Нежно кокиче срамежливо цъфти, бебчета чакаме пролетта да дари!-Бъдещи мами 35+

• 67 433
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
  • На остров
Мом честито бебче !
Много хубави мигове и се наслаждавайте максимално !

Лебед стискам много силно !

# 631
  • Canada
Благодаря много!  bouquet  Hug

# 632
  • Пловдив
Момичета,мислете заглавие за сл.тема...

# 633
  • На остров
Нека есента ни донесе най мечтаното дете ! Това за заглавие но аз не съм много поетична като цяло.
Лебед цял ден чакам да кажеш как си ?

# 634
Днес не съм ходила на изследвания - колата беше на диагностика. Реших, че не ми се прави домашен тест, така или иначе утре ще видя кръвния.
Чувствам се много добре (в главата ми се върти - не е ли прекалено добре...), останаха капчици кафява кръв като за финал на цикъл, съвсем леко се изморявам (вчера едвам се прибрах и легнах, а днес минах през магазина и почистих у дома), почти не ме боли нищо (имам съвсем леки усещания като придърпвания на изтръпнала плът винаги в една и съща област - това малко ме успокоява).
Благодаря, че попита Две в едно Wink! Имах нужда да споделя!

# 635
  • На остров
Значи утре да ни зарадваш с хубава стойност !всичко останало звучи чудесно !

# 636
  • тук-там
Лебед, пусни и прогестерон. Ниските му стойности по време на бременност предизвикват кървене. Пожелавам ти тлъсто ЧХГ утре!

# 637
Привет момичета!

Прогестерон (Progesteron) 0,174 ng/ml - пуснах изследването преди да си пия сутрешния дуфастон.
Скрит текст:
(ж. фол.ф. 0,31-1,52; лут.ф. 5,16-18,56; постменопауза:0,08-0,78;мъже:0,14-2,06)
Total b-HCG 50,45 mIU/ml

Тъкмо се върнах на работа, но при тези резултати пак отивам до болницата - да го видим този прогестерон как да му помогнем.

# 638
  • На остров
Супер Лебед много се радвам !
Дуфастон орално и Утрогестан вагинално.

# 639
Отидох до болницата, от регистратурата ми дадоха... телефонен номер на спешен кабинет и от там:

Дуфастон 3х1
Утрогестан 2х3

Малко съм ядосана на себе си... колко ли от пътите, в които съм се чувствала бременна действително съм била, но идват предменструалните болки, цикъл... и ... кой да си помисли. Тези придърпвания в матката не са нови усещания за мен...

Добре, че от спешния ми казаха да си запиша час на 02.08 (въпреки все клиничната отпуска явно преглеждат бременни по някакъв график, но от регистратурата не ми споменаха за подобна възможност преди разговора по телефона)

Благодаря ви, че ме насърчихте да не спирам Дуфастона. Дано има шанс това борбено ЧХГ!

Последна редакция: пт, 27 юли 2018, 17:22 от Лебед

# 640
Лебед, стискам палци всичко да е наред 🤗
Кога си на преглед?

# 641
На  02.08 (редактирах по-горния пост), но тогава... ЧХГ-то ако продължи да се удвоява на 48 часа ще е 400 (дано!)

# 642
  • София/Севлиево
Лебед, много,много се радвам за теб.Успех!
"Лятото отмина,есента дойде,време е да видим ний чертички две"-това ми хрумна на примависта за заглавие на нова тема...

# 643
Инжекционен прогестерон! Отива директно, където му е мястото, без толкова странични ефекти.

# 644
  • В градината...
А естрофем?

Общи условия

Активация на акаунт