Боя за коса - Blond43 - Клуб на блондинките

• 99 799
  • 825
  •   1
Отговори
# 105
И моята коса до средата е тъмна и не ми харесва, надолу е перфектна но там беше почти бяла. Чакам за сега да видим какво ще падне само, че много изгорели коси от такъв окислител, тъкмо я пооправих малко. На теб добре ти се е получило. Ще мажеш ли с нещо да я праивиш сива, като с Лореал 9.1 например? В стари снимки с нея добре ти се беше получило.

# 106
Ще я намацам следващия път в корените с Крамера ,остана ми малко от преди.
И после само с 9,11 на Иноа или някоя друга на Лореал .
Сега ще  е  по лесно  за проби  Simple Smile

# 107
Ще я намацам следващия път в корените с Крамера ,остана ми малко от преди.
И после само с 9,11 на Иноа или някоя друга на Лореал .
Сега ще  е  по лесно  за проби  Simple Smile

Ще те следа, защото косите ни май са същите и един цвят гоним.

# 108
  • В полите на Пирин планина
Мили дами, ще правя препигментиране на косата.Мога ли да сложа син коректор в боята без окислител или е по-добре да го приложа при същинското боядисване? Искам да елиминирам медния отенък в корените.

Не знам как се процедира, но коректорите се слагат в боята с окислителя по принцип, при самото боядисване.

~Artemis~
, много ми харесва цвета ти.

# 109
  • Варна
Много благодаря, Лейди! Твоята също е разкошна. Била си я потъмнила викаш, а да я покажеш да те видим как е станала.
И аз пощурях да потъмнявам моята, но народа в къщи не ми дава, така съм била по-хубава, едва преживяха черешата, че доста тъмна стана 😁
Артемис, на мен този цвят на снимката също много ми харесва, не се посивявай 😊

# 110
Много благодаря, Лейди! Твоята също е разкошна. Била си я потъмнила викаш, а да я покажеш да те видим как е станала.

Аз не съм за тая тема, ама да покажа:

Скрит текст:

# 111

Аз не съм за тая тема, ама да покажа:

Скрит текст:

Koсата ти е разкошна, май какъвто и цвят да хванеш.

# 112
Разкошен цвят и коса Heart Eyes
Аз не мога да се престраша на такива промени.

Радвам се ,че се харесва цвета ми   Hug
Ще видим какви тоналности  ще получавам от сега нататък Grinning

# 113
  • Варна
 Еее, Лейди тя и моята вишна/череша не е за тук, ама като сърцето ни е блондинско 😉
Много хубав цвят е станал. Незнам как ти стои, но сякаш предния мааалко повече ти го харесвам 😁

# 114
И аз повече си харесвам русото, но косата ми е слаба и лесно се уврежда. Благодаря за комплиментите, момичета!

Минах на натурални бои на базата на къна и други билки. С тях съвсем русо и то студено няма как да се постигне. Примирявам се с максимално близък до естествения ми цвят, дори и с топъл oтенък, заради наличие на бели коси. Ако нямах изобщо нямаше да се боядисвам, но уви.

# 115
Lady Brinne, много ти е хубав цвета и косата... Харесвам медени тонове, аз 4 години (ако не и повече) бях червена, после медена и сега се опитвам да ставам пак руса...

Последна редакция: пн, 12 мар 2018, 21:20 от lunna pateka

# 116
Момичета, много ми харесаха косите ви! bouquet bouquet
Аз продължавам да се "боря" с по-тъмните дължини Laughing Нищо фрапиращо, но мен си ме дразни (резултатът от единственото боядисване при фризьорка Crazy ). Забелязвам, че различните варианти на много светло русо на Гарние олиа хващат чудесно един върху друг- ако мога така да се изразя. Или поне няма разлика в боядисаните корени и надолу. Обаче по краищата боята е амонячна и явно Олиа не може да я покрие напълно. Маската с вит. Ц не ми изсветли краищата- или поне аз не виждам ефект засега (2 пъти) newsm78 Започва да ми омръзва толкова често да се налага да тонирам само краищата- иначе с Леганца се получава. Ако реша да обезцветя само по краищата (там където е било боядисано с амонячната боя основно и леко преливащо нагоре) ще се обезцветят ли краищата равномерно, според вас? newsm78 И после да покрия със същата боя която си използвам по принцип...Имам дължина на косата да си правя подобен експеримент Laughing , ако не стане ще я скъся. За обезцветяване с Гарние олиа става въпрос и с добавен зехтин към сместа. Thinking И също, колко време трябва да мине между обезцветяването на краищата и боядисването им после? Blush

# 117
Обезцветяване се прави с блондор, така мисля. Не разбрах какво искаш да си правиш-да боядисаш дължините само, с по-светла боя? По принцип защо да не стане? Каква боя е нанесена по краищата? Кой номер? Добре е да разрешеш нагоре ако ще боядисваш до някъде, за да може ако не стане същия цвят като нагоре поне да стои като леко омбре.

# 118
С тези красиви медени цветове ,много ме съблазнявате Grinning
Бързо ли се отмиват....трудно ли се подържат?
 lunna pateka,страхотна коса  Heart Eyes

# 119
С тези красиви медени цветове ,много ме съблазнявате Grinning
Бързо ли се отмиват....трудно ли се подържат?
 lunna pateka,страхотна коса  Heart Eyes

Благодаря, сега косата ми е доста по-къса, отрязах я заради прехода към русото... Ще кача снимка довечера след работа..
Меденато на светла основа около 7-ца се постига много лесно, само с безамонячни бои на 4 седмици. Измива се, но аз между боята ползвах шампоан и маска Лакме за медени нюанси. Меденото не изтощава така косата като русото и косъма не изтънява... Но просто ми писна в един момент да се гледам така...Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт