Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви бяха някои от съветите, дадени по време на дискусията?
Какви са темите, свързани с покупките за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления за празници, споделяне на лични преживявания по време на бременността, съвети за здраве и грижи за бебето, както и обмен на опит и информация за покупки на дрехи и аксесоари за бебета. Дискусията обхваща различни теми като сватби, бременност, родителство, здраве и лични преживявания.
-
Какви бяха някои от съветите, дадени по време на дискусията?
По време на дискусията се споделят съвети за лечение на възпалено гърло, като се препоръчва чай с мед и консумация на лимони с мед. Също така бяха споделени преживявания за усещане на ритници и начини за успокояване на бебето в корема. По време на дискусията се дават съвети за бременност, като например как да се грижим за здравето си, какви храни да консумираме, как да управляваме различни здравословни проблеми и как да се подготвим за родителството.
-
Какви са темите, свързани с покупките за бебето?
-
Какви преживявания са споделени по време на дискусията, както лични, така и общи?
-
Какви са препоръките за изследване на токсоплазмоза по време на бременност?

Оттук-оттам ви хвърлях по едно око набързо, но не съм писала. Е днес вече всичко е наред, та започвам след малко усърдно четене на форумски вести! 

Радвам се, че пловдивската група се увеличава!
). Обикалям нощно време от легло на легло и най-редовно осъмвам на холовата гарнитура
И от тази вечер вече ще си ги сложа до нощната лампа, дано има някакъв ефект!
Приятна вечер на всички! 
ама да не се притеснявам случвало се не било сигурно, че е деформация. Ужким гледа всичко останало изглеждало добре и го гледа на 3D. Да ви кажа толкова ме разтрои, цял ден не мога да спра да плача и сега като пиша за това пак почвам. Обадих се и си записах час при Мазнейкова за фетална морфология за 8 юни тогава ще съм започнала 21 седмица. Дали не избързах, да не би пък да е рано и да не може да се види дали всичко е ок с бебо? Как мислите? Защото доктора днес ми каза, че било рано още и не е била оформена главичката и не може да се каже дали това със сплескването е проблем. Сега започнах да се чудя дали и на Мазнейкова няма да и е рано? Иначе моя лекар ще го сменям, че днес токлова арогантно ми съобщи за сплесканата главичка, че мъжът ми не можеше да ме успокои цял ден. 

. И си избрах акушерка! Тази дето ще води курса - тука здравната каса плаща акушерката да те съветва през самата бременност (освен с дофтора). Хубавото е, че като имаш грижи или проблем, можеш да й се обадиш по всяко време. Тя слуша тоновете на бебето, мери го, а след раждането идва да помага първите седмици - за кърмене, къпане, хранене, обличане. Аве звучи много полезно.
Друг път по случая всички автомобили караха със светнати фарове,но днес като идвах на работа не видях нито една такава.
Лекарят може да не е видял добре размерите-често се случва.

, а другия