Нежно кокиче срамежливо цъфти, бебчета чакаме пролетта да дари!-Бъдещи мами 35+

• 67 426
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Добре съм (опитах се да не влизам много във филма), но това беше:
Прогестерон 11,74ng/ml (изследването е след като сутринта в 8:00 съм пила Дуфастон, после в 9:00 съм поставила 3 капсули Утрогестан - струва ми се много ниско въпреки това, но гърдите тъкмо днес почнаха да ме болят)
Total b-HCG 53,3mIU/ml (почти не е мръднало за 2 х 48 часа)

Чудя се... да спирам ли лекарствата... или да изчакам прегледа, но... за какво да го чакам и аз не знам...
Обадих се на спешния телефон, посъветваха ме да спирам лекарствата (да чакам кървене - какво кървене, аз кървях, то растеше... ама да видим на прегледа какво ще кажат).

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 18:05 от Лебед

# 661
  • На остров
Лебед аз бих спряла лекарствата. Най вероятно е биохимична. Кога ти е прегледа ?

# 662
Лебед, много съжалявам, но щом вече е почнало да пада значи не се развива.

# 663
Да, да... няма нужда да продължавам с тях. Държах се за някакъв косъм, който виждах как се допира до остър бръснач. Не го приемам, както предния път (е, то и няма нищо общо с тогава, де). Прегледът ми е назначен за 02.08, притеснявам се, че съм направила някаква хормонална каша, но... дано да се саморегулират хормоните скоро.
Имаше шанс и направих всичко възможно - това ми дава огромно спокойствие (дори малко ми отнема от товара за предния път, когато си мислех, че съм сбъркала къде ли не).
Благодаря ви отново на всички за подкрепата и за напътствията!

# 664
[video][/video]Поне знаеш .... Моето мнение е изследване на прогестерона при доказана О. И за следващия път да си набавиш инжекционен. Забравила съм къде си (не че е важна). На мен ми донесоха от Истанбул.

# 665
  • София/Севлиево
Лебед, съжалявам.Успех следващият път.Ще се случат нещата...

# 666
  • гр.София
Лебед и аз съжалявам за този развой.
Даре, новина ли имаме? Как сте? Липсваш Kissing Heart

# 667
Лебедче, съжалявам. Щом няма покачване на ЧХГ май наистина е по-добре да спреш лекарствата, за да може сам да се изчисти организма. Следващият път ще е до щастлив финал 😘
В другата тема имаше подобен случай на твоя и се оказа, че момичето е с тромбофилия, което пречи на плода да се имплантира и задържи. После забременя, но още с положителния тест започна терапията за тромбофилия.Не знам дали си я изследвала, казвам го информативно.

# 668
  • тук-там
Биохимична бременност имат всички жени поне по веднъж в живота си, повечето не разират обаче, защото не се наблюдават и тестват. Лебед, кофти наистина! Желая ти съвсем скоро да се случи както трябва!

# 669
  • На остров
Как си Лебед ?
При нас жега 31 гр.

# 670
  • София/Севлиево
За тромбофилията е относително.Аз без да знам, че я имам съм забременявала 3 пъти,при това два от тях естествено,третият след ЗЕТ.По време на бременността ми със синът ми(втората ми по естествен начин,първата беше мисед в 7 г.с.) абсолютно никаква профилактика не съм правила.То преди 10 години и кой ти ги казваше тези неща.При забременяването ми след първият ЗЕТ много четох за нея,и къде на шега,къде, защото знам,че едната ми баба цял живот е на терапия за разреждане на кръвта,си направих изследванията.И се оказа , че имам две от нещата,като за едното трябва терапия с Фракси.За съжаление изгубих бременността.След 3 месеца пак забременях след ЗЕТ,но уви-профилактиката не ми помогна...Но е хубаво да се изследва,за да се вземат мерки,които да предотвратят понататъшни проблеми.

# 671
Елислава, наистина е относително. Аз имам две нормални и безпроблемни бременности и здраво родене деца от тях. Тромбофилията ми я откриха сега с третата бременност, и то наследствена и  от тежките мутации. Но предвид, че не съм имала проблеми с предишните бременности , пия само Натаспин, без инжекции.
Но всеки организъм е различен и реагира различно на такива заболявания. При някои това се оказва ключов фактор, при други не.

# 672
  • На остров
А какви изследвания точно доказват наличието на тромбофилия и нуждата от лечение ?

# 673
  • Бургас
А какви изследвания точно доказват наличието на тромбофилия и нуждата от лечение ?
Направи консултация с имунолог и той ще ти назначи всички нужни изследвания.

# 674
  • На остров
Няма такъв филм при нас Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт