Нежно кокиче срамежливо цъфти, бебчета чакаме пролетта да дари!-Бъдещи мами 35+

• 67 431
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
За сега ще е това, а на 02.08 ще питам за алтернативи ако всичко се е развило добре до тогава Simple Smile

# 646
  • На остров
Защо и е естроефем ?

Дидка почна ли работа ?

Перу играят ли си децата ?

# 647
  • В градината...
Дават естрофем за подпомагане, аз слагах по 6.
Децата много се бият и крещят. Гледаме да не са сами, че тя жестоко го бие, а той крещи и я хапе.

# 648
  • На остров
Перу то е период ясно, но вие какво правите те като се бият и крещят?
Има много книги на английски със съвети за по "lesno " родителство с две думи, може би можеш да научиш нещо полезно от тях. Аз съм си поръчала две и ги чакам.

Аз не съм ползвала Естрофем.

# 649
  • Пловдив
Перу,то май отдавна е така...разделяте ли ги? То е трудно тъй де...ама тя вече се сеща,трябва да има причина да го бие.

Аз пих Естрофем след инсето.

# 650
  • тук-там
За сега ще е това, а на 02.08 ще питам за алтернативи ако всичко се е развило добре до тогава Simple Smile
Какво стана с прогестерона? За това си имала кървене, доста нисък е. Стискам палци да всигнеш и прог и ЧХГ чувствително!

Последна редакция: сб, 28 юли 2018, 17:34 от mtz

# 651
  • гр.София
Лебед лелеее, дано това е вашето бебче! Всичко ще е наред. Вагинално нищо не се поставя ако още има кървене!
Ние вчера се върнахме от почивка и още не съм сколасала да се оправя. По-късно ще пиша, прегръдки Simple Smile

# 652
Благодаря момичета за позитивизма и препоръките!

perunika, за твое спокойствие ще кажа, че този период отминава - това поведение съм го виждала при приятелски семейства, след време остава само чиста и прекрасна любов между децата!

mtz, не знам какво става, ще го измеря отново в деня на прегледа Simple Smile

mariq13, кафеникаво зацапване имам все още, но не и кървене, та... поставям и вагинално прогестерон - чувствам се като касичка за перли Wink)))

# 653
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала, но започнахме ремонт и беше голяма лудница преди това- събиране на багажи, опаковане, ужас! После избягахме на море за 2 седмици майсторите да се вихрят😉 Но като се върнем, да му мисля.

Лебедче, много, ама много стискам палците, да знаеш. Дано в теб расте един истински малък боец🙏😘
Полар, страхотна новина! Желая ти лека и безпроблемна бременност и дано миомата не създава проблеми 😘
Мам, жива и здрава да ви е малката принцеса! Когато имаш време разкажи ни повече. Какво име й избрахте?

Аз вече влязох в 5 месец. Все още не усещам много отчетливо бебка, но На моменти вече напомня, че е там.

Едно предложение и от мен за темичка:
“ Лято, донеси на всички, най-чаканите  две чертички!”

# 654
  • В градината...
Нека новото заглавие да не е сезонно обвързано, че ще има да пишем с лятна тема до другия март.
Ех, вече никой н епише тук и не с еизписват за 2 седмици.

# 655
Лебед,как си? Подкрепям Мимка да не поставяш вагинално.
Две в едно,не работя.Собственичката дори не сметна за редно да ме уведоми,че е назначила друг.Манията за величие и чувството за безнаказаност в Бг ми идват понякога в повече.За 3 мес три пъти ми се обажда да пускам Ц на ясла,защото до две седмици ще отвори магазина.
Днес помъдрях(надявам се) с още една година.Черпя ви виртуално. Cake
Целувки на всички наши съкровища!
Прегръдки

# 656
  • На остров
Дидка да си жива и здрава ! Дано скоро намериш по хубава работа и да не се занимаваш с тази собственичка, чвно е несериозна.

# 657
  • гр.София
Ето меее...
Мом, честита принцеса! Бъдете много щастливи цялото голямо семейство!
Полар, честита бременност! Безпроблемна до края нека бъде!
Диде честит рожден ден! Пожелавам ти всичко, за което мечтаеш!
Уанче, какво прави баткото? Отдавна не си писала за него, а преди как вървеше приказката тук... Перу, какви 2 седм, и за 5 дни сме изписвали тема Simple Smile
И ние бяхме 2 седм.на почивка. На море, след него на планина. Доста ни валя на планината, но пък така намерихме време да обиколи чудни места, иначе щяхме да се киснем на басейна.
Мислехме да подновим опитите от есента, т.е след края на всички почивки, но този месец не се пазихме. И пак не се получи, вече много се изнервям, и даже бях доста разочарована. Не че съм следила О, обаче пък имахме няколко опита през ден. Мамка му, ядосах се.
Ама пък каква почивка беше, направо върха. Неискам да свършва лятото, само ако сме валанция Joy

# 658
  • Пловдив
Добро утро!
И на мен ми липсва доброто старо време тук...и кафетата на Танзу и раздумките...  Simple Smile

Мимче,радвам се,че добре сте починали!Не се отчайвай...явно постоянство е нужно.

Дидка-да си здрава и всички около теб!Дано скоро се похвалиш с работа...а Ц ходи ли на ясла?Не разбрах...

# 659
Танзу и аз я мисля, изчезна изведнъж. Дано да е добре. Мария, важното е че сте релаксирали 🤗 ти си по-млада, а и има вариант за АРТ, ще се получат нещата.

Общи условия

Активация на акаунт