Нежно кокиче срамежливо цъфти, бебчета чакаме пролетта да дари!-Бъдещи мами 35+

• 67 443
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
Днес отидох до дежурен кабинет и бая срам брах.
Трябваше да обяснявам на рецепцията, после да обяснявам и на докторката какъв е случая. И двете ме гледаха като извънземно. Жена на тази възраст да не знае, че щом има цикъл няма как да има бременност. Опитвам се да разкажа, че хормонът расте, че е имало и втори фоликул, но мисля, че не ме чуха - няма как да има бременност, да спирам дуфастона и ако толкова искам да си направя тест след седмица. Докторката беше толкова изумена, че чак спря да я напушва смях...
Въпреки това, продължавам с дуфастона до следващия тест (мисля да е след 4-5 дена).

# 601
Лебед, направи теста след два дни, така ще знаеш дали се удвоява както би трябвало.

# 602
  • В градината...
Лебед, какъв дежурен кабинет !
Там никой не обръща внимание на подобни неща. Според тях проблемите са в нашите глави що се касае до няколко клетки. Тях ги вълнуват само големи неща. Подобни абстракции са им далеч от полезрението.
И други мами тук са имали подобни опитности. Абсурд е някой да ти обърне внимание за подобно нещо.

# 603
Дежурен, щото се оказа, че всичко живо от кабинетите е в отпуск до 15-ти август... та... или чакаш до тогава, или те препращат към дежурен кабинет. Чакам си времето за следващия тест (не съм решила дали да се дупча утре или след три дена), пия си дуфастона и се опитвам да не се фокусирам върху тези мисли, но е почти невъзможно.

# 604
Тест след три дни няма да ти донесе никаква информация според мен. В момента ти е важно с колко, а не дали нараства.

# 605
  • София/Севлиево
Лебед,пожелавам ти успех.Дано всичко е наред.И аз като другите,ще кажа нов тест след 48 часа,т.е.утре.И дано в теб расте някой малък смел боец.И не съм съглана, че като имаш цикъл не си бременна.Ами тези с цветната бременност?Имам приятелка,която разбра че е бременна с третото си дете чак в 4-ти месец,т.к. имаше цикъл всеки месец,точно на датата на която трябва да е...

Последна редакция: пн, 23 юли 2018, 16:13 от Елислава

# 606
  • В градината...
Дежуен кабинет в репродуктивна клиника и да реагират така, странно.

# 607

Искам и аз да попитам нещтичко...
Миналия месец ме испревари и ми дойде на 19 юни а трябваше на 29 юни както и да е ... Този месец овулацията ми беше на 9 ти на 19/ ти трябваше да ми дойде но няма все още правих тестове и се отрицателни цикъла ми е точен на 31 деня като по часовник е 😀😀но този месец нещо май му ствава дайте ми някъкъв съвет че мн се търмозя вече.!!

# 608
Какъв съвет да дадем, може и да е от времето дори. Единична аномалия не е за притеснение, ако е системно се посещава лекар да погледне какво се случва.

# 609
Да се включа отново с моята сага - Total b-HCG 16,79 (удвоила се е стойността за ~48 часа) и продължавам да съм в цикъл (по това време - 5-ти ден - обикновено вече тъмнее кръвта, а сега е алена)...

# 610
  • В градината...
Утре може и уринарен тест да хване нещо.
Дано се развият добре нещата.
Ако имаше и прегнил сега, да побутне ...

# 611
Браво, Лебед! Супер! Кървенето намаля ли?
Ох,не съм прочела май до край поста ти.
Не обичам да давам съвети, най-малко непоискани.Но,ми се струва малка дозата дуфастон.Нямах силно кървене,но предвид ниските нива на Е2 и прогестерон ми изписаха дуфастон, утрогестан и естрофем.
Стискам палци и се моля!
Прегръдки!

# 612
  • София/Севлиево
Лебед удвоил се е, мaкaр и нисък, при товa правилно. Не знaм кaкво дa кaжa, може би дa потърсиш ново медицинско мнение...И дa идеятa зa Прегнил не ми се виждa лоша,aмa дa не си го сaмоназнaчaвaш.

# 613
Ама като сложи прегнила няма как да проследява динамиката на чхг. Това може да не е цикъл а хематом някакъв, предлагам да лежиш.

# 614
  • София/Севлиево
Дa, Прегнил се включвa нa по-късен етaп. Той ми помогнa дa зaдържa синът ми, но ми беше нaзнaчен по схемa от лекaр след 7г. с. при видянa сърдечнa дейност.

Общи условия

Активация на акаунт