Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви бяха някои от съветите, дадени по време на дискусията?
Какви са темите, свързани с покупките за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления за празници, споделяне на лични преживявания по време на бременността, съвети за здраве и грижи за бебето, както и обмен на опит и информация за покупки на дрехи и аксесоари за бебета. Дискусията обхваща различни теми като сватби, бременност, родителство, здраве и лични преживявания.
-
Какви бяха някои от съветите, дадени по време на дискусията?
По време на дискусията се споделят съвети за лечение на възпалено гърло, като се препоръчва чай с мед и консумация на лимони с мед. Също така бяха споделени преживявания за усещане на ритници и начини за успокояване на бебето в корема. По време на дискусията се дават съвети за бременност, като например как да се грижим за здравето си, какви храни да консумираме, как да управляваме различни здравословни проблеми и как да се подготвим за родителството.
-
Какви са темите, свързани с покупките за бебето?
-
Какви преживявания са споделени по време на дискусията, както лични, така и общи?
-
Какви са препоръките за изследване на токсоплазмоза по време на бременност?
та и аз да се разпи6а в нея,между другото ти как си докога ще лежиш не се ли оправи ве4е.

Нещо взех да се обърквам с тези изследвания вече....

.Как сте вие?Как е малката ти принцеса?По добре ли е?Има ли пъпчици?Бързо оздравяване!
!Мъжът ми учеше там,а аз живях с него 1год.Имам и приятелки които живеят там,лятото като си дойда ще дойдем поне за 2дни там.

на мама сладурчето.

А как ми се ходи на моренце с него сега и само чакам да питам дали ще може да пътувам август. Но сигурно ще е на южното черноморие. Майка и татко са си взели карта за Варна и не искам с родители на море.
Чакам бебчо да се роди на 03.10.2006
И ДАНО ВСИЧКО ДА Е НАРЕД ДО ТОГАВА само дето с тези жеги незнам как ще я карам.Много ни е топло с бебо само ходя и пухтя като парен локомотив а кото легна за малко почивка и бебо почва той да шари из корема ми и да поритва
.Отбора на октомврийските мами расте- добре дошла isipisi76,пожелавам ти леко и спокойно бременеене.Макар че май трудничко ще го изкараме това лято момичета,ако жегите продължават в същия дух.
Нашия татко каза ,че е заформил момченце,понеже бил майстор,но все ощте нямаме доказателство за това.
-ПОСЛЕДНО ТАКА КАЗАХА.
.Иначе сме си добре /пу пу да не чуе дявола/.

е са сигнали от бебчо!

,че да ми отвърне и той малко по-агресивно!
/.реших да поработя малко
и има няма след 3-4часа като тръгнах да се обувам-изненадка,била съм се сдобила със стъпала като понички.а и коленете ми станали едни пухкави.незнам как ще си нося летните полички с такива разплути крачета!