Нежно кокиче срамежливо цъфти, бебчета чакаме пролетта да дари!-Бъдещи мами 35+

• 67 442
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
Решихме в петък още един тест и ако всичко изглежда добре, отново през дежурния кабинет (от сега ме втриса като си помисля за тях) за консултация относно подпомагащи лекарствени средства.

# 616
  • В градината...
На мен прегнила ми го започнаха след втория кръвен, щом видяха, че се е удвоил хормонът.

# 617
  • тук-там
За жалост това са стойности, показателни за току що завършила имплантация, което имайки предвид случая, едва ли е така. ЧХГ препарат може да се сложи, разбира се. Но най-добре д-р Цветков да реши. Успех!

# 618
  • Canada
Аз май е време да се похваля вече. Почнах 3-тия месец според ултрасаунда, т.е съм около 9 дни по-напред отколкото бях изчислила. Видяхме му сърцето в петък, което много ме зарадва, чак се разсмях Simple Smile Имам и една голяма миома обаче, а те растели по време на бременност и техникът каза, че може да запуши родилния канал по някое време. Та така, засега няма да го мисля това. Да е живо и здраво и да стигнем до термин. Simple Smile

# 619
  • На остров
Полар честито ! Лека и безпроблемна до края !
Лебед стискам палци ! Дано само не е кухо яйце ! Лежи си и в петък още един тест направи !

# 620
Polar bear, честито! Всичко да е наред и постоянно да изписва усмивка на лицето ти това сърце!

Благодаря ви момичета за всичко!

# 621
Полар, честито сърчице! ❤😗🌸

Лебед, стискам палци за успех! ❤

Две в едно, какво става с теб? Прегръдки! 🌸💋🐣

Успех на всички момичета от мен! ❤

Аз минавам да се похваля, че си имаме малка прекрасна принцеса, която стана на една седмица! 🐣😌❤

Честичко надничам тук и се надявам всяка от вас да чуе съвсем скоро тупкащото сърчице! ❤❤❤

# 622
Честита радост,Mom! Да е здравичка и тиха малката принцеса! Бързо възстановяване на теб! И следващия път като пишеш да разкажеш повече!
Прегръдки!:heart:

# 623
  • Canada
Две в едно, Лебед, благодаря ви! Стискам палци и аз! :*

Mom of 3, да ви е жива и здрава малката принцеса! Simple Smile  bouquet

# 624
Полар,честито и на теб! Лека и безпроблемна бременност до пухкав финал! И,да се пазиш!:heart:

# 625
  • В градината...
Честито, Мече, щастлива бременност!
Мам, да ви е жива и здрава, а какво име избрахте?

# 626
Мом, честито, трябваше веднага да се похвалиш 😀 Полар, на теб лека и безпроблемна бременност, само хубави новини да има 🤗

# 627
Честита радост Mom! Пожелавам да расте силна, здрава, щастлива, обичано-обичаща, пожелавам, също, да е дарена с бистър ум и вълшебен глас, за да може да се аргументира за всяка сладка пакост, а в последствие да стигне висини в изкуството на реториката!

# 628
  • Пловдив
Мамче,честито! Да сте живи и здрави!

# 629
Честита принцеса, Мом! Лебед, стиснати палци за теб, а на Полярното мече пожелавам лека и безпроблемна бременност

Общи условия

Активация на акаунт