КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - Сезон 6, тема 1 /26. 02. - 11. 03. 2018/

• 55 318
  • 886
  •   1
Отговори
# 345
Обаче Славин как прилича на дъщерята на Глория...

Да! Joy

# 346
  • Испания
Хранова се вкисна след четирите точки на публиката. От ББ ѝ създадоха впечатлението, че публиката я обожава.

# 347
  • София
Маги Халваджиян! Абсолютно мисля като него Simple Smile

# 348
Фънки е отврат като жури.
Оценява Златка с малко точки, защото не харесва ПЕСЕНТА.
Не как тя се е справила.
Груб е.

# 349
  • Варна
Коцето? Чак пък толкова?...
Като за първи епизод, най-добре се представят Зуека и Рачков Grinning. Иначе ми хареса да си представя Селин Дион как пее Стари рани Grinning

# 350
Няма нищо лошо Гери малко да я шамаросат от самото начало. Все пск да не забравя, че батко й Фънки такъв-онакъв, но не е случаен в този бранш. То вярно, че майката на Герито трябваше да я научи на уважение, респект и т н, но като не е, сега други ще я обучават по неприятен начин.
Колкото по-бързо слезе на земята, толкова по-добре за нея.

# 351
  • Вестерос
хахаха чакам с нетърпение Коцето като Алла и Софка като Скорпионс

# 352
ГеритУ как грейна след вота на зрителите. Успокои се малко - даже се усмихна накрая Simple Smile

Много ми хареса, че Славин ще пее Майкъл Джексън. Мисля, че ще се представи по-добре следващия път

# 353
  • София
Хаха Коцето как подпръжи в ефир 😂

# 354
  • Тра-ла-ла
ГеритУ пак ще остава без дъх с Тина Търнър. Ще ми е интересно да видя Златка като Ваня Костова и Марги като Дони. И Коцето като Пугачова Joy

Песента на Дуа Липа защо са я включили?! Пак някакви тъпи песновки, в които няма как да се имитра

# 355
  • Пловдив
Гери Никол ми прилича на Кристина Агилера. Коцето пък не очаквах да е толкова висок.
Другия път се очертава интересно.

# 356
Голям смях ще бъде с оня с каскета и с Алла Пугачова. Отсега се хиля. На ГН и МХ пак лесни образи. Славин пак ще се напряга Rolling Eyes

# 357
Коцето като Алла Пугачова 😆😆  С мисълта за този образ ще живея до следващия понеделник.

# 358
Когато Софи каза "оня с каскета" щях да падна от смях.

# 359
  • тук, на мястото си
Каквото и да си говорим най-правилно и близо до оригинала бяха изпълненията само на Марги и Иван, а накрая оставиха Маргарита с 3 точки. Не е правилно, това лекенце ГН не заслужава да е по-напред от нея.

Общи условия

Активация на акаунт