Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Но-шпа и защо се приема по време на бременност?
Как се измерва дължината и мекотата на шийката на матката по време на бременност?
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Но-шпа и защо се приема по време на бременност?
-
Как се измерва дължината и мекотата на шийката на матката по време на бременност?
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
-
Какви са различните мнения за избор на бебешка количка?
-
Какви са цените за избор на екип в различни болници в град София?
, аз съм 13.06 и беше около 700 гр 23.02.
Що се отнася до болниците, аз си мисля за Окръжна в София, първото ми раждане беше там и се съгласиха да родя нормално. В последствие се оказа, след като разпитах няколко акушерки, че съм розов еднорог, родил нормално седалищно бебе при малък таз и ред други дребни (поне за мен) причини. Не съм убедена, че това е най-добрата болница, но ми е по-важно раждането, отколкото удобствата. А в повечето случаи сигурно няма да ми разрешат да родя нормално или поне да опитам, то е ясно, че няма да упорствам, ако не се получава, ама искам да опитам. Някой друг мислил ли е за там?