Боя за коса - Blond43 - Клуб на блондинките

• 98 600
  • 825
  •   1
Отговори
# 675
Скачам при вас с въпрос.
Боядисвам последната година с 8.73 Макадамия 9% окс., но започна сезонният косопад и с това изсветляване става страшно. Искам да я потъмня до естествения и цвят и си взех 7/65 на Лакме, но с 3%, още не съм се мацнала и се чудя дали да не използвам по-силен оксидант? Под наслоените бои имам кичури/балеаж и се притеснявам с ниския % дали ще хване боята на светлите кичури, но пък е потъмняване 1 тон, чудя му се още.. съвети?

Да похваля балсама на Лакме за боядисана коса, не го бях ползвала и останах много приятно изненадана, косата ми е права, измъчена и съответно мнооого се заплита, а след балсама е чудна(поне първият ден).
Отзиви за SuperPlex Keratin Bonder Shampoo? Гледам, че е от бюджетната страна, някой пробвал ли го е, дали заплита/премива?

# 676
  • В полите на Пирин планина
За потъмняване по-висок % оксидант не е нужен.

# 677
Здравейте,
искам да попитам тези от вас които си изсветляват косата в домашни условия с боя за коса-възможно ли е от цвят 6.0 боядисван в периода 3-4 години да се получи цвета от снимката по-долу.
Бих се радвала да ми препоръчате боя за коса,която ще постигне този цвят след 1-2 или 3 нанасяния и ще ми запази косата в добро състояние.

# 678
  • София
Влизам да изрева... Който търси розово розово... Гарниер 8.12... Нищо общо с красивото бежово от картинката... Като фламинго съм в главата... Бясна съм... Отивам да видя как ще се оправям...

Може ли снимка на получения цвят, че ми стана интересно? Аз много харесвам розови коси Simple Smile

# 679
Блондинките са уникални красавици, винаги съм ги харесвал и който каквото да говори за тях, за мен те са най-красиви. Аз не съм рус, но мечтая да си намеря приятелка - блондинка Simple Smile

# 680
Каква е разликата между Тонер и Коректор?

# 681
Хахха, обаче пък ние всички си падаме по блондини, така че ако много си търсиш блондинка, почвай да четеш темата, за да разбереш как да ти се получат нещата 😜

# 682
Коректорът мисля е силен пигмент, пепелно, розово, лилаво и т.н., за корекции в боята при боядисване. Тонерите, поне тези, които аз съм виждала, са блсами или шампоани, може и друга форма да има, но готови за масова употреба.
Относно изсветляването на боядисана коса в домашни условия..... За пореден път, да, възможно е, да има риск да се изгори косата, да, писано е многократно в темата. Според мен почти всяка птофесионална амонячна боя върши работа ако някой се навие да се пробва.

# 683
  • Варна
Здравейте,
искам да попитам тези от вас които си изсветляват косата в домашни условия с боя за коса-възможно ли е от цвят 6.0 боядисван в периода 3-4 години да се получи цвета от снимката по-долу.
Бих се радвала да ми препоръчате боя за коса,която ще постигне този цвят след 1-2 или 3 нанасяния и ще ми запази косата в добро състояние.

Силно НЕ ТЕ съветвам да правиш подобни опити в къщи. Намери читав колорист,който ще го направи от раз с минимална вреда върху дължините. От там нататък можеш и сама в къщи.
 Иначе аз бих заложила на силни бои/не,че бих го причинила на косата си де/ от типа на Алфапарф,Вела Колестон,Мажирел,но пак казвам по-добре да пипне професионалист.

Коректорът е силно пигментирана боя и се нанася обикновено в някаква пропорция с боята. Тонерите са балсами и се ползват без оксидант за разлика от коректорите/може и да греша/. Откакто ползвам син коректор в боята се отървах от дежурните жълто рижави оттенъци,които ми се пиявяваха седмица преди боядисване. Така си спестих клепането с Леганзи и тем подобни досадни силноцапащи дивотии.

# 684
Тонерите са балсами и се ползват без оксидант за разлика от коректорите/може и да греша/.
Тонерите имат оксидант.( за пример се сещам за този на лакме,който съм ползвала и за Olioseta Oro del Marocco).
Има си отделно шампоани и балсами, които също неутрализират жълти оттенъци. Ползвала съм на loreal professional silver , но не останах доволна ... не ми действаше изобщо ... а за някаква минимална разлика трябваше да стоя над 30 мин и после косата ми беше ужасно суха ...

# 685
  • София
Здравейте, знаете ли някоя боя - много светло русо като http://multipharm.eu/product/1362/mm-beauty-phyto-colour-mm-byut … sa-m00-blond.html, която да не прави косата сива. Rolling EyesИскам да сменя Beauty M00 с друга марка и вече опитах на loreal и Wellaton, но и при двете стана сива.GrinOpen Mouth

# 686
  • Варна
Влизам да изрева... Който търси розово розово... Гарниер 8.12... Нищо общо с красивото бежово от картинката... Като фламинго съм в главата... Бясна съм... Отивам да видя как ще се оправям...

Може ли снимка на получения цвят, че ми стана интересно? Аз много харесвам розови коси Simple Smile
И аз искам да видя резултата wdv. Теб ти се реве сигурно, но аз на дърти години пощурях и само се чудя какъв луд цвят да се докарам. Последно към нормалните ми розови тонери имаше и част от лудите цветове, които бях купувала за дъщерите ми. Станах розова като най-розовото шекерче от селските събори, което можеш да си представиш. Изкаръх акъла на половината си познати, хем знаят колко съм луда хаха.
Но нали знаете колко бързо се измиват тези неща на изсветлявана коса, след всяко миене бях с нов интересен цвят. Сега чакат ред лилаво, синьо и синьо-зеленооо. Да видим кога ще ми дойде музата само, че то луд умора няма....😉😁

# 687
Пробва ли 12.0 на Велатон? При мен не става сива, а златиста. 12.1 е пепелно русо.

# 688
Момичета, с руса коса съм ( 9-10 цвят боя) , иска ми се да направя омбре ,  но само горе да се боядиса в кестеняво - в домашни условия мога ли да постигна или най-добре да говоря с фризьор 😕

# 689
Да, аз съм се правила сама.

Общи условия

Активация на акаунт