Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Но-шпа и защо се приема по време на бременност?
Как се измерва дължината и мекотата на шийката на матката по време на бременност?
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Но-шпа и защо се приема по време на бременност?
-
Как се измерва дължината и мекотата на шийката на матката по време на бременност?
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
-
Какви са различните мнения за избор на бебешка количка?
-
Какви са цените за избор на екип в различни болници в град София?
Приятелки ме снабдиха с техните. Имам 2 електрически едната на лорели едната на медела. Имам и една чисто нова на лорели. И стерилизатор ми дадоха парен на авент. Сега чуденката ми е да си купя ли такъв нагревател за шишета или ще е излишен, въпреки че и бурканчета с храна затопля 
Само не знам как ще се получи будещо се (и ревящо) бебе и недоспало малко дете в една стая
Освен това бебе и малко дете при вас на спалнята е много рисковано.Ти ще опазиш бебето да не го затиснете или нараните,ТМ също,но баткото няма....
Това си е мое мнение,де.
Първо терминът ми беше 26.06-06.07,сега обаче на ехографа излиза,че терминът ми е на 12.07 при ПРМ-20.09.17,приемам че съм забременяла по късно. Но това което ме тормози доста е че в 24гс. беборана тежи 450гр?! В началото не обърнах какво ми казва и не попитах,когато се прибрах в къщи асимилирах,че дъщеря ми в тези седмици беше около 700гр. Влезнах в нета проверих и така и пишеше за тези седмици се очаква тегло-600-700 гр. Вашите бебчовци колко тежат ? Почнах сериозно да се притеснявам
На снимката от ехографа пише 12.07,което пък много се отдалечава от ПРМ. Но знам акушерката казва 24гс и аз така и си следя,затова и питане за грамажите ми беше според седмицата.