Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви бяха някои от съветите, дадени по време на дискусията?
Какви са темите, свързани с покупките за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления за празници, споделяне на лични преживявания по време на бременността, съвети за здраве и грижи за бебето, както и обмен на опит и информация за покупки на дрехи и аксесоари за бебета. Дискусията обхваща различни теми като сватби, бременност, родителство, здраве и лични преживявания.
-
Какви бяха някои от съветите, дадени по време на дискусията?
По време на дискусията се споделят съвети за лечение на възпалено гърло, като се препоръчва чай с мед и консумация на лимони с мед. Също така бяха споделени преживявания за усещане на ритници и начини за успокояване на бебето в корема. По време на дискусията се дават съвети за бременност, като например как да се грижим за здравето си, какви храни да консумираме, как да управляваме различни здравословни проблеми и как да се подготвим за родителството.
-
Какви са темите, свързани с покупките за бебето?
-
Какви преживявания са споделени по време на дискусията, както лични, така и общи?
-
Какви са препоръките за изследване на токсоплазмоза по време на бременност?
А все пак е 14 лв., докато този модел на Триумф е 60 лв.!!!
и аз не го усещам, вчера татито ми слуша корема каза че се чувало все едно някаква вода, ходи нагоре надолу

. Иначе бебо изглежда наред и се развива нормално, само главичката му е малко по-голяма
Много се радвам, че има още една октомврийска мама!

Благодаря ти Sa за инфото,ще отида още днес да си взема сутиенче,че работата е сериозна-вече преливам.

И му се сториха абсурдно малки - попита ме бебето наистина ли ще е толкова малко, а аз си му признах, че и по-малко ще е - тези дрешки са от 0-3 месеца
Сега има и хубави открити заведения и е по-добре да сме на въздух, а не в някое задимено кафене.
Това е от климатика в работата. Сега взимам мерки да не се разболея, че ще стане лошо.
Ако ти кажа какво става
да е живо и здраво пък ......

Честити момченца на мишка82 и на евелинар
аз още нищо не купувам нито харесвам...има време. Пък и къде да ходя нали стоя у нас