Лечение с протеолитични системни ензими (6-та тема)

• 110 687
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Попитайте в темата за iHerb. Denis може да има информация или направо пишете на производителя. Ще ви отговорят.

# 691
  • София
Извинявайте, тази натокиназа, която фиклГолд показва, има същото количество натокиназа в таблетка, както натаспин Н, нали? По 2000 FU?

# 692
Здравейте. Защо ензимите се поръчват от САЩ, като цената им вече не излиза по-изгодно? Мисля откъде да ги взимам.

# 693
В момента голяма опаковка от силната Серапептаза 
Това е цена с включено ДДС, до Германия. Да сложим не повече от 10 лв още за транспорт до тук.
В България вие за колко ги намирате?

# 694
Здравейте. Защо ензимите се поръчват от САЩ, като цената им вече не излиза по-изгодно? Мисля откъде да ги взимам.
soul81,
Скрит текст:
вече има безплатна доставка над 40$ и митото можеш да го платиш предварително (май до сума от 150$) да не се занимаваш с митници. Това от скоро го направиха.

# 695
  • София
Не съм с гласна с тезата, че от Айхърб излизат по-скъпо. Споменатата по-горе Серапептаза за 270бр  61.25 долара до България с всичко включено. Тук 110лв, но за 90бр. Три пъти по-скъпа. И на много малко места налична.

# 696
Vici75, много ти благодаря за тази информация! 🤗

Показаната опаковка е по-изгодна от САЩ. Погледнах, че тук е налична на двойна цена, без да се ровя много за най-изгодна оферта. Аз гледах други продукти, които по никой начин не ми излизаха по на сметка, особено като им начислявах допълнителните разходи.

# 697
Здравейте всички !

Може ли да ми кажете, противодействат ли си по някакъв начин приемите на ензимите и пробиотиците?

И двете се пият на гладно, но се чудя дали ще е проблем да ги приемаме заедно на един път.
- Note: За колагена примерно знам, че не е добре да се комбира приема с ензими, въпреки че и двете се пият на гладно - защото ензимите на практика го разграждат (тъй като реално той си е протеин)... Но дали ензимите разграждат и пробиотиците ? Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

Благодаря предварително !

# 698
Щом е указано натокиназов комплекс, само произодителят знае от кое по колко. Но протеазата я добавят да усилят скоростта на действието на натокиназата, значи натокинозата ще е преобладаваща. Така разсъждавам.
Грешите в превода, според мен. Няма никакъв комплекс, поне аз не виждам, само чиста натокиназа си е, което Е протеазата:
Description
Lake Avenue Nutrition Nattokinase
Proteolytic Enzyme, 2,000 FUs (Fibrin-Dissolving Units)
Supports Cardiovascular & Circulatory Health*
Supports Respiratory Tract & Sinus Health*
Formulated Without: GMOs
Produced in a GMP Facility

# 699
  • София
Щом се отворят детайлите (в приложения линк от Айхърб), излиза протеолитичен комплекс от натокиназа и протеаза

# 700
Здравейте всички !

Може ли да ми кажете, противодействат ли си по някакъв начин приемите на ензимите и пробиотиците?

И двете се пият на гладно, но се чудя дали ще е проблем да ги приемаме заедно на един път.
- Note: За колагена примерно знам, че не е добре да се комбира приема с ензими, въпреки че и двете се пият на гладно - защото ензимите на практика го разграждат (тъй като реално той си е протеин)... Но дали ензимите разграждат и пробиотиците ? Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

Привет !

извинявам се, че повдигам пак въпроса - но дали някой има информация за противодействието на протеолгочиние ензими с пробиотиците?

# 701
Здравейте всички !

Привет !

извинявам се, че повдигам пак въпроса - но дали някой има информация за противодействието на протеолгочиние ензими с пробиотиците?

Като общо правило трябва да знаеш, че всяка добавка или лекарство се пият на разтояние една от друга, освен тези за  които са ти казали, че работят в симбиоза. Приемай ензимите на празен стомах, без нищо друго.

# 702
Здравейте, купих си две опаковки от този Бромелаин:
https://www.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-bromelain-500 … e-capsules/109655
И двете опаковки миришат на нещо развалено, възкисело, сякаш развалени яйца или нещо подобно. Някой имал ли е подобен опит? И какво ще ме посъветвате - да ги изпия или да ги изхвърля? Аз междувременно изпих към десет заедно с другите ензими, понеже в началото въобще не обърнах внимание. Обаче вчера го помирисах и ми направи впечатление миризмата, та взех да се замислям...

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 12:23 от Паци

# 703
  • София
Точно тези не съм ги пробвала, Паци. Имам останали ензими извън срок на годнст, не миршат лошо. Аз бих ги клеймнала на Айхърб. Ако са в срок на годност и не ти уважат рекламацията, а си нямала оплаквания от приема до сега, аз бих си ги изпила.

# 704
Точно тези не съм ги пробвала, Паци. Имам останали ензими извън срок на годнст, не миршат лошо. Аз бих ги клеймнала на Айхърб. Ако са в срок на годност и не ти уважат рекламацията, а си нямала оплаквания от приема до сега, аз бих си ги изпила.
Мерси за отговора, Neba Flowers Hibiscus Ще опитам да ги клеймна, но трябва да потърся как става. В срок на годност са до 2023. Понеже си взех друг бромелаин за всеки случай, мога да ги редувам. Само ме е страх да не би да ми стане зле, обаче това е чисто психологически страх. Иначе не съм много придирчива и ако знам, че нищо няма да стане, като нищо бих си ги изпила, макар и с отвращение Simple Smile Така де, и аз като шопа със сапуна, нали съм давала пари Moneybag

Общи условия

Активация на акаунт