Нежно кокиче срамежливо цъфти, бебчета чакаме пролетта да дари!-Бъдещи мами 35+

• 67 469
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
  • гр.София
Горе главата, вярвай! А двете ли ще ти върнат ?

# 511
  • На остров
Не знам Мария утре ще разбера в зависимост от това как се развиват и колко точки получат.

# 512
Само две са се оплодили, утре правим трансфер. Много мъчно ми стана но това е положението.

Според мен трябва да се радвате! При мен и толкова нямаше! На пункцията нямаше яйцеклетка. Успех Blush

# 513
Две в едно, имаш и моите стиснати палчета за утре. Моля се да се захванат ембриончетата и след две седмици да видиш положително тестче 🙏❤

# 514
Две е повече от нула! Стискам палци!

# 515
  • В градината...
Две си е цял отбор. Дано ги върнат и двете, а не те да имат правото да решават кое ще живее.

# 516
  • На остров
Перу ще се разбере утре. Ако преценят че риска за близнаци е висок и ембриона ще преживее замразяване ще върнат едно.
Ако ембрионите не са с топ точки 10 и преценят че риска за близнаци е минимален ще върнат две.

# 517
Две в едно Wink, имам силното предчувствие, че и двете ще се развиват великолепно и след има няма 9 месеца ще ги гушкаш на яве!

# 518
  • На остров
Лебед това чак звучи прекрасно за да си го помисля.  Ела да види  утре първо какво ще кажат и върнат.Едно да се превърне в бебе ще съм много доволна.

# 519
Лебед това чак звучи прекрасно за да си го помисля.  Ела да види  утре първо какво ще кажат и върнат.Едно да се превърне в бебе ще съм много доволна.

Уанче, отпусни се и мечтай смело! Всички сме с теб! ❤Успех!😘

# 520
Успех мамчета, стискаме палци да си имате здрави дечица. Hug

# 521
  • На остров
Мина всичко, сега остава да се надяваме на късмет. Върнахме двечки, има още едно по късно се е оплодило него ще го водят дали ще се развие за замразяване.
24 юни е деня на истината.

# 522
  • София
Мина всичко, сега остава да се надяваме на късмет. Върнахме двечки, има още едно по късно се е оплодило него ще го водят дали ще се развие за замразяване.
24 юни е деня на истината.
Стискам палци!!!
Къде правихте инвитрото, пропуснала съм?

# 523
  • На остров
Келми в клиника Карл фон Линее, Упсала, Швеция. Ние само тази клиника сме ползвали и всичките ни опити са там.

# 524
Успех, Уанче! ❤🐣Дано станете 3 или 4 в едно! 🐥🐥🐥😘😍

Общи условия

Активация на акаунт