CЕПТЕМВРИйчета 2017г. - тема 3

• 73 229
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Момичета, имате ли впечатления от детска очна клиника Визус? Изпращат малкия там.

# 106
Ние ходихме във Vision. Доволни сме.

# 107
  • София
Ние ходихме във Vision. Доволни сме.
Аз и ММ правихме лазерни корекции на диоптрите преди години там и сме мега доволни и от обслужването, и от резултата.

# 108
  • София
Във Вижън и аз съм ходила. Говорим за клиниката на Ами буе, нали? Тази Визус е друга.

# 109
Аз въведох зеленчуци, после плодове, а от няколко дни каша с плодово пюре. Заместила съм само обедното. Мисля тия дни и следобедното, че кърмата понамаля. После ще е месото, жълтък след това. Глутена кога беше?

# 110
  • София
Във Вижън и аз съм ходила. Говорим за клиниката на Ами буе, нали? Тази Визус е друга.
Вижън,  за която аз говоря е близо до Пирогов, не е на Ами Буе

# 111
Момичета от София, къде на нефролог профилактично? Имаме направление.

# 112
  • София
Вижън,  за която аз говоря е близо до Пирогов, не е на Ами Буе

Така де, черна е отвън. Майка ми и вуйчо ми си правиха операции там, на мен ми правиха профилактичен преглед, също съм доволна. Обаче за записване на часове по каса е УЖАС.

# 113
Skabiela, Maldini, как сте☺?
Ние също се въртим, кой хремав, кой с кашлица, аз съм на АБ в момента 😦.
Noel, може би 8-9 месец за глутена. Позабравила съм много неща и сега като чета ми е каша понякога. По този повод-дадох каша и се хареса😊.

# 114
Оправихме се най-после. Записах му час за Киндиру и за детска консултация. Дано най-после да сварим да отидем.

Захранвам го вече. Първо му дадох банан, защото си просеше като ядяхме с мъжа ми. Миналата седмица дадох тиква, морков и картоф. Изяжда по около 60мл. За мен е ОК. Не бързам за никъде.

# 115
Колко време след ваксина според вас не се въвеждат нови храни? Днес е ред да въведа нов зеленчук, но утре ще й слагат ваксина и реших да задържа. Вероятно е по-важно за новите групи храни, не толкова за зеленчуците, но да си изясня.

# 116
  • моята мила родна страна
Колко време след ваксина според вас не се въвеждат нови храни? Днес е ред да въведа нов зеленчук, но утре ще й слагат ваксина и реших да задържа. Вероятно е по-важно за новите групи храни, не толкова за зеленчуците, но да си изясня.

Аз знам 3 дни-преди и след ваксина, без значение дали от нова група или от вече въведена, т.е. за всяка нова храна. И така правя. Също не се въвежда нова храна и когато детето е болно.

# 117
  • София
Момичета, второ хранене с какво се замества?

# 118
Здравейте! Отдавна не съм писала и чела,но вече наваксах. Всички ли бебчета са захранени? Йоана още не  е. След седмица става на 6мес.и тогава ще почва да хапва и друго освен кърма. Е,не е точно така ,защото от време на време ѝ давам да ближе ябълка от моята.
 Второто хранене се замества с каша или плодово пюре. Такъв ми е спомена.
Както е  написала jovigirl- 3 дни около ваксината не се въвежда нова храна.

# 119
И аз мислих да изчакам до 6-ти месец, но малкият има много голям интерес към храната. Лошото е, че е към нашата, не към пюретата си. Днеска почти нищо не изяде от картофа с морков. Толкова беше отвратен.

Общи условия

Активация на акаунт