КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - Сезон 6, тема 1 /26. 02. - 11. 03. 2018/

• 55 315
  • 886
  •   1
Отговори
# 330
Справедливо.
Ох , публиката с смс ще подпира ГН Weary

# 331
  • Пловдив
Ами ето, моята дъщеря (12 год.) тук мърмори как и се иска да подкпрепи Гери Никол, ама не и се  давали 30 стотинки. Друг е въпросът, че този, който и плаща телефона няма да и разреши  Laughing

# 332

Имах чувството, че като даде точките ще отиде при Софка и ще й отвърти един шамар, като за финал на изречението хахахаха Joy

Ех това Гери - трябваше поне да се постарае да скрие разочарованието си
Laughing Laughing Laughing имам чувството, че седна разревана и Юруков я успокояваше.
Ще върна да го гледам този момент Mr. Green

# 333
Според мен е нормално Гери да гледа така, след лошото си представяне. Не ми е толкова противна на мен, мисля че по-голямата част от скандалния ѝ образ е за да се продава повече и всъщност въобще не е "направо ги убивам", то се и видя. Очаквам да се поочупи и дано почне да се представя прилично.

# 334
  • тук, на мястото си
И какво сега, Марги на дъното на таблицата, а ГН нагоре.

# 335
Справедливо.
Ох , публиката с смс ще подпира ГН Weary
Роднините и хора с предплатени карти срещу възнаграждение ли? Joy

# 336
GN с тоя киселец поглед,.. ми свикнала е да е топ днес сблъсък с реалността  Joy Joy
няма подпиралки ,няма фотошоп уууууу

# 337
Аз никак не я харесвам ГН, обаче разбирам разочарованието ѝ в момента. Фънки има такива способности, и винаги има по един участник, който захапва от самото начало и не го пуска до края. Някой трябва леко да му дръпне юздите, че доста прекалява на моменти.

# 338
Не ми е противна Гери, все пак е много млада. Майка й е за убиване.
Обаче Славин как прилича на дъщерята на Глория...

# 339
  • Испания
Ако друг, а не Софка, пееше на такова подобие на английски и с орнаментика, щяха да го сравнят със земята. Затова /за мен/ Хилда справедливо ѝ даде 6 точки.

# 340
Според мен това, което я направи такава лимонена при точките беше това, че първо Златка каза, че било трудно да пее и да танцува, а после и Софи. Все пак ГН е певица и е по-логично да пее и танцува, отколкото Златка например, та някак доводите им я изнервиха май.

# 341
Моята класация е следната:

Иван
Коцето
Софка
Златка
Марги
Славин
Боби
Гери-Никол

# 342
Тя ГН още от ЕФ си е честолюбива и сръдлива. И и личи, но сега се  е взела много насериозно дотук и според мен бързо ще се приземи. Което ще  е добре за нея , де.

# 343
Според мен това, което я направи такава лимонена при точките беше това, че първо Златка каза, че било трудно да пее и да танцува, а после и Софи. Все пак ГН е певица и е по-логично да пее и танцува, отколкото Златка например, та някак доводите им я изнервиха май.

Или просто си знае, че не се е справила и не иска такива точки от съжаление. Брей, още една изненада, станах адвокат на Гери-Никол. Laughing

# 344
Фънки има такива способности, и винаги има по един участник, който захапва от самото начало и не го пуска до края. Някой трябва леко да му дръпне юздите, че доста прекалява на моменти.

Съгласна съм. Но повечето участници, с които Фънки се заяжда са по-големи. Гери си е дечко още и след лошото си представяне критиката на Фънки направо я закопа. Започвам да си мисля, че киселата й физиономия е заради разочарованието й от собственото й представяне. А не, че го е насочила към някой друг. И да - ако не се е разплакала в студиото, то много вероятно да рухне след шоуто. Много й личи, че се чувства зле. Чак жал ми става

Общи условия

Активация на акаунт