от преди. Животът ме притияка направо към загиване. Моля, помогнете ми с някаква насока или каквото и да е относно отношения и нуждите ми.

Петенце,плашиш ме с тези мисли...недей така ,моля те  Confused
Толкова ли нямаш никой близък човек до себе си за да ти помогне на първо време?!

# 655
Здравейте, моля ви за съвет. Как да не обръщам внимание на нещо, което ужасно ме дразни? Става дума за шум от пералня от съседите отгоре. Много се чува, или поне аз я чувам Sad  Ето днес я пускат за втори път (всяко пускане по 3 часа),  направо ме полудява това бучене, чувам не само центрофугата, а през цялото време. Пък съм пуснала тв, духалка.. и пак се чува...

# 656
Здравейте.

Петенце,плашиш ме с тези мисли...недей така ,моля те  Confused
Толкова ли нямаш никой близък човек до себе си за да ти помогне на първо време?!

Освен баща ми нямам друг близък, освен баба в безпомощно състояние и далечни роднини, които са далече и физически. На приятели вече не мога да разчитам. Изоставиха ме под различен предтекст, когато видяха, че положението е сериозно. 

# 657
Петя, кандидатствай за програма за придружител. Има различни програми. https://www.az.government.bg/pages/nacionalna-programa-ahu/
Трябва обаче физическото ти състояние да се освидетелства с неоходимите документи. 
На първо време пробвай с техниката роса - описваш в три или 4 думи решението от което се нуждаеш и потупваш с гумичката на молива върху думичките, произнасяйки мислено или на глас "капчици роса". Представи си молива как разпръсква роса по написаното, което избледнява и изчезва. Направи го два-три пъти.

# 658
Благодаря. За придружител ми трябва решение от ТЕЛК за пенсиониране, от което съм на светлинни години. Иначе е нужно и това, но в настоящето не мога без помощта на близките си, за горното също. Дори и за едно направление не мога да отида, а какво остава за друго. Да остана без помощ в сегашното си  състояние е всеки едно да хвърлиш баба ми, която не вижда и едва ходи на улицата и да я оставиш да се оправя. 

# 659
  • в огледалото на живота
Благодаря. За придружител ми трябва решение от ТЕЛК за пенсиониране, от което съм на светлинни години. Иначе е нужно и това, но в настоящето не мога без помощта на близките си, за горното също. Дори и за едно направление не мога да отида, а какво остава за друго. Да остана без помощ в сегашното си  състояние е всеки едно да хвърлиш баба ми, която не вижда и едва ходи на улицата и да я оставиш да се оправя.  
Петенце,не губи кураж само,колкото и да звучи шаблонно.
Погледни тази страница,има фондации ,НПО и други в помощ на такива като теб.Има и телефони,моля те позвъни.
Хората реагират веднага и помагат.
http://milostiv.org/blagotvoritelnost
С теб съм в  мислите си  Hug
И пиши моля те,пиши как се развиват нещата!

Общи условия

Активация на акаунт